IRC-Galleria

Nukkupaikka hukassaPerjantai 21.07.2006 01:08

Lappoosta jatkettiin hetikohta syönnin ja kauppareissun (ihana pikku lähikauppa!) jälkeen matkaa. Mahtava tyyni aurinkoinen keli, minä ajaa huristin taas monta tuntia, ajeltiin avonaisempaa reittiä kivan kelin takia etelään päin. Tarkoitus oli yöpyä Degerbyssä, mutta molemmat alueen vierassatamat olivat ihan täynnä purjeveneitä. Hetken pyörimisen jälkeen päätettiin jatkaa matkaa vielä kohti Maarianhaminaa ja tähdätä Rödhamnin vieraslaituriin yöksi. matkalla mussutettiin iltapalaleivät ja puurot ja pullakahvit / -teet. Yllätys yllätys, Rödhamnkin oli ihan tupaten täynnä, purjepaatteja kylki kyljessä kuin sillit suolassa ja muutama jo ankkurissa keskellä lahtea nukkumassa. Mekin päätimme liittyä ankkurissa pyörijöiden joukkoon.

Nyt killutaan lahdella, kieputaan tuulen mukana ja kinastellaan - äitin hermot näemmä tiukalla yllättävien tilanteiden takia ja vähän tietty jänskättää, pitääkö ankkuri. Toivottavasti ajelehditaan yön aikana oikeaan suuntaan edes =). Saas nähdä, saavatko nukuttua rauhassa. Minä varmaan koisin onnellisena ja nautin tuulen keinuttelusta.

Ainiin, eilen (?) nähty "merirosvovene" oli 120-vuotias kaljaasi Olga, jolla maikkarin Suuren Seikkailun kilpailijoita vuonna 2004 kuljeteltiin kisapaikasta toiseen. Teeveestä tuttu siis.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.