IRC-Galleria

Nyt se tapahtui.Sunnuntai 21.05.2006 04:28

Uskomatonta mutta totta. 292.

Negatiivisemman ajattelun ryhma!Torstai 20.04.2006 02:39

Eli, kavimme tanaan HIV-testissa, joka totesi minut, Jotun ja amfion negatiivisiksi. Suosittelen, etta kaikki kaymaan, koskaan ei tieda onko vai ei. HIV:ta kantavista hyvin suuri osa ei tieda olevansa HIV-positiivisia ja vaikka testin saa anonyymina ja ilmaisena, eivat laheskaan kaikki kay siina. Uskokaa pois, kenella tahansa voi olla HIV, vaikka olisi neitsyt tai kayttaisi aina omia neuloja suonensisaisiin huumeisiin tai lavistyksiin/tatuointeihin. Kaykaa ihmiset ihmeessa testissa, parempi tietaa, kuin levittaa tietamattaan!

http://www.aidstukikeskus.fi/

1580221

P.S. Ei ole tarkoitus saarnata, eika pelotella, tama on vain ystavallinen kehoitus.
Loysin taas kerran tallaisen mukavan sivuston. Kaykaa katsomassa!

http://mbnet.fi/zorgy/wanha/LahjaYstavalta.htm
MYYNTI-ILMOITUSTEN KÄÄNNÖSTAULUKKO HEVOSENOSTAJALLE

Vähän ratsastettu = Käyty kerran selässä kaakkia riimusta taluttaen
Lupaava ratsu = Oli niin paska ravurina ettei se ratsuna ainakaan enää
pahemmin voi mennä
Ko HeA = Käynnissä saa kaulan kaarelle jos vetää gramaaneilla tarpeeksi
kovaa ja menee vastalaukkaa (kun ei osaa nostaa sitä oikeaa)
Ko HeC = Antaa heilua selässä kiitoravissa pukittamatta
Re 100cm = Irtohyppäsi kerran vanhoista öljytynnyreistä ja homeisesta
laudasta kyhätyn 85cm pystyn mutta se lasketaan metriksi koska kaviot
meni hypyssä ainaskin metrin korkeudelta
Re 80cm = Hyppää kiitoravissa pieniä ristikoita (pudottaa tai kieltää
puolet)
Selväpäinen = Ainakin siihen asti että raviajan rauhoittavien jäämät
katoavat elimistöstä
Ainutlaatuinen tilaisuus = Jo viereisessä ilmoituksessa on taatusti parempi
Osaavan kouluttama = Pari vuotta tunneilla käynyt naapurintyttö sai sen
jopa laukkaamaan kun tarpeeksi potki
Osaavissa käsissä kehityskelpoinen = Osaava eläinlääkäri kyllä
lääkitsee pahimmat lannehalvauksen oireet piiloon
Täysin terve ja eläinlääkärin tarkastama = Parin kossupaukun jälkeen
isoisän sotakaveri - entisaikoina tunnettu lehmäpuoskari - totesi ettei
se katkennut etujalan jänne sen enempää haittaa kuin se kintereen
irtopalakaan
Superkiltti = Kyllä sille perkeleelle on meillä vitsa väännetty
Sopii aloittelijalle = Vähääkään osaavampi ei huolisi sitä edes maksusta
Ei aloittelijoille = Pskopaattihermoraunio
Eniten tarjoavalle = Ei pienintäkään aavistusta mitä siitä voisi saada
Mielenkiintoinen suku = Vahinkovarsa sh/lv, mutta emä kyllä ravannut
ihan 65-tasollakin
Harvinainen suku = Koko sukulinja jo teuraana enkä ihmettele miksi
Helppo kouluttaa = Niin minäkin luulin
Vain hyvään kotiin = Täytyy tosiaan olla aika eläinrakas jos tämän huolii
Kengittämätön = Kengät oli ainoa kunnollinen osa sitä kaakkia joten myin ne
Ajanpuutteen vuoksi = @!#$ mä jaksa sen kaakin kanssa enää
Huippuohjastajan silmäterä = Toistakymmentä vuotta sitten
Varusteineen = Vanha kaviokoukku, homeinen nylonriimu ja satasen
paikkeilla maksanut vinkuintialainen paskasatula ravitallin komerosta
Katseenvangitsija = Ainakin joka kerta kun eläinsuojeluviranomaiset on
meillä käyneet
Peruskoulutettu = Potkimalla kaasu ja kiskomalla jarru, kääntyykin
silloin kun ei vie
Yhä hiittikunnossa = Mutta radoille elinikäinen kilpailukielto
(toivottavasti et katsonut eilen kymppiuutisia...)
Löytö = Reilusti alle teurashinnan kun teurastamo ei huolinut lääke- ja
dopingjäämien vuoksi
Menetin tallipaikan = Hevonen ei ole koskaan tallissa ollutkaan
Paras tarjous = Hoidan kuljetuksen kunhan viette pois
Puoliksi peruskoulutettu = Jäi kesken, koska keinot loppuivat ja viisastuin
Lievä pölyallergia = Terminaalivaiheen keuhkolaajentuma
Ollut maalaistalossa koko perheen harrastehevosena = Lojunut
hoitamattomana viimeiset 8 vuotta pihatossa sonnivasikoiden kanssa
Muihin hevosiin tottunut = Nähnyt kaukaa naapurin shettiksen
Liikennevarma = Kyllä parista onnettomuudesta luulisi jo kaakin
oppineen jotain
Toista samanlaista et helposti löydä = Sanoi Eerikäinen kun meillä kävi
Osaa laukanvaihdot = Vaihtaa ristilaukkaan heti jos vahingossa nostikin
oikein
Osaa väistöt = Jos kiskot ulko-ohjalla kaulan mutkalle liikettä vastaan
ja potkit ulkopohkeella tarpeeksi niin kyllä se lapa edellà jyrää ihan
kiitettävästi
Hienot liikkeet = Vain pari EP-merkintää koko raviuralla
Esteistä kiinnostuneelle rohkea hyppääjä = Veti sähkölangasta läpi kun
karkasi laitumelta
Ollut koko ikänsä samalla omistajalla = Kukaan muu ei ole huolinut
Vain vähän ajettu = Koska jalat ei kestäneet
Suomen Armeija. Tarpeellinen ja pakollinen. Puoli vuotta elämästä aivopesun alaisen, mitä sillä on väliä? Ja sitä paitsi, kaikki muutkin menee. Paitsi tietty homot ja hipit, ne menee sivariin tai vankilaan. Näinhän se on. Jokainen vähänkin 'isänmaallinen' sanoisi asian varmasti olevan näin, ikävä kyllä minun on edes yritettävä herätää nämä isänmaan toivot todellisuuteen.

