IRC-Galleria

Kiitos kaikille onnittelijoille!Tiistai 20.11.2007 01:21

Isot kiitokset kaikille onnitelleille. Tänään käväisin hampilekurissa, hampaita ei ole paikattu n.7 vuoteen, joten huonossa kunnossahan ne ovat. Neljä hammasta poistetaan, kaikkiin muihin tulee kaiketi paikkoja. Mutta hyviäkin uutisia: mulle ei koskaan tule viisaudenhampaita! Röntgenissä niitä ei näkynyt, joten niitä ei ole.

Sain aivan ihania lahjoja tänään! Jontulta sain ihanan mukin, Sarilta aivojumppakirjan ja sellaisen hienon lasijutun ja äidiltä Candy Canen levy, CC kangaskassin ja lisäksi vielä Ihaa-kännykkäpussin. Ja äiti osti vielä ihanan aamutakin vapsusta <3 Laitan kuvia lahjuksista myöhemmin. Pitää vielä saada Raine hommaamaan bändin nimmarit levynkanteen :)

Huomenna tulee varmaankin kaksi rottapoikuetta synttärilahjaksi, vaikka jouduinkin suunniteltuja poikueita peruuttamaan. Pikku Myy synnyttää aikas pian ja lisäksi mi-cc tyttö Late on paksuna. Kysellä saa jo etukäteen, joudun poikueita karsimaan aikas rankalla kädellä tyttöjen nuoren iän ja pienen koon vuoksi, mutta eiköhän sieltä jokunen myyntiinkin ennätä :)

Laitan tänään tai huomenna Myyrän ja Laikun astutukseen, joten sieltä ainakin pitäisi tulla sitten kivoja vauvoja.

Luvassa siis ainakin eubk, hu ja mahdollisesti yksivärisiä vauvoja vahinkopoikueista. Tahallisista olisi tulossa eubk:a, huskyä ja irishia, todennäköisesti jokunen hoodedkin. Ainakin toiseen poikueeseen luvassa myös rexejä, muut poikueet ovat pelkkiä sileäkarvaisia. Väreissä tulossa varmaankin agoutia, mahdollisesti mustaa, minkkiä, suklaata ja voipi olla, että jokunen yllätyskin ilmestyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys