IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Oli kesä oli mopo...oli siis kesä!Maanantai 13.08.2007 09:16

Huh-hu mikä viikonloppu oli tai siis lauantai ilta! Kyllä niin hyvin juhlin, etten muista paljoakaan. Noh onneks ei tarvii ihan heti mennä taas affeen. Hauskaa vissiin oli?

No mutta se siitä ja taas elämä jatkuu.

Mulla on enään 2tuntia töitä jäljellä ja sit on virallisesti tämän kesän työsopimus hoidettu kuntoon ja voi aloittaa lomailun=). Noh kouluun tässä tarvis mennä perjantaina, mut ehkäpä se tekee ihan hyvää. Jos vaikka olis tässä neljän päivän aikan aikaa miettiä mitä sitänyt oikein syksyltä taas odottaa ja ehkä vähän suunnittelis mihin suuntaan asiat menee. Tai sitten olis vaan parempi olla miettimättä ja kattoopäivä kerrallaan...No toisaalta se ei oikein onnistu sillä kyllä mun tarvii heti alkaa miettimään esim. mitä tenttejä on ja mitä mun pitäis alkaa lukemaan.

Mutta siis noin muuten elämän kanssa niin vois kanssa ehkä jonkin näköisiä ajatksia laittaa kehiin ja miettiä mitä syksy nyt sitten voisi tuoda tulessaan. Jos vaikka yrittäis laittaa asioita niin kun tärkeys järjestykseen ja miettiä vähän eteenpäin...Niin ja tietenkin omaa napaa pidemälle kanssa empä nyt kuitenkaan taida ihan silleen yksinkään olla tai silleen niin kun joo.

No mut eipä mulla tämän ihmeempää taas ole joten palaan vielä vähäks aikaa töiden pariin ja toivon ettei puuro ole palannu pohjaan!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.