IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Jepa jeee?!Tiistai 29.08.2006 16:12


Täälläpä sitä nyt sitten opiskellaan kovaa vauhtia ja kaikkilla on niin mukavaa. Niin mä en ees ole enään Karjaan kansalainen vaan oon Lahden kansalainen nyt! Mitäs muuta nyt sitten? Joopa joo?!

Eipä mulla sen ihmeempiä kuulumisia oikeastaan ole mut hei nähdään sit kun tavataan taas=)!

Pannulla muna paistuu...Keskiviikko 02.08.2006 15:20

Rai rai ja silleen... Nyt olis sitten todella paska tilanne kun en ole vielä sitä kämppää saanut, mut onhan tässä reippaasti aikaa ja silleen!

Tässä on sitten liuta leirejä takan ja vielä viimeiset pinnistykset elikkä yks leiri on vielä edessä. Kesä on tuntunut menevän todella nopeesti enkä oikein mitään ole tehnyt edes?!

Etnoilla olin ja siellä oli ihan mukavaa...vaikka kärpäsiä pörräskin vierellä koko ajan, mut ei se mitään!

Nyt ollaan juu takas arjessa ja tehdään töitä tai ainakin yritetään...hmm...niin nytkin kovasti teen töitä=)!

Eipä mulla mitään uutta tämän taivaan alla olekkaan sitten!!!


Jaaha...Anna mennä vaan...Sunnuntai 16.07.2006 20:01


Nyt on sitten takana muutama leiri mut edessä on vielä muutama. Niin tuota mites tää kesä nyt on tässä viärähtänyt silleen niin nopeesti!?

Eilen oltiin viettämässä Tarsan synttäreitä ja hauskaakin oli! Joo ja sit me nähtiin kun jotkut tyypit oli harrastamassa seksiä aika lähelä meitä...eikä ne ees siirtyny?! Ihmiset on outoja..Kyl mä ainakin olisin sit halunnu ihan rauhassa olla!!!

Joo sellai sit!!!

Nyt yritän metsästää asuntoa Lahdesta...niin kun mä lähden opiskelemaan JEEEEEEEEEE!!!!!!!
Ette tiiä kuinka onnellinen mä olen siitä että pääsen pois täältä!!!!Ihanaaaaa=)!

Jees mut nyt meen nukkumaan ku väsyttää ihan mielettömästi!!!!

Kirjoittelen taas joskus ja jossain vaiheessa!!!

No niin onpa verähtänyt aikaa...Tiistai 27.06.2006 15:18

Tässä nyt on ollut kaiken näköistä ja välillä on oltu kolossakin ja syvällä sielä...heh-he...Ketuttanut ihmiset ja silleen:/!!! No mutta joop on sitä tultu taas tehtyä kaiken laista ja sen nollatorelanssikin aika hyvin pitää=)!

Täytyy sanoo että onneksi pääsen melkein kuukaudeks raittiutumaan ei tästä muuten selviä hengissä!!!Tuntuu että maistuu vieläkin kissan paska suussa?! On kesä sitten ihanaa!!!

Jussina tosin odotin sitä jonoa, mut ei se nyt hirveen pitkä ollut...se harmittaa...tai sit ei...ehkä laatu korvaa määrän???No jaa tai sit toisin päin=)?! Niin mutta jussi oli kyllä ihan ja erittäin erittäin hauska=)!

Tosin piti sitä vähän rymytäkkin on seässä sellainen 20cm pitkä haava ja kylki on silleen lilan mustan sinertävä=)!Ei siis mitään vakavaa..heheheee...Kaikkee on tehty mitä kuuluu tehdä ja sitä mitä ei tehty ei kuulu jussiin!!!!


Jees mut kohta tää lähtee leirille ja sti on edessä raittius viikot:/!!!

[Ei aihetta]Perjantai 09.06.2006 12:44

Annan sinulle kysymyksiä ja sinä käyt osoitteessa http://www.lintukoto.net/viihde/oraakkeli/ kyselemässä kysymykset oraakkelilta ja kirjoitat oraakkelin vastaukset tänne.
HUOM! Saat muotoilla kysymykset haluamaasi kieleen, tyyliin tai murteeseen tai vaihtaa sana järjestystä, mutta kysymyksessä pitää olla sama juoni. Nyt kirjoittamaan.


1.mikä mun nimin on?
-Saku

2.missä asun?
-Missä sitä vähiten odotat.

3.mikä oon?
-joku Jolla on selkeästi päässyt oma persoonallisuus hukkumaan.

4.millainen olen?
-Oonko koskaan kertonut että oot aivan kiva?