Armeijassa saa viettää puoli vuotta, sehän ei ole pitkä aika. Ilmaiset hernekeitot ja tappajakoulutus päälle. Monikaan ei armeijassa ollessaan ole varmastikaan huomannut sitä aivopesua, joka siellä on meneillään. Omakohtaista kokemustahan minulla ei ole (en ole mies, enkä ole ilmeisesti tarpeeksi 'isänmaallinen' [vastustan seksististä sanontatapaa "isänmaa"]), mutta mm. erään ystäväni poikaystävä (joka ei mikään tappaja luonteeltaan ole) joka meni armeijaan oletetusti siksi, että siten pääsi helpoimmalla, kertoi, kuinka itse asiassa armeija opettaa tappamaan. Hyppään suoraan liikkuvien maalien ampumiseen. Liikkuvina maaleina on hiekkasäkkejä, jotka toimivat ihmisten sijaisina, niitä vedetään köysien avulla pitkin peltoa ja kuulemma se näyttää pidemmältä katsottuna siltä, kuin siellä ihmisiä ryömisi. Jopa tämä rauhaa rakastava miekkonen huomasi nauttivansa näiden ryömijöiden tappamisesta, ainakin kunnes huomasi sen johtuvan armeijan 'opetussuunnitelmasta'. Pojat saadaan todella kuvittelemaan, että siellä ryömii 'ihmisiä' ja siinähän toteutuu jokaisen räiskintäpelifanaatikon unelma: päästä oikeasti sniputtamaan vihollisia. Tämä tuttuni sanoi, että siinä tajusi hyvin, kuinka pojat 'opetetaan puolustamaan isänmaata'.

