IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

Juhannus<3Maanantai 28.06.2010 12:15

Juhannus oli ehkäpä paras ikinä. Jo pelkästään se että en ollut mökillä katselemassa kun muut ryppäävät auttoi asiaa, se on jo liian tuttua vuosien varrelta ja käynyt tylsäksi.

Isot kiitokset kaikille paikalla olleille, ja erityiskiitokset isännälle ja emännälle ruuasta, yöpaikasta ja kärsivällisyydestä.

Krapulaa oli sen verran etten heti ottaisi uusiksi, mutta eiköhän sekin pahoinvointi unohdu pian ;) Harjoituksen puutetta, kuten monet sanovat.

Ihanat ihmiset, alkomaholi, sauna, metsälenkki ja jopa ne verta imevät naiset olivat kyllä juuri se mitä tarvitsin tähän väliin ennen conia.

Jaahas...Tiistai 26.01.2010 22:32

Eipä ole tullut käytyä täällä aikoihin ja on ehkä siksi tullut laiminlyötyä muutamia kaverisuhteita.

En ole pitkiin aikoihin tuntenut oloani kovin sosiaaliseksi ja gallerian uudistuksen myötä tästäkin paikasta tuli todella inhokki. Kaikkeen tottuu, mutta miksi pitäisi totutella johonkin, joka on turhaa ja kamalaa?

Olisi kiva, jos galleriasta ei läheteltäisi sähköpostia aina kun olen pidemmän aikaa poissa, sähköpostihäiriköinti ei mitenkään auta asiaa eikä tuo minua galtsun maksavaksi asiakkaaksi takaisin. Otan kyllä mielelläni ilmoituksen sitten, kun galleria päättää mennä takaisin alkuperäiseen tarkoitukseensa (irkkaajien kuvien säilytys ja väliaikainen kommunikointi) tai vaihtaa nimensä, vähintäänkin poistaen tuon IRC-etuliitteen.

Ja sitten takaisin asiaan:
niille, jotka ovat kontaktia kaivanneet, minut saa kiinni puhelimen päästä ainakin tekstiviestein (niillä on numero, jotka ovat sen ansainneet) ja aika varmasti myös IRCNetissä, jossa liikun omalla nickilläni. Sähköpostiani ei monilla ole, mutta silläkin minua voi lähestyä.

201 päivää ilman gaylleriaa...Maanantai 03.08.2009 22:25

tinga1911

Sinulle on 6 uutta kommenttia!

Seuraamissasi yhteisöissä on 306 uutta kommenttia!

Sinulle on 4 uutta ylläpidon tiedotetta!

Juuri näin...Tiistai 06.01.2009 04:12

SINULLA ON KAKSI LEHMÄÄ

... eli kuinka yhteiskunnallisia käsitteitä selitetään kahden lehmän avulla.


ALKOHOLISMI. Sinulla on kaksi lehmää, mutta näet neljä.

ANARKISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Paskat niistä.

APARTHEID. Sinulla on kaksi lehmää. Valtio vaatii sinut pitämään lehmät eri laitumilla, koska ne ovat erivärisiä. Kukaan ei suostu ostamaan maitoasi. Lisäksi Bruce Springsteen kieltäytyy soittamasta ladossasi.

ASTROLOGIA. Sinulla on kaksi lehmää. Niiden onnennumero on 67 ja ensi viikolla niiden pitää olla varovaisia tunteidensa ilmaisussa sekä parantaa suhdettaan läheiseen sukulaiseensa.

BUDDHISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Kun ne kuolevat, ne pääsevät nirvanaan.

BYROKRATIA. Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat, ampuu toisen, lypsää toisen ja kaataa maidon maahan.

DEMOKRAATTINEN SOSIALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Keskuskomitea ottaa molemmat ja antaa niille sosiaaliturvaa.

EGOISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Lypsät molemmat ja juot kaiken maidon itse.

EKSISTENTIALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Ne ovat.

EU. Sinulla on kaksi lehmää. Direktiivin mukaan lehmät ovat juureksia ja maito kalasäilyke, jonka tuottamiseen voit anoa vuoristotukea.

FASISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja ampuu sinut.

FATALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Niille tapahtuu mitä tapahtuu.

GLOBALISAATIO. Sinulla on kaksi lehmää. Niiden pitää verkostoitua muiden maailman lehmien kanssa.

HINDUISMI. Lehmillä on sinut.

