IRC-Galleria

tigrux

tigrux

KeTo KoNjOo KäPäSä

Niinpä Sakkeus oli pieni ja viisasmies?!!!!

Onko ihmisillä rajoja omassa elämässä?Jos on niin mitä ne on?

Ajatelkaa tilannetta että opiskelet sitä alaa mitä haluat tehdä, mutta kuitenkin tiedät ettet koskaan saa tehdä sityä mitä tosiaan haluat. Syynä kaikkeen on se että juuri sinä perit suurehkon maatalin ja jo ennen kuin synnyit oli sinun urasi tehty valmiiksi. Ja huomioidaan se että yleensä vanhin sisaruksista perii suurimman osan, mutta se että olet ainoa lapsi niin sinulla ei ole mahdollisuutta muuhun.

Asiaa voisi hieman verrata Jeesukseen sillä jo ennen kuin hän syntyi oli hänen elämänsä muokattu valmiiksi ja näin tapahtui. "Isä, miksi minut hylkäsit?!" "Eeli, Eeli lama sabata?!"

Ajatelkaa vielä lisäksi että olette tielenteessa jossa haluaisit elää elämää niin että olet onnellinen, mutta sinulle ei anneta siihen mahdollisuutta. Sinun elämässäsi ei saa olla poikkeuksia vaan joudut olemaan sitä harmaatamassaa joka elää ns. "normaalia" elämää!

Tähän herääkin kysymys että mikä on sitä "normaalia" elämää ja mitä sillä kuuluu tehdä???

Tämä harmaamassa joka elää siinä "normaalissa" elämässä on sitä että; Aamulla herättyäsi lähdet kiireisesti töihin viet mahdollisesti lapset tarhaan josta säntäät kiireellä työpaikallesi klo:08.00 ja ahkeroit ainakin kahdeksan tuntia joka päivä! Menet kotiin teet ruokaa ennen kuin mies tulee kotiin, jolla yleensä on kovin nälkä!

Onko tämä se vähäinen asia mihin ihmiset tyytyy???En ihmettele että on liiankin paljon masuntuneita ihmisiä joidein elämä yleensä on sitä samaa päivästä toiseen.

Se miksi kuljet harmaassa massassa muiden mukana on väärin sillä silloin et voi olla sitä mitä haluat!Et voi ikuisesti piilottaa itseäsi muilta, silloin kaikki näkevät kuinka heikko olet...Niin kuin Sakkeus joka kipusi puuhun piiloon!Miksi piiloutua asioilta jotka saavat sinut onnettomaksi sekä saavat sinut tuntemaan elämäsi arvottomalta?!

Onko jokaisen ihmisen elämän polku kirjoitettu maanuumeniin jo enne kuin olemme syntyneet??? Taipuvatko Ihmiset siihen katkeraan harmaaseen massaan missä mennään niin kuin ns. "normaalit" ihmiset menevät!!!!

Näinkö Jumala on meidät armahtanut kun riisti oman poikansa hengen kiduttamalla, halveksien ja surun kanssa!?

Olkaa niin kuin olette älkää ajatelko että kun noi muutkin on tollassii niin munkin on pakko olla!!! Oma itse on se joka rakentaa oman polun keskelle harmaata massaa!!!

Rakastakaa toisianne!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.