5.kuka mä oon?
-Katso oikealle, vasemmalle, taaksesi ja eteen. Jos näet jonkun kysy häneltä!

6.Millaiset rinnat mulla on?
-Kauniilla pötkii edelleen, mutta ainahan niitä löytyy ketkä ovat kiinnostuneita luonteestasi

7.mikä on turhinta elämässäni?
-Seksi

8.mikä minusta on arvokkainta maailmassa?
-Rakkaus on arvokkainta mitä on. Ja läheisyys.

9.miltä näytän
-Vanhalta viinalta, vaikka toki ymmärrät etten voi koko totuutta sinulle kertoa.

10.miltä minä tunnun?
-Hevoselta

11.miltä maistun?
-Kuolemalta

12.miltä tuoksun?
-Kolera-altaalta

13.missä minun kuuluisi nyt olla?
-Susirajan takana

14.mistä minut löytää?
-Aidan toiselta puolelta

15.miten minut voi tavoittaa?
-Tänään on hyvä päivä!

16.miten vanha olen?
-Aivan liian vanha sinulle...Oletko harkinnut päiväkotiin palaamista?Olen tosissani!

17.sukupuoleni?
-Niinpä niin.

18.onko kaikki mitä sanoit totta?
-On se ja kaiken lisäks lähellä!

Että sitten näin on mun elämässä asiat!!!Mielenkiintoista.....

Jalanjälkiä heikassa...Perjantai 19.05.2006 15:34

"On jakojesi juuressa melkein koko maailma ,vasten tuulta korkealle nouset lintunen. Älä liian kauaa pesi vaan nouse siivillesi ja katso sieltä maaimaan sua sekkailu odottaa...."

jotenkin noin se menee...

Jos kuljen rannalla näen vain omat jalan jäljet, mutta ovatko ne kuitenkaan minun? Voisiko ne sittenkin olla jonkun toisen jäljet?Jos ne olisivat toisen jalan jäljet niin miksi en sitten itse jätä jälkiä.Ehkä minua kannattaa jokin joka on luvannut kulkea vierelläni, mutta hän kantaakin minua läpi repaleisen elämän polun.

Mitä jos minua ei oikeasti ole vaan kaikki minkä luulen että kuuluu elämään onkin vain harhaa? Se mitä teen ei kosketakkaan ketään kun ei kukaan minua kuulisi olisin muille ihmisille kuin ilmaa. En vain itse näe sitä, mutta tunnen kuinka kaikki kulkevat lävitseni jättämällä itsestään aina omat jälkensä minuun. Ehkä he kuitenkin tietävät että olen paikalla, mutta eivät vain näe minua?!Ehkä olen se mitä en olekkaan???

Onpas Mari taas miettelis ja tuntuu tooosi skitsolta olo!!!

No mut hei rakastakaa toisianne niin kuin itseännekin!!!

VaRoItUs...TaAs TuLeE jA kOVaAaA...Sunnuntai 14.05.2006 18:07


No niin tässä sitten taas on joku ollu vähän viiheteen puolella, mutta tällä kertaa ei ole ollut auto Tammisaaren torilla (toripäivänän)!Muisti kuvia on illasta, mutta enemmän on jälkijä kuten esim. housut kurassa ja vihreät?!Liekkö naapurin oja ollut mun tiellä liian paljon ja olen varmaan yrittänyt tappaa sitä tieltäni pois?! Kaikkea ei tietenkään kerrota koska siitä voisi seurata turhia puheita!

Miksi avaan suutani väärässä paikassa väärään aikaan kun kaikkiean ei tarvitse kuulla mitä mieltä Mari tänään on asioista!?! Hmm...onkohan se luonnevikasta?!

Yks mikä on aivan varmaa on tää et mä en kyllä vähään aikaan halua skumppaa!!!Mutta kuitenkin ei elämästä selviä hengissä eikä ainakaan selvinpäin!!!

No mutta oikeesti mun varmaan pitäis tosissani miettiä että mitä haluan elämältä ja onko mun elämisen arvot kohdallaan? Joskus kaikki tuntuu niin selvältä, mutta sitten joskus niin äärimäisen sekavalta ja sekavuus tulee yllättäen ei sitä edes huomaa! Sekavuutta tuntuu muillakin olevan liikkeillä ja sitäpä tässä mietinkin että jospa se kuuluu kevääseen ja siihen että on kevättä rinnoissa?!

Aina ei vaan saa sitä mitä haluaa. Kaippa sitä hyvää sitten kannattaa odottaa vaan?! Älkää kysykö en ittekään tajuu?!