HIPPIAATE. Sinulla on kaksi lehmää. Kaikki huolehtivat lehmistäsi. Lehmät lopettavat ruohonsyönnin ja alkavat polttaa sitä.

IDEALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Lypsät ne ja annat pois sekä maidon että lehmät.

ILLUSIONISMI. No mut hitto ku sull on monta lehmää!

IMPERIALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Myyt molemmat naapurillesi, noudat yöllä häneltä neljä lehmää ja myyt maidon hänelle.

KAPITALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Myyt toisen ja ostat sonnin.

KOMMUNISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja antaa sinulle maidon.

KVANTTIMEKANIIKKA. Sinulla on noin kaksi lehmää.

LINNUNRADAN KÄSIKIRJA LIFTAREILLE. Sinulla on kaksi lehmää. Epätodennäköisyystekijällä 1:10855010 ne muuttuvat
neljäksikymmeneksikahdeksi valkoiseksi hiireksi, joilla kaikilla on pyyheliina.

MAOLAISUUS. Sinulla on kaksi lehmää. Hallitus ottaa molemmat ja myy maitosi.

MARKKINATUTKIMUS. Sinulla on kaksi lehmää. 53% niistä pitää enemmän Pepsistä kuin Coca-colasta.

MATEMATIIKKA. Oletus: sinulla on x lehmää.

NAIVISMI. Että yleensä kukaan omistaa lehmiä.

NATIONALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Maalaat toisen siniseksi ja toisen valkoiseksi.

NATURALISMI. Sinulla on kaksi lehmää.

UUSLIBERALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Myyt lehmät ja ostat rahoilla maitoa.

PASIFISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Päästät ne vapaiksi.

PANTEISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Ne ovat jumala.

PSYKOANALYYSI. Kerro lehmistäsi...

SKEPTISMI. Mitä hittoa lehmillä tekee?

SOSIALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Annat toisen naapurillesi.

SURREALISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Panet ne lihamyllyyn ja ulos tulevat hevonen, makkara, elefantti ja jazzlevy.

TEOLOGIA. Alussa Jumala loi kaksi lehmää...

TERRORISMI. Sinulla on kaksi lehmää. Räjäytät ne.
Ja kaikki puhuvat siinä jatkuvasti, kuinka kehitysmaissa lapsilla on asiat huonosti.

Olen yliempaattinen ihminen ja kyllä käy sääliksi nälkää näkeviä, pahoinpideltyjä, kouluttamattomia ja sairaita lapsia, mutta:

Olen itse mielenterveyspotilas tässä niin kutsutussa hyvinvointivaltiossa. Ja tunnen paljon muita mielenterveysongelmista kärsineitä, sekä alkoholisteja ja muita yhteiskunnan syrjimiä. Miksi kukaan televisiossa ei puhu oman maan huonosti voivista lapsista ja nuorista? Pidetään iltoja ja konsertteja kehitysmaiden hyväksi, jotta niistäkin saataisiin hyvinvointivaltioita. Miksi yrittää tehdä lisää hyvinvointivaltioita, joissa kukaan ei oikeasti voi hyvin? Lapset eivät enää ole lapsia, koska vanhemmilla ei ole aikaa huolehtia heistä. Lapset lykätään jopa 1-vuotiaina tarhaan ammattilaisten hoitoon, liian suuriin ryhmiin, jossa opitaan että mitään ei saa ellei kiukuttele ja huuda. Huomiota saa vain satuttamalla muita tai riehumalla tarpeeksi. Kiroilu opitaan myös jo tarhassa, koska tarhantädeillä ei ole aikaa kaitsea kaikkia. Ja tämän tiedän kokemuksesta, sillä tunnen myös lastentarhanopettajan. Ja myöskään nämä tarhantädit eivät voi hyvin. Liikaa työtä, liian suuret ryhmät ja aivan liian pienet palkat aiheuttavat stressiä ja pahaa oloa, myös heille.

Terveydenhuollon hieno idea, hoitotakuu, ei toteudu. Terveyskeskuksiin saa ajan hyvällä säkällä parin päivän päähän (mikäli on pää kainalossa) ja kun vihdoin tulee aika mennä, saat istua odotushuoneessa kaksi tuntia, jonka jälkeen elämäänsä kyllästynyt läkäri kysyy mikä on vialla, määrää lääkkeet ja potkii pihalle huoneesta n.5 minuutissa.

