IRC-Galleria

No jos nyt kuitenkinKeskiviikko 23.11.2005 19:28

...saisi jo olla perjantai.

Seesteinen pääKeskiviikko 23.11.2005 19:27

Joskus tuppaa olemaan toisinkin, mutta nyt rullaa ja hurisee ihan mukavasti. Tarkoittaa sitä, että on kovin tasapainoinen, rauhallinen ja tyytyväinen olo... tänään ainakin =).

Lyhyen tähtäimen tulevaisuudensuunnitelmissa näkyvissä kaikenlaista pikkujoulukekkeriä ja töistäläksiäistouhuja (16 aamua jäljellä kammassa). Parasta kuitenkin on, etten odottele juurikaan mitään. On mukavaa malttaa elää tätä päivää.

Moottorisahamurhaajaa illan ratoksiMaanantai 21.11.2005 01:53

Oli se kyllä huono <3
Mutta seura ja pizza ja etenkin suklaakeksit hyviä.

Feeling goodSunnuntai 20.11.2005 15:08

Ulkona on pikkuisen lunta maassa ja mukava muutama pakkasaste. Kerrankin hereillä ilman krapulaa valoisaan aikaan =) Pitää käydä huoltamassa autoa talvikuntoon, niin ensi viikolla pääsee helpommin aamuisin liikkeelle (vänkärin ovesta kömpiminen ei ainakaan kohenna aamumielialaa). Oi kukahan osaisi selittää, miksi vain kuskin oven lukko jäätyy? Pitänee huijata parkkipaikan feng shuita ja pysäköidä huomenna perä eellä, jos lukkoöljy ja silikoni eivät auta.

Järjen riemuvoittoTorstai 17.11.2005 00:31

Yleensä on ihan hienoa olla rauhallinen, harkitsevainen ja hillitty. Ainakin elämässä pääsee paljon helpommalla kun miettii ennen kuin tekee ja perustaa päätöksensä järkisyihin. Monesti olen tosin miettinyt rakkaan ihmisen kommenttia "Riitelisit joskus niinkuin normaalit naiset, heittäisit vaikka lautasia seinään tai jotain" - miksi ihmeessä toivoa tuollaista, jos vastassa on kerrankin fiksusti ja analyyttisesti keskusteleva "riita"kumppani? Toisaalta ehkä ymmärränkin.

Kumma kyllä, lukuisista hyvistä puolista huolimatta päätin kesällä opetella pois järkevyydestä. Prosessi edelleen kesken, mutta jotakin on jo saavutettu - ainakin hieman enemmän hulttioelämää. Ja nyt on turha sanoa, että tuossahan ei ole mitään järkeä =) Edistyksestä huolimatta joskus (esimerkiksi juuri tänään) sitä toivoisi olevansa jo paljon kauempana järjestä, lähempänä tunnetta.

VilkkumaataTiistai 15.11.2005 00:35

Jos oisin rohkea ja
luonteeni valoisa
ja puhuisin lempeämmin
kertoisin sullekin sen
kuinka onnellinen
sylissäs oisin ja lämmin

Jos oisin viisas tai ees
suhteellisen sees
ja puhuisin selkeämmin
kävelisin pystypäin
sanoisin tää on näin
sylissäs mun oisi lämmin

Der Inhalt der Mixtur kann variierenMaanantai 14.11.2005 22:49

...eli lakumixiä ja paprikasipsuja illan ratoksi. Suunnittelin jopa rommipaukkua työsuhteen päättämisilmoituksen kunniaksi, mutta tiskipöytä näyttää ja haisee niin pahalle että parempi pysyä kaukana. Eikä täältä varmaan löytyisi puhdasta lasiakaan, ja rommin juominen pullon suusta ei kuulosta kovin juhlavalta, joten olkoot. Pärjätään me näitten pussien kanssa keskenäänkin.

Viikonloppu oli siis oikein rankka mutta antoisa, ja tänään on levätty ja nautiskeltu. Tosin töissä piti käydä kuulemassa kohteliaita kommentteja silmäpusseista. Ja kolarissakin olin tänään! Jopas jotain. Setä tömäytti opletin perään, mutta neljällä silmällä todettiin, että ihan yhtä paska se on kuin ennenkin. Jos huomenna aamulla on peräpuskuri pudonnut, niin pakitan yli enkä sure asiaa ollenkaan.

NormielämääPerjantai 11.11.2005 01:02

Tällä viikolla on ollut hyvin tavallista. Töissä toki hieman eri kuviot, kun kaverina oppimassa jo työni jatkaja - helpottavaa, mutta toisaalta paljon haastavampaa kuin itse tekeminen. Sulkapallolyönneistä kuuluu edelleen fläp. Tänään tosin sain jo muutaman pallon palautettua tarkoituksellisesti sellaiseen paikkaan, että vastapelurin piti edes toista jalkaa liikauttaa. Tälle päivälle kirjautuu myös onnellisuusaiheinen keskustelu, joka vaivasi jopa hieman aivonystyröitä. Harvinaista herkkua saada perustella omia mielipiteitään.

KaihoaMaanantai 07.11.2005 21:37

Pari päivää ollut ilmassa hieman alakuloa. Sunnuntait on aina hankalia. Sunnuntaisin nukutaan pitkään, pötkötellään kumppanin kanssa sängyssä, harrastetaan seksiä useamman kerran, tehdään yhdessä ruokaa ja käydään kävelyllä. Perhe- ja parisuhdepäivä siis, ja sinkun näkökulmasta hieman ahdistava.

Kauhea hinku on myös lähteä jonnekin, paeta tutuista kuvioista vähäksi aikaa. Nyt tuntuu, että elämä potkii päähän, vaikka kuinka yrittää pistää vastaan ja nauttia olostaan. Hellyyden puutetta selvästi.

PäiväkirjamerkintäSunnuntai 06.11.2005 14:13

Eilen tuparit, mukavaa oli, kiitokset tähän hillittömään sotkuun osallisille =) Tehtiin vielä loppuyön rynnäkkö yökerhoonkin (jonotus sisälle - pyörähdys tanssilattialla - valomerkki ja poislähtöhannarointi - jonotus narikkaan). Uh, ja glögiä ei tee nyt juuri mieli... ensimmäiset viralliset pikkujoulut onneksi vasta ensi lauantaina.

Tänään kahden viikon syyslomatauon jälkeen seuratansseissa hitaat / blues, whooooa. Tosin joskus ois kiva saada pariksi <2x ikäiseni mies.