IRC-Galleria

Jyväskylä ja PirkkalaSunnuntai 26.11.2006 20:48

JKJY:n näyttely 25.11.2006
Othello: AB
Hamlet: A + KUMA
Nöpö: AB + EP

PiNan näyttely 26.11.2006
Othello: A + ROP1 + PJun + KUMA + BIS2
Hamlet: A + ROP3 + TS + KUMA

Eli loistavasti meni molemmat näyttelyt :) Jyväskylän näyttelyssä oli lähinnä tylsää ja agility meni siellä huonosti. Agissa emme päässeet edes palkintosijoille. Nöpön AB johtui kynnestä, joka oli irronnut ja toinen kynsi oli katkennut. Nyt ostamme uuden häkin mahdollisimman pian, ettei näitä tapaturmia enää sattuisi.
Othello taas sai AB:n, koska maistoi tuomarin sormea (ei siis purrut, maistoi). Minkäs sille voi, että tuomari söi karkkia arvostelun aikana ja oli sormissa varmaan sokeria :/ Mutta aivan sama, AB on silti hyvä :)

Pirkkalassa meni kaikki loistavasti, rottia oli vain 6kpl (kaksi omaani jäi pois), mutta olen äärimmäisen ylpeä siitä, että Othellosta tuli BIS2, Best In Show-palkinnoissa ykkössijasta taisteli siis Othello ja eräs pupu. Ihme kyllä rotta pääsi toiseksi :) Olen niiiiiin ylpeä lapsistani :) Huomenna kuvaan rotat saamiensa palkintojen kanssa, kun tämän vuoden näyttelyt ovat tässä (agilityyn osallistun vielä Messukeskuksen näyttelyssä, mikäli löydän tarpeeksi hyvän rotan).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.