Ja jos asepalvelus ei enää olisikaan pakollinen, kuka sinne menisi? Tässä kohtaa saanen huomauttaa, että ei ole turvallista olettaa yhtään mitään. Aina löytyy niitä 'isänmaallisia' tappohulluja täyttämään armeijan rivejä, mutta myös tietysti järkeviäkin ehdokkaita saattaa olla. Saanen muistuttaa, että pakkoruotsin kirjoittamispakon poistaminen oli pitkään harkinnassa, koska 'luultavasti monikaan ei enää kirjoittaisi ruotsia'. Niinpä, nytkin syksyllä muistaakseni n.80% kirjoittavista opiskelijoista kirjoitti myös sen pakkoruotsin.


Mutta eihän armeija ole pakollinen. Ei niin, ainahan voi mennä esim. vanhainkotiin mummoja työntämään VUODEKSI. Tai jos ollaan tarkkoja, se on 395 päivää. Kyllähän siinä on jonkinverran valinnanvapautta, mutta ensin täytyy mennä kutsuntoihin ja kestää ne 'oletkos kova poika juoksemaan, kun juokset noin lujaa karkuun, kun pitäisi kotia puolustaa?'-sutkautukset ja muut armeijan palveluksessa olevien 'isänmaallisten' loistavat vitsit. Hauskaa. Haha. Sivari on loistava vaihtoehto, ainakin verrattuna armeijaan, sivarista saa hyvää työkokemusta ja PALKKAA. Koitappa elättää muijasi ja pitää sitä kallisarvoista kotia pystyssä armeijan päivärahoilla. Kyllähän armeijastakin saa työkokemusta, CV:hen tulee varmaan merkintä 'tappokoulutuksessa puoli vuotta, osaa käsitellä aseita ja kuoria perunoita'.

Ja vankila. Vankila on hyvä vaihtoehto, itse asiassa paras. Täytetään vankilat totaalikieltäytyjillä, niin ehkäpä päättäjät vihdoinkin tajuaisivat, että ne pedofiilit ja raiskaajat, jotka saavat sakkotuomioita ja ehdollista teoistaan sinne kuuluisivat, eivätkä ihmiset, jotka eivät halua opetella tappamaan mutta eivät myöskään halua pakkotöihin. Breini kirjoitta päiväkirjassaan siitä, kuinka Amnestyllä olisi parempaakin tekemistä, kuin huolehtia siitä, kuinka totaalikieltäytyjät joutuvat viettämään puoli vuotta vankilassa. Jos Breini et ole huomannut, Amnesty huolehtii monestakin muusta asiasta, ei se ole mikään Amnestyn päätehtävä hoitaa totaalikieltäytyjiä pois vankilasta, se on vain asia, johon Amnesty ottaa kantaa, koska se on väärin. Mielipiteen takia ei pitäisi joutua vankilaan. Jos ei pedofiilejä ja raiskaajia laiteta vankilaan TEKOJEN takia, miksi totaalikieltäytyjät laitetaan mielipiteen takia? Olen Breinin kanssa samaa mieltä siitä, ettei Suomen armeijaa tule lakkauttaa, ei se toimisi, mutta miksi pakottaa kaikki sinne?

Saanen vielä huomauttaa niille, jotka toisin luulevat, että totaalikieltäytyjä yleensä EI joudu olemaan koko aikaa suljetulla ja voi työskennellä tai opiskella samalla kun on vankilassa. Siitä ei myöskään tule rikosrekisteriin merkintää, kuten yleisesti luullaan. Ja varmasti yksi syy, miksi Amnesty ottaa tähän asiaan kantaa, on myös se, että jotkut totaalikieltäytyjät eivät pääse vankilassa kovin helpolla. Armeijassa kiusataan heikkoja alokkaita, buhuu. Itse menivät sinne. Mutta myös totaalikieltäytyjiä voidaan 'simputtaa', mm. jättämällä suljetulle osastolle. Jos sattuu olemaan oikein 'isänmaallinen' vanginvartija osastolla, voi olla ettei sieltä pääsekään siirtymään ihan heti. Joissain tapauksissa ei ollenkaan, koska on tehnyt jonkin 'virheen' tai 'rikkeen' kokeiluajalla. Suurin osa noista on todennäköisesti 'isänmaallisten' keksimiä.

