IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Niinpä just!

Onko haluminen halpaa ja saaminen aivan eri asia? Kun tietää mitä tahtoo ja haluaakin jonkun, mutta aina tuntuu että haluaa juuri ne mitä ei ikinä voisi saada. On tämä elämä sitten niin kummallista aina välillä. Kaikkialla sanotaan, että pitäisi joskus löytää itsellensä onnellisuuden toisen ihmisen kanssa ja tietenkin siihen mukaan rakkaus ja sitten elää siinä niin kauan kunnes kuolema erottaa. Mitäs sitten jos se on kokeiltu jo? Pitääkö sitten vain odotella seuraavaa mahdollista potentiaalista rakkautta ja yrittää taas uudelleen saavuttaa niin sanotusti jäävuoren huippu? Ja mitäs sitte jos sieltä huipulta tullaan uudelleen rytinällä alas, eikö sellainen jo kolauta ihmisen itsetuntua pahasti?!

Kuka nyt haluisi tuntea tappiota nahoissaan...ei kukaan! Siinä tilanteessa pitäisi vain ajatella, että mä olen voittaja ja mä pääsen tästä ohitse ja vielä mä nousen sinne jäävuoren huipulle ja sitten kyllä näytän koko maailmalle mihin musta on!!! Eihän tuokaan aina toimi onhan se aika vaikeeta ajatella siinä vaiheessa, että joku voisi ihastua tai rakastua sinuun. Merkillistä tämä elämä täytyy myöntä?! No, mutta aina on toivoa vaikka sitä ei uskoisikaan aina;)!

On se hyvä, että mä ainakin viisastun näistä omista jutuistani toivon mukaan joku muukin vois joskus samaistua asiaan:D?!


Tosiaan ei sitten oikein ollut eilen energiaa lähteä pilehtimään, mutta ehkäpä se nyt oli vain parempi.

Kohta puolin olen lähdössä harrastamaan liikuntaa ja varsinkin ulkoilemaan, kun on niin ihana ilmakin:)! Ulkoilun jälkeen pitää tehdä kouluhommia, jotta pääsen niistä eroon ja saan vielä paremman mielen:).

Aijon siis tänään olla todella hyödyllinen ja aktiivinen itselleni...Ehkäpä tämä on sitä laatu aikaa itsensä kanssa, josta saa sen hyvän mielen ja tyytyväisyyden tunteen omaan elämäänsä?! Vielä en voi sitä tietää, mutta ehkäpä illalla olen paljon viisaampi kuin nyt?!

Mulla on taas sellainen olo, että rakastan rakastan ja kaikki on niin ihanaa, ettei paremmaksi voisi asiat tästä muuttua:)!!!

Nöy SHIT Shörloc...Lauantai 20.01.2007 20:43


Ei ole näkymä ollut tarvetta avautua mulla tässä väään aikaan taas:). Noh ehkäpä nyt heruis taas joitain hehkeitä maailmaamullistavia asioita?!

Eilen olin Helsingissä ja hauskaa oli vaikka olinkin kuski, mut musta jotenkin tuntuu, että mulla on tänään ollut hirvein karpula kun taas kellään muulla ei ole ollut mitään...hmmm...Miten se voi ollo mahdollista?! Noh, mutta kuitenkin tänään sitten uudestaan vähän pilehtimään täällä Lahessa=)! Tosin voipi olla, että olen tänäänkin ihan niin kun kahvi ja vesi linjalla vaan.

Voi han rähmä kohta pitää alkaa laittaa itteensä kuntoon...

"Kun lomat loppu ja joulu ohitse on..."Maanantai 15.01.2007 12:26

Kuukauden mittaisen joululoman jälkeen on aika palata takaisin arkeen ja koulun pariin. Viimeisen viikon orjentoitumis tehtävät mulla:

- Yrittää saada unirytmi kohdalleen...(ei ehkä ole onnistunut niin maineikkaasti!)

- Pitänyt harjoittaa anatomian tenttiin lukemista...(Olipa kerran elämä, sarjan 1 ja 2 dvd osaan melkein ulkoa, mutta ei mitään pää kohtia. "Täällä kapteeni Pikku-Lassa kuuleeko sektori 14 nenän limakalvo?"

- Hoitaa asioita elämän tilanteen mukaisesti. (KELA on todella inhottava asia!!!)

- Harjoittanut todella syvällistä pohdiskelua, joka ei johda oikein tuloksiin...(Hmmm...yöllä pitää aina pohdiskella kun ei viittii nukkuakkaan?!)

- Kerrännyt positiivistä asennetta ja elämän iloja ajatellen. (Elämä on ihanaa kun sen vain oikein oivaltaa;)!!!)

