IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Omat juuret?!Maanantai 27.11.2006 19:37

Tässä olen sitten saanut tehtyä juuret tehtävän ja se oli kyllä todella perseestä kun joutui kaivaa kaikkee vanhaa paskaa esille. En välttämättä olis halunnut tehdä sitä, mutta täsät sekavuus tilasta voi nyt rehellisesti syyttää koulua!

Olisko vähän hyvä vetää koulu oikeuteen siitä, että se tuhosi mun mielenterveyden ja siis jos joku vätittää, että ittä mä sen tein niin on väärässä!

Uutisotsikot: KOULU TUHOSi OPISKELIAN MIELENTERVYDEN!
*Lahden diakonia-ammattikorkea koulu teetti tehtävän omat juuret ja niitä tutkiskellessa eräs opiskelia tekitehtävän tukiskellessaan juuriaan ja saikin siitä elinikäisen trauman. Kyseisen opiskelia sai tietoonsa asioita, jotia hän oli sulkenut mielestään kokonaan pois...jne..

Vähänkö olis paha juttu! No mutta näin ei ole kuitenkaan tapahtunut älkää ottako minua vakavasti. Tehtvtävä oli vain tosi huono, koska ei mun tarvitse tietää sellaisia asioita mitä en halua tietää!

Okei olen kuitenkin helpottunut kun sain sen valmiiksi, joten se on hyvä asia!


Kirjoittelen taas...

Vasara ja nauloja...Sunnuntai 26.11.2006 18:19

Mulla on kädet valkoiset kun olen remppaa taas viikonlopun tehnyt tai oikeastaan maalannut ja kitannut seiniä. Remontointi on kyllä ihan kivaa, mutta se tuntuu kiristävän yhden sun toisen hermoja. Ja sitten vielä kun on lapset siinä kiljumassa ja pyörimässä niin ei oo helppoo.

Nyt pitäis mennä suihkuun, mutta kun en millään jaksasis menä...No, mut kaippa se vaan oon pakko jos vaikka piristyiskin?!


ääh ja sitten tehtävien pariin pitäis tuppautua...pälääh...


Hei, ei, ei, en sitä salaa...Maanantai 20.11.2006 19:30

Niin mitä mä en salaa?Hmm...no miettikää sitä sit vaikka jos teillä ei muutakaan tekemistä ole kuin lukea mun päiväkirjaa:D!

Tänään olis kirkko päivä, mut se on kivaa kun sielä saa iltapalaa ja sitten vielä hyvää seuraa. Mähän olen sanonut että olen Kristitty ja siksi minut on myös ristitty!

Onneton on hän, joka yksinäisyydessään kulkee.
Onneton se, jonka nimeä eivät edes puut pysty kuulemaan.
Onneton hän, jolle eivät edes taivaan portit pysty aukaisemaan portejaan.
Onneton on se, joka kolkuttaa, mutta yksikään ihminen maan päällä ei
kuule kolkuttajan avun huutoa. (-Mari 22.1.05)


Niin tai jos nyt oikein pahan miettimisen aiheen laitan niin miettikää tota juttua. Mistä siinä puhutaan, kenestä se kertoo, miksi kukaan ei auta???


Rakastan, rakastan...oot ihana mä tiedän sen;)!

Mitä alaa todella haluan?!Sunnuntai 19.11.2006 18:26

Oon ollut koko viikonlopun Vorssassa tekemässä remppaa ja se on ollu tooosi kivaa! Meen varmaan ens viikonloppuna kanssa sinne tekee lisää remppaa:D!

Aloinkin sitten miettimään, että pitäiskö vaihtaa alaa?!Noh einpä mä taida kun kuitenkin tykkään tosta hoitotyöstä niin paljon, ettei mun kannata.

Oi voi taas huomenna alkaa uusi viikko mitenkäs siitä sitten pääsis yli?Hmm kaippa se on vaan elettevä päiväkerrallaan ja sit kääntää taas päätä taaksepäin kun on viikko takana tai sit ei kannata ollenkaan kääntää päätä taaksepäin:D?!

Kirjoittelen taas kun kerkeen ja sit jos en kerkee niin kukaan tuskin menettää mitään:D!


Muistakaa rakastaa itseenne silloin olette vasta vahvoja ihmisiä. Ilman itseänne ette ole mitään muuta kuin maan tomua!!!

"Tahtoisin oikeasti olla sinun..."Sunnuntai 12.11.2006 13:45

Niinpä niin ajattelin sitten taas vähän runoilla tänne kun tekee mieli kirjoittaa ihan hirveästi.

Joopa joo viikonloppu on taas mennyt nopeasti ja mukavaa seuraa on ollut, jotten kyllä tämä tästa taas kun arki koittaa. En sentään tipu korkealta ja kovaa, mutta mietityttää, että miten tästä etteenpäin. Noh kaippa se siitä ja sit silleen...???