Lasten ja nuorten mielenterveysongelmat lisääntyvät ja lisääntyvät, suurimmalti osin koska yhteiskunta asettaa tuhottomat paineet ja vanhemmilla ei ole aikaa kuunnella. Käydään siis lääkärissä ja lääkäri määrää pillereitä. MTV3 Faktalta tuli hieno ohjelma tänään, jossa esiintyivät perheet, joiden lapsi oli tehnyt lääkkeiden sivuvaikutusten vuoksi itsemurhan. Todelliset ongelmat olivat alkaneet vasta lääkkeiden aloituksen jälkeen. Suomessa onneksi ei määrätä masennuslääkkeitä juuri tästä syystä alaikäisille, mutta eipä täällä alaikäisten mielenterveysongelmille tehdä juuri mitään muutakaan.

Elin kolmisen vuotta kotini vankina. Minulla onneksi oli turvana avomies, ihania ystäviä, sekä yksityislääkäri, joka todella kuunteli ja osasi auttaa. Näiden ihmisten (ja lääkkeiden) voimalla olen ponnistanut pohjalta ylös. Ainoat tuloni tuona aikana oli Kelalta saatu asumistuki, 195e/kk. Sen lisäksi minua elätti Jonttu ja äitini, joille olen ikuisesti kiitollinen tästä ja todellakin velkaa henkeni. Kävin mielenterveystoimistossa muutaman kerran, lääkärini suosituksesta. Tapasin lääketieteen OPISKELIJAN, jolla oli selvästi vaivaantunut olo seurassani, muutaman kerran, jonka jälkeen hän oli yhdessä lääkärin kanssa (jota en ollut koskaan tavannut) laatinut hoitosuunnitelman: minun piti itse hankkia terapeutti. Olin viikkoja valittanut, kuinka en saa mitään tehtyä itse. Tämän jälkeen kävin vielä mielenterveystoimiston sosiaalityöntekijän luona, jotta saisin apua rahaongelmiini. En saanut. En ollut oikeutettu mihinkään tukiin, koska avomieheni kävi töissä ja sai opintotukea. Ko. sosiaalityöntekijä katseli minua halveksien ja oli ehdottomasti sitä mieltä, että minun pitää pystyä itse hoitamaan omat asiani.

Iso käsi (nyrkissä) näillekin ihmisille. Koska pidetään konsertti ja hyväntekeväisyysilta meidän pahoinvoivien nuorten kunniaksi? Miksi meitä ei tahdota auttaa? Kuulun niihin onnekkaisiin, jotka selvisivät masennuksestaan hengissä. Itsemurhatilastot eivät ole kaunista katseltavaa. Meille ne ehkä ovat vain numeroita, mutta jokainen luku niissä on jonkun lapsi. Veli tai sisko, ystävä, rakas, äiti tai isä. Tai pahimmassa tapauksessa koko perhe.

Hyvät ihmiset, tehkää jotain oman kansan eteen. Lakatkaa katsomasta ulkomaille ja katsokaa välillä sisäänpäin. Voiko joku oikeasti kutsua tätä hyvinvointivaltioksi?

[Ei aihetta]Maanantai 11.08.2008 10:58

Ropecon <3

Ne immeiset ja se tunnelma ja keksit ja luennot ja kaubamaja <3

Ja FIURI <3


Ja sitten vielä sunnuntaina ajeltiin kotiin Nurmijärven kautta ja käytiin Tanjalla kurkkaamassa Rexonaa ja sen vauveleita, jotka on ihania pikku pulleroita. Ja Rexona on maailman paras äiti.

Ratatouille...Keskiviikko 16.01.2008 03:03

On ehkäpä paras elokuva ikinä! Okei, olen ehkä hiukan puolueellinen, näin rottarakkaana ihmisenä, mutta silti...

Ihanaa, että vihdoin on osattu esittää rotat sellaisina, kuin ovatkin, kiltteinä, älykkäinä ja suloisina :) Tosin tuo nyt on enemmän kuvaus kesyrotista, kuin villirotista, mutta silti. Tuskin kukaan leffan seurauksena menee itselleen villirottaa pyydystämään... Ihana, ihana elokuva! Hauska, nopeatempoinen, hyvin ja huolellisesti tehty. Hatunnosto Pixarille!

"I'm so happy,
'coz today I found my friend,
in my head..."