Okeastaan en edes muista koska mulla olisi ollut kuukauden mittainen loma yhteen jaksoon?!Varmaan joskus yläasteella??? Niin todellakin olen nauttinut lomasta ja tämä on kyllä ollut todella ihana joululoma.

Tämän loman aikan on käynyt ilmi, että olen vahvempi mitä olen luullut, joka on yllättänyt minut aivan totaallisesti. Tämä päättely on tiettyjen asioiden aikaan saamisesta tullut ilmi ja näin ollen saan olla todella onnellinen itseni puolesta=)! Sitäpaitse olen päättänyt, että aijon yrittää "valloittaa" erään ihmisen ymmärryksen ja mahdollisesti hieman jotain muutakin itselleni. Oli miten oli, mutta mitään minulla ei ole menetettävää, joten ei se auta että valittaa yksin jossain vaan asioille täytyy tehdä jotain. Ei kukaan tule hakemaan kotiovelta ketään.

Tartutaan siis härkää sarvista ja katsotaan minne matka jatkuu;)!

Mä hajoan päiviin tuleviin...Torstai 11.01.2007 23:32


Miksi ajatukset täyttää pääni, enkä öisin unta saa. Sinua etsin ja odotan, mutta mistä löydän sinut? En tiedä miten kertoisin sinulle tunteistani, en tiedä miten saisin sinut itselleni.Olen eksynyt maailmaan, joka ei ole todellinen. Eksynyt toiveeseen, että sinut saisin. Haaveeni pakkaan laukkuuni ja kuljen katuja pitkin yksin eksyksissä. Eksyneenä eksyksiin, kadotettuna kadoksiin, haavena haaveisiin...

"Sydämeni osuman sai nuoli on amorin viinistä kai. Syvällä se upposi niin aivan kuin jäädäkseen iäksi kiini. Iskusta sen mä vavahtelen vaikka se sattuu mä vaikeroi en..."

"Tule, tule siis ennen aamua, ethän sä muuten löydä mua. Kun aurinko nousee on pakko liikkua...Tämä tie sut loppuun vie ja sen pinta väreilee kaikki kangastukselta näyttää ja ilma syttyy tuleen. Ei, ei, ei en sitä salaa näillä teillä loppuun palaa tinakenkäni on sulaa laavaa.."

"Jos sua ei olis ollut olisin keksinyt sut. Ois susta samanlainen tullut mitään en ois vaihtanut. Ohikulkiat luulee minun seinille puhuvan..."


Olipas taas avautuminen...hehhe...*avautuu* ;)

Uudet kujeet on siis alkanut...Maanantai 08.01.2007 03:20


Lupauksia en tehnyt, jotta voisin pitää ne kaikki lupaukset niin jätin tekemättä=)!

No niin, mutta kuitenkin takaisin Lahessa ja kivaa on...hehhe...Nukkuma rytmit on ihan häränpyllyllä eli ei tuli mitään tästä nukkumisesta kun tää on pelkkää kukkumista!

Oi voi sentään eipä tässä oikein muuta voi sanoo...No katsotaan miten tämä vuosi lähtee käyntiin tai onhan se nyt jo lähtenyt, mutta siis mihin tämä kaikki vie. Määränpää on todellakin tuntematon ja ei ole aavistustakaan mitä uusi vuosi tuo tulessaan???

Tietenkin olisihan se kivaa jos tänä vuona vaikka sais aikaseks jotan todella kivaa ja itselleenkin ehkä mahdollisesti paljon paljon kivaa;)!Noh ainahan kaikki asiat eivät riipu pelkästään itsestään vaan joskus saattaa olla jostain aivan muusta ihmisestä kiinni.

Okei tiedän taas menee todella sekavaks, mut minkäs teet kun kirjoittaja on aina välillä vähän sekava itsekkin=)!!!

No niin, mutta muistakaa olla kiltisti ja elää tämäkin vuosi kunnolla;)!

Vielä eletään vähän aikaa vuotta 2006, mutta huomenna juhlii suurinosa maailmaa kun vuosi vaihtuu. Jälleen kerran kaikkialla tehdään parannuksia, jotka unohdetaan kuukauden päästä vuoden vaihduttua.

Vuosi elämästä on jälleen eletty ja hienoa on se, että tähän asti on päästy. Minun vuoteen on kuulunut paljon kaiken laisia asioita niin hyvä kuin huonojakin. Kaikista asioista on selvitty, joko menestyksellä tai sitten vähän huonomalla menestyksellä?!

Parasta on kuitenkin ollut se kun koulu alkoi ja tutustuin uusiin aivan mahtaviin ihmisiin ja olen saanut heidän kanssaan viettää hienon syksyn=)! Vaikka oma elämä onkin ollut hieman sekavaa ja välillä tuntunut hieman ylitsepääsemättömältäkin, mutta ilman mitään elämän koukeroita en voisi sanoa elämää elämiseksi=).