Tänään pitäis vielä yrittää lukea ruotsin tenttiin, mut ehkäpä se menee lonkalta vaan..heh *ruotsi nero* Elämä on ja sit silleen...


Muistakaa rakastaa toisianne ja ei törmäillä kun tavataan...
Niin mitenkäs tämän nyt kertois sitten?! ai minkä...hehhe...Karjaalle en tule vähään aikaan riitti taas pitemmäksi aikaa sielä oleskelu!

Perjantaina olis tiedossa luokan pikkujoulu pippalot ja mä vähän uhkasin olla autolla liikenteessä kun niin juu kaikkea voi sattua ja tapahtua. Aika hyvästi nyt näyttää siltä että saan viikonlopuksi vieraita..hihhi=)! Okei no niin mulla on jalat tukevasti maassa, mutta välillä vähän pääsee mopo karkaamaan käsistä...No eipä kai se nyt hirveäsi haittaa?!

Kyllä mä välillä oikeasti mietin että mitä mun päässä liikkuu, mutta kun sitäkään ei voi aina arvata kun sielä liikkuu vaikka mitä?! Kylläpä tämä elämä on taas tällaista ettei osaa sanoa juuta eikä jaata mistään...


jeps mut tutuille terkkuja ja olkaa ihmisiksi niin kuin minäkin olen;)!

Ja taas olis viikko takana...Sunnuntai 29.10.2006 15:39

Tuli sitten eilen käytyä Helsingissä...heh-he...Hauskaa ja kivaa oli! Paitsi että sielä oli hellowiin pippalot ja mä en ollu pukeutunut. No mutta ehkä ei mun tarvinnu edes. Nyt väsyttää ja pitäis edelleen lukea sisätaudit tenttiin, mut kun ei millään saa sitä kirjaa eteensä.Ehkäpä tää tästä kun vaan alkaa lukemaan.

Täytyy kyllä sanoa että kyllä se välillä aurinkokin paistaa risukasaan=). Tai ainkin täällä on pieni pakkanen ja talvimaisema...Ihanaa=).

Joo mutta nyt mä alan oikeasti lukemaan siinä toivossa että pääsisin tentin läpi!!!

"Tule, tule siis ennen aamua ethän sä muuten enään löydä mua.Tianakenkäni on sulaa laavaa.."

Uusi bleet...pistä raks ruutuun...Torstai 26.10.2006 19:19

No niin tässä marin fiksut komentit keskiviikko aamuna joskus tossa aamusta kun menin nukkumaan. Vähän on tyttö ollu sit rimpasalla ja silleen aikaseen meni. Kyllä tää tästä vielä.

Mitäs sit muuta???Hmm..."Sydämeni osuman sai nuoli on aamorin viinistä kai.Syvälle se upposi niin aivan kuin jäädekseen iäksi kiin. Iskusta sen mä vavahtelen vaikka se sattui mä vaikero en...Elin maailmassain josta..."

Voi tuska mä sanon!!!Kumpa vaan vois repii järjen, sydämen ja kaikki mitä liittyy tunteisiin irti!!!Ei ole helppoa olla minä...

Jeps jeps jos vaikka alkais häröilemään jotain ihmeellistä nyt???!!!

Kohta koittaa kuolema varmaan?!Maanantai 23.10.2006 18:29

Tallinnan matka meni hienosti ja olen vielä hengissä, mut miten musta tuntuu et on hirvee krapula? Tulin vasta tänään kotiin kun en jaksanut millää ajaa enään eillen.

Ostin sittin vähän niin kun viinaa..heh-he...Mulla on bileet=D!Oon tässä koko aamupäivän tujottanut L-koodia vaikka pitäis tehä koulu juttu. No kyllä kohta alan lukemaan sisätauteja ja lääkehoitoa.

Niin taisin sitten vähän avautua tuolla tallinnassa, et nyt on kyllä sitten kerrotta vähän kaikkea ja silleen.No mutta hauskaa oli ja se nyt varmaan oli pääasia koko hommassa!


Mun pitäis päättää koska meinaan Karjaalle mennä, mut kun en oikein tiedä huvittaako???No oikeastaan toisaalta joo, mut sit taas toisaalta ei. No joo mut mä pähkäilen tätä asiaa vielä.

Oorait nyt vaarmaan taas riittää nämä kommentit.

Moikka moi vaan=)!
Äidin pikkutyttö menee muille meille. Äidin pikkutyttö lähtee vaikka ulkomaille!!!

Minä menen Tallinaan huomenna jeee... Elikkä en ole tavattavissa enkä Karjaalle tulossa, olen vain menossa maailmalle!!!

Nyt tunnille lukemaan raamattua ja silleen!!!!


Rakasta rakastan....