Eli tässä pieni vastine, tuskin tällä tulee mitään palkintoa, korkeintaan muutama palkkamurhaaja perään. Tai 'isänmaallisia' tulee haukkumaan ja hakkaamaan. Joka tapauksessa, nämä ovat minun mielipiteitäni ja jos nyt olen tällä jotakin 'isänmaallista' loukannut, niin syvimmät pahoitteluni. Lue ja itke.

Tässä lopuksi on pakko vielä sanoa sananen Pelastakaa Miesten Pitkät Hiukset ry:n puolesta, eli armeija vie miehiltä järjen lisäksi hiukset... Tai no, joissakin tapauksissa hiukset tuntuvat kompensoivan miehen järkeä. Pitkähiuksiset: Oletteko valmiita luopumaan hiuksistanne vain, koska 'isänmaalliset' käskevät ja haluavat tehdä teistä lampaita? Miettikää sitä.

Ja tietysti, modaajilta on kysyttävä: oletko valmis luopumaan lävistyksistäsi armeijan takia? 'Isänmaallisten' takia? Onneksi minä tunnen monia, jotka eivät ole.
Jaahas, taas kerran on aika katsella taaksepäin ja tutkiskella mitä on vuodessa saatu aikaan. Jospa menisin ensin näihin lopunajan tapahtumiin. Eduskunta tahkoi läpi päättömän tekijänoikeuslain, sitten vuoroon tuli tupakointikielto ravintoloihin. Enää ei saa tehdä edes varmuuskopioita levyistänsä, jos ne on kopiosuojattu ja v.2007 ravintoloiden tuoksuiksi tulee virtsa, hiki ja oksennus. Mikä saavutus! Jos levy menee rikki tammikuun aikana tai jälkeen, pitääkö mennä levy-yhtiöön vai eduskuntaan pyytämään uutta, kun ei ole varmuuskopiota? Ja ravintoloista: kuten eräs tietyllä tavalla hyvin viisas yksilö totesi, jonot tulevat olemaan pidemmät ulos baarista, kuin sinne sisään. Ja taistelut tupakkakoppijonossa tulevat olemaan verisempiä, kuin nakkikioskilla kolmelta yöllä. Kyllä meillä on viisaita päättäjiä!

Sitten omia saavutuksia: onnistuin rämpimään vuoden lukiota eteenpäin. Nyt toivon, että olisin lopettanut ajoissa. Tyhmästä päästä kärsii koko ruumis, tai tässä tapauksessa pää, joudun todennäköisesti psykologille ja mahdolliseen mielialalääkitykseen, jotta jaksaisin koulun loppuun. Ei hyvä.

Kävin hammaslääkärissä! Tutkimuksen jälkeen tuli hoidon kustannusarvioksi 3000-4500 euroa. Taas jotain mitä voi katua. Nyt on taas hammassärky, kun purin kielikorulla (jo kolmannen kerran tänä vuonna) hampaan rikki ja poski on turvoksissa. Mutta ei ole vielä varaa maksaa noita riistohintoja nukutushoidosta.

Sain 7 lävistystä lisää. Joista on 5 jäljellä. Tammikuun alusta tosin niitä taas kertyy lisää, maanantaina todennäköisesti ainakin yksi. Sain myös suunniteltua 4 tatuointia, jotka 99% varmuudella tulen ottamaan (tosin jonkun, joka osaa piirtää, pitää vielä piirtää ne, vapaaehtoiset ilmoittautukaa pian). Heti lottovoiton jälkeen, kaksi noista kun on sleevejä.

Muutin raakkaani kanssa yhteen, omaan kotiin, jonka itse remontoimme. Eteisestä tuli Barbie-vaaleanpunainen. Eli eipä sekään onnistunut virheettömästi. On tämä silti viihtyisä, viihdyn tässä erittäin hyvin. Varsinkin noiden kahden karvavauvan ja yhden karvattoman vauvan kanssa.

Ja nuo karvavauvat! Siinä on varmaan suurin saavutukseni. Sain kaksi ihanaa pienokaista, jotka piristävät joka päivä.

Ja yksi suuri saavutus lisää: kävimme Englannissa. Ihana matka rakkaani kanssa, 5 päivää Lontoossa ja 4 päivää Manchesterissa. Ja sitten vielä yksi yö Lontoossa Heathrowlla, koska myöhästyimme lennolta. Lisäksi jäin niin pahasti jälkeen koulussa, että matikan kertauskurssi jää käymättä ja kirjoitukset on maaliskuussa.