Jos uutena vuotena saa tehdä toiveita niin minä ainakin teen sellaisen ja todellakin haluaisin sen toteutuvan. Niin tai sitten vaan tyydyn siihen, että teen jonkun lupauksen mitä en enään kuukauden päästä edes muista?!

Uuden vuoden vietän hyvässä seurassa ja hyvien ystävieni kanssa, mutta kuitenkin tällä hetkellä tuntuu, että minulta puuttuisi jotain olennaista. Onhan asia kuitenkin niin, että onnellisen uuden vuoden alun kuitenkin saan ihanien ihmisten seurassa=)!

*KIITOS KULUNEESTA VUODESTA JA HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2007!*

Rikas, Rakas, Köyhä, Varas...Maanantai 25.12.2006 14:12


Rikas: Tulen todella rikkaaksi kun saan loma päivärahat =)...Se nyt oli oikeastaan todella hyvä joululahja vaikka joulun jälkeen tuleekin rahat. Saan laskut pois...ihanaa...

Rakas: Kattuilu on välittämistä sen huomasin aattona, kun koko perhe oli koossa ja minä sisaruksista nuorin sain sitten kuulla kuinka minä aina pienempänä tien sitä ja tätä. Rakas on myös perheeni ja oikeastaan todella ihnaa oli =)! Lukuun ottamatta sitä, että toinen kummipojistani totesi mun ostamalle lahjalle kovaan ääneen"YÖK HIRVEEE!!!" ja äitinsä repes nauruun! No mulla oli lämmin ajatus ja kaikki ei voi tykätä kaikesta=)!

Köyhä: Tulen aina olemaan, mutta rikkampi kuin ne jotka elävät vain maalisen mammonan perässä.

Varas: Ihmiset, jotka eivät rauhoittuneet aattona hetkeksikään. Ei aikaa voi varastaa vaikka haluaisi=)!

Hyviä joulun pyhien jatkoja kaikkille=)!

Toivotan Suurella sydämellä ja halauksella

[Ei aihetta]Torstai 21.12.2006 19:31*TILL KARIS*

Tää on niin sanoin kuvailemattoman ihanaa....
Tai moni asia vaikuttaa tai oikeastaan niin no kyllä te tiiätte kenen tarvii!!!
Oooon niiiiin taivaissa, mut jalat silti maassa ;).....*huokaisee*

"Tie on pitkä takaisin, salassa sä itketkin muistaessasi lapsuuskodin onnea."

Tosiaan joskus tuntuu, että tie on pitkä takaisin ja varsinkin silloin kun odottaa, mutta ei tiedä mitä odottaa. Niin selvennystä asiaan olen siis huomenna tulossa Karjaalla, joten turha hirveästi säikähdellä jos minun kaltaisen naamarin näkee sielä jossain.

En ole elämässän varmaan koskaan odottanut näin paljoa Karjaalle tulemista. Tuntuu kuin olisin pikkulapsi, joka on yhden yön ollut yökylässä ja odottaa seuraavan päivän innolla vanhempien tulevan hakemaan takaisin kotiin. No, mutta minulla on ikävä rakasta pallipersettäni Tikrua.

Toisaalta on myös todella haikeaa tulla käymään, sillä tällä kertaa jätän taakseni työpaikkani, joka oli minulle joskus henki ja elämä. Ehkäpä se vain on niin, että uusi vuosi on lähellä ja silloin on myös uudet asiat elämässä. Ei asia ehkä kaikkiin päde, mutta minulle se päteää. Toisin sanoen jätän nyt lopullisesti taakseni suuren osan elämääni, joka toki säilyy ikuisesti sydämessä. En tiedä voiko kukaan ymmärtää mitä yritän sanoa, mutta tässä on minun suuret ajatukset ja oikeastaan suuret tunteet myös.

Ei sitä voi muuta sanoa kuin, että aikansa kaikkea ja minun aikani Karjaalla oli verta, hikeä ja kyyneleitä. En sitä sano etteikö se tulisi joskus vilä olemaan saman laista, mutta ei ihan äkkiä kuitenkaan.

En koskaan ole kuvitellut sanovani näin, mutta nyt täytyy kyllä sanoa, että Karjaata rakastan koko sydämestäni ja se tulee aina olemaan kotin! Kaikesta pitää luopua vaikka se sattuisikin ja saisi aikaan katkerat muistot.

No niin kyllpä mä taas lässytän no se ehkä johtuu siitä, että ikävä on kova Karjaalle, mutta kauanko sitä kestää niin se onkin aivan eri asia:D!

Törmäillään taas kun nähdään... Rauhaisaa joulun odotusta kaikille ;)!