Joo, juuri näin.Tiistai 11.12.2007 22:55

Työt alkoi tänään, vihdoin. Rahaa tulee sitten jonninverran joulun jälkeen ja lisää tammikuussa. Työ on kivaa, rakastan lajittelua, mutta tekee vähän pahaa selälle. Onneksi on rakas, joka hieroo selkää <3

Viikonloppuna meni oikein loistavasti, lauantaina tuli toiselle rotalle KuMa (en muista kummalle), sunnuntaina meidän rakas, ihana mussukka-Pelle oli ROP1, P.Jun ja Tuomarin Suosikki.

Agility meni ihan siedettävästi, Ruikku on yllättävän nopea! Tosin sunnuntaina iski Ruikulle kamala kiima ja sitten menikin agility pörinöiksi. Molempina päivinä saatiin tosin yhteistyö-erikoispalkinto, oli tosi kiva, sillä meillä tosiaan synkkaa radalla. Sunnuntainakin meni ensimmäiset kolme estettä ihan itekseen, ei tarvinnut, kuin vähän sormella naputella estettä.

Nyt siirrynkin keksimään jotain tekemistä pariksi tunniksi, sitten nukkumaan. Pitäisi vielä kuvata tuo Pikku Myyn poikue...

[Ei aihetta]Tiistai 11.12.2007 22:48

Testaa millainen seurustelukumppani olet !

A agressiivinen.
B pehmeä ja hellä.
C hieman kateellinen, mutta kahden kesken oikea dream come true !
D hauska ja vauhdikas !
E oikea pakkaus. raow. (;
F sisäänpäin kääntynyt ja salaileva, mutta hyvin mielenkiintoinen .
G Äitimäinen. Buu you !
H Flirtti. (;
I Mielikuvituksekas ja valloittava.
J Hauska pakkaus. Nauratat ja itketät.
K Kova. Ajatuksiasi on hyvin vaikea tulkita.
L Lempeä ja mukava. Kaikinpuolin miellyttävä. Ulkonäkösi myös miellyttää useaa makua !
M Dramaattinen. myös vaikeasti tavoiteltava. Onnekas se joka pääsee ajatuksiisi ja jakaa sisäisen maailmasi.
N Rauhallinen ja lauha. Jos kuitenkin suutut, se on sillä selvä. Haluat rehellisyyttä.
O Pahamainen ja suuttuessasi hyvinkin ilkeä.
P Kovaääninen ja -suinen. Rakastat miestä joka saa sinut nauramaan ! :D
Q Mysteeri.
R Rehellinen, noh, ainakin yleensä. Vahva. Lempeä ja leuto siihen räjähdyspisteeseen asti, milloin muutut kuin kissanpennusta leijonaksi.
S Vaikea käsitellä.
T Sinua on helppo miellyttää, mutta jos sinulle valehdellaan tai sinua satutetaan in any ways, se on loppu. Et kestä epärehellisyyttä.
U uskalias. rakastut liiankin helposti.
V riskinottaja.
X vaaran jahtaaja. rakastut aina pahoihin poikiin.
Y jumalan teiden tulkitsija, haet erilaista parisuhdetta johon sisältyy muutakin kuin lääppimistä.
Z Y:n vastakohta. LÄÄPPIJÄ.
Å Ylihuolehtiva, mutta ihana ihminen. <3
Ä Kaverillinen.
Ö Useimmiten yksinäinen, mutta kun löydät Hänet, se on menoa. hän on kuin maansa myynyt kun näkee sinut ja tutustuu sinuun.L Lempeä ja mukava. Kaikinpuolin miellyttävä. Ulkonäkösi myös miellyttää useaa makua !
A agressiivinen.
U uskalias. rakastut liiankin helposti.
R Rehellinen, noh, ainakin yleensä. Vahva. Lempeä ja leuto siihen räjähdyspisteeseen asti, milloin muutut kuin kissanpennusta leijonaksi.
A agressiivinen.

Ruokaa <3Sunnuntai 02.12.2007 23:07

Inhoan V-Pen Megaa. Kuuri loppui jo ennen v-loppua, maha on edelleen kipeä ja saan maitohappobakteeri-kuurin vasta huomenna.

Mutta ruokaa... Kuvittelin jo lautasen, jolla on kinkku-sulatejuustotäytteinen lehtipihvi, valkosipulikermaperunoita, salaattia, kebab-lihaa, pizzaa ja vaikka mitä muuta... Ihme mielitekoja alkoi iskemään.

Noh, sitten päästään siihen, mitä oikeasti saan syödä tänään... Kotitekoiset valkosipuli-homejuusto-kermaperunat ja tonnikalasalaatti <3

Maistuisiko? :P
« Uudemmat -