Hyvää kevättä kaikille ja aurinkoisia päiviä=)!

P.S. Rakastakaa toisianne;)

Tsekkaa täää on ihan mast juttu!!!Tiistai 09.05.2006 18:22

Sinä joka luet tätä mun päiväkirjaa, niin olisitko tosi mukava ja vastaisit noihin kysymyksiin. :]01. Kuka olet?
02. Olemmeko ystäviä?
03. Koska ja miten tapasimme?
04. Oletko ihastunut minuun?
05. Pussaisitko minua?
06. Anna minulle lempinimi, ja kerro miksi valitsit juuri sen?
07. Kuvaile minua yhdellä sanalla
08. Mikä oli ensivaikutelmasi minusta?
09. Oletko edelleen samaa mieltä?
10. Mikä muistuttaa sinua minusta?
11. Jos voisit antaa minulle mitä tahansa, mitä se olisi?
12. Miten hyvin tunnet minut?
13. Koska näimme viimeksi?
14. Halusitko joskus kertoa minulle jotain, mitä et ole pystynyt kertomaan?
15. Aioitko pistää tämän blogiisi ja katsoa, mitä minä kertoisin sinusta?
Niinpä Sakkeus oli pieni ja viisasmies?!!!!

Onko ihmisillä rajoja omassa elämässä?Jos on niin mitä ne on?

Ajatelkaa tilannetta että opiskelet sitä alaa mitä haluat tehdä, mutta kuitenkin tiedät ettet koskaan saa tehdä sityä mitä tosiaan haluat. Syynä kaikkeen on se että juuri sinä perit suurehkon maatalin ja jo ennen kuin synnyit oli sinun urasi tehty valmiiksi. Ja huomioidaan se että yleensä vanhin sisaruksista perii suurimman osan, mutta se että olet ainoa lapsi niin sinulla ei ole mahdollisuutta muuhun.

Asiaa voisi hieman verrata Jeesukseen sillä jo ennen kuin hän syntyi oli hänen elämänsä muokattu valmiiksi ja näin tapahtui. "Isä, miksi minut hylkäsit?!" "Eeli, Eeli lama sabata?!"

Ajatelkaa vielä lisäksi että olette tielenteessa jossa haluaisit elää elämää niin että olet onnellinen, mutta sinulle ei anneta siihen mahdollisuutta. Sinun elämässäsi ei saa olla poikkeuksia vaan joudut olemaan sitä harmaatamassaa joka elää ns. "normaalia" elämää!

Tähän herääkin kysymys että mikä on sitä "normaalia" elämää ja mitä sillä kuuluu tehdä???

Tämä harmaamassa joka elää siinä "normaalissa" elämässä on sitä että; Aamulla herättyäsi lähdet kiireisesti töihin viet mahdollisesti lapset tarhaan josta säntäät kiireellä työpaikallesi klo:08.00 ja ahkeroit ainakin kahdeksan tuntia joka päivä! Menet kotiin teet ruokaa ennen kuin mies tulee kotiin, jolla yleensä on kovin nälkä!

Onko tämä se vähäinen asia mihin ihmiset tyytyy???En ihmettele että on liiankin paljon masuntuneita ihmisiä joidein elämä yleensä on sitä samaa päivästä toiseen.

Se miksi kuljet harmaassa massassa muiden mukana on väärin sillä silloin et voi olla sitä mitä haluat!Et voi ikuisesti piilottaa itseäsi muilta, silloin kaikki näkevät kuinka heikko olet...Niin kuin Sakkeus joka kipusi puuhun piiloon!Miksi piiloutua asioilta jotka saavat sinut onnettomaksi sekä saavat sinut tuntemaan elämäsi arvottomalta?!

Onko jokaisen ihmisen elämän polku kirjoitettu maanuumeniin jo enne kuin olemme syntyneet??? Taipuvatko Ihmiset siihen katkeraan harmaaseen massaan missä mennään niin kuin ns. "normaalit" ihmiset menevät!!!!

Näinkö Jumala on meidät armahtanut kun riisti oman poikansa hengen kiduttamalla, halveksien ja surun kanssa!?

Olkaa niin kuin olette älkää ajatelko että kun noi muutkin on tollassii niin munkin on pakko olla!!! Oma itse on se joka rakentaa oman polun keskelle harmaata massaa!!!

Rakastakaa toisianne!

Olemmeko tavanneet?Lauantai 08.04.2006 14:29

Kerro, miten ja missä me tapasimme ensimmäisen kerran?

Sinä joka kommentoit/luit tämän, kopioi tämä omalle sivullesi ja ylläty siitä miten moni sinut muistaakaan :-)