IRC-Galleria

Mukava pikku kyläLauantai 22.07.2006 14:29

Eilen siis majoittauduttiin pariksi päiväksi paikoilleen. Käytiin kiertämässä Maarianhaminan "keskusta" - yllättävän piskuinen paikka, eniten elämää löytyy satamasta. Voi hyvin kuvitella, miten hiljaista täällä on marraskuussa. Käytiin lounastamassa läheisen hotellin ravintolassa ja ihmeteltiin, miten koko rakennus keikkui. Ikkunasta katsoessa horisonttikin tuntui tekevän tasaista heijausliikettä. Suihkussakin hiuksia silmät kiinni pestessä piti ottaa korjausliikettä jaloilla, kun tuntui, että tasapaino pettää keinuvalla lattialla =). Ihmeellinen sopeutumiskyky tasapainoaistilla. On kyllä entuudestaankin tuttu ilmiö - aina muutaman veneessä vietetyn vuorokauden ja varsinkin nukuttujen öitten jälkeen kotisänkykin keinahtelee. Nyt oli vaan poikkeuksellisen voimakas tunne.

Pesun jälkeen sorvattiin ekaa kertaa reissussa vähän meikkiä naamaan ja korutkin kaivelin kassin pohjalta. Vanhusväki lähti satamaravintolaan laituritansseille ja minä majoittauduin nuorempaan seuraan samalla laituripätkällä olevaan veneeseen kittaamaan lonkeroa. Ei selvitty hippamaan asti, vaan kahden jälkeen kiltisti omaan paattiin nukulle. Toinen Brown on muuten nyt luettu, yksi enää jäljellä.

Aamulla taas heräys ennen kahdeksaa, ylösnousu vähän venytetysti. Ongelmia maasähkön kanssa. Äippä haki tuoreet unikonsiemensämpylät aamupalaksi, syötiin vähän kevyemmin kun edessä oottaa Vikingin lounasbuffet. Satamamaksuun sisältyi siis päiväristeily Ruotsiin ja sinne ollaan juuri lähdössä, ahmimaan massu täyteen ja täydentämään viinavarastot. Pikkuisen silmiä painaa alle viiden tunnin unet, jotenkin tuntuu että tästä tulee rankka päivä =P. Illalla uutta yritystä ravinteliin asti. Aurinko paistaa tosi kuumasti, yöllä satoi, ihme tuuria taaskin kelien suhteen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.