Lisänä näihin: olen velkaa anopilleni n.300-400 euroa ja rahatilanne ei ole hyvä.

Näyttäisi siis siltä, että en ole saavuttanut mitään oikeasti tänä vuonna. Kippis!

Uuden vuoden lupaukset:
-Hankin jonkun harrastuksen
-Laihdun
-Jatkan jonglöörausta
-Hoidan kirjoitukset kunnolla ja keskityn kouluun
-Menen psykologille, jotta voisin pitää edellämainitun
-Lottoan ahkerasti, jotta pääsisin hammaslääkäriin
-Toteutan itseäni
-Säästän rahaa, jotta pääsen matkailemaan lisää

Ja tämän päätteeksi toivotan oikein hyvää uutta vuotta kaikille, olkoon tämä vuosi taas yhtä merkityksetön, kuin edellinenkin!

Perjantaina tapahtuu...Torstai 24.11.2005 04:36

Tampereella varmaan paljonkin. Mutta ei meidän huushollissa. Jää sitten Hellän avajaiset väliin, meille tulee vauva :) Tai no ei vauva, mutta 1,5v. kummityttö tulee meille yökyläileen :) Pitää antaa lapsen vanhemmille vähän vapaata. Ja kiva saada typsy meille, vakka se varmaan yrittää rääkätä kissoja, menee myöhään nukkuun, herää yöllä ja herää sitten klo 7 aamulla. Mutta ihana se on kuitenkin, rakastan sitä kovasti ja saa tulla rääkkäämään meitä vaihteeksi :)

Joka tapauksessa. Minua ei Hellästä löydä, turha siis kysellä, että olenko menossa. Mutta lauantai on sitten asia erikseen, silloin minut löytää jostain. Baarista kuitenkin. Todennäköisesti Hellästä, jos saadaan Belga mukaan. Jos ei, niin Artturi tai Rusty Angel. Tai joku muu. Örps. Pitäis varmaan mennä nukkumaan...

Synttarit oli elien parhautta.Sunnuntai 20.11.2005 21:05

Olin Artturissa kultani ja yhden tuttavapariskunnan (kuulostaapa vanhalta) kanssa kuuntelemassa hyvaa, ei, loistavaa musiikkia. Ensin siella soitteli Kauhta, joka soittaa progea ja sitten Pieta Sintonen Quartet, joka on kaverini bandi ja soittaa enimmakseen jazzia, mutta paljon muutakin.

Kaksi lonkeroa join, kolmessa tunnissa, joten humala ei paassyt iskemaan, eika sitten krapulakaan. Mukavaa oli, viihtyisaa, savuista ja tunnelmallista. Paikka oli ihan taynna porukkaa, mutta silti siella oli kivaa.

Ach, nyt pitaapi menna toipumaan tasta paivasta, olin muutaman tunnin helvetissa, eli sukulaiset tulivat antamaan rahaa ja lahjoja siita hyvasta, etta olen taas vuotta vanhempi. Outo tapa, mutta kelpaa minulle. Yhta helvettiahan se oli, ensin alkoi tappelut ja sitten minua haukuttiin. Mikas sen mukavampaa. Yrita siina sitten hymyilla, kun pitaa piilotella piilokaljua ja osaa lavistyksista ja silti niista nakyvista saa haukut. Onneksi ei enaa tarvitse, olen vihdoin taysi-ikainen, enka suostu enaa piilottamaan itseani vain siksi, etta sukulaiset eivat hyvaksy minua omana itsenani. Se on heidan ongelmansa.

Vittu, mita angstausta... En jaksa poistaa tuota osaa, mutta ottakaa tama vaikka huumorilla, en oikeasti angstaa nain paljoa... Kai...

Synttäriä!Lauantai 19.11.2005 03:44

Kaikille, joilla on tänään synttärit.

Ja tietysti minulle, vihdoinkin 18... ENpä tiedä mitä tästä pitäisi ajatella.

Väsymys...Maanantai 24.10.2005 17:46

...vie mennessään. Valvottiin eilen neljään saakka, mutta sainpahan uuden lävistyksen :D. Joskus pitäisi nukkuakin. Tai sitten ei.