IRC-Galleria

Kokka kotia kohtiSunnuntai 23.07.2006 22:14

Sikeiden yöunien jälkeen heitettiin hellät jäähyväiset Maarianhaminalle puoli kymmenen maissa aamulla. Kymmeneltä meikä oli jo takaisin punkassa jatkamassa unia koneiden jyskytyksen ja tutun keikunnan saattamana. Parin tunnin päikkäreiden jälkeen elämä alkoi voittaa ja siirryin kannelle nauttimaan auringonpaahteesta - mahtava keli, tyyntä, aurinko kilottaa, ajotuuli ei hytisytä vaan viilentää mukavasti kärventyvää nahkaa. Eilen lähti jo selästä hassuja iholaattoja irti, vaikken missään vaiheessa ole huomannut palavani.

Ajeltiin pitkä pätkä, kokkailtiin piffit ja perunat paatissa ja saavuttiin Iniön Norrbyhyn yöpymään jo neljän jälkeen. Tullessamme täällä oli käynnissä jo paikallinen minigolf-mestaruusturnaus. Rauhallinen, siistinoloinen paikka, täälläkin söpö pikku k-kauppa. Kaikki saariston kaupat näyttävät olevan kuin asuintaloja, sisään mennään ihmeellisestä taka- tai sivuovesta ja tavaraa löytyy eri "huoneista", aina ei edes tiedä, onko enää kaupassa vai takahuoneessa vai jo kauppiaan olohuoneessa - palautuspullot lasketaan ruutuvihkoon, hintoja ei löydy hyllynreunasta vaan joka tavarassa on oma hintalappu ja lihatiskiltä omistaja/kassaneiti/yleistyöntekijä siivuttaa halutun määrä kinkkua suoraan kankusta.

Pää on ihan pökkelö liiasta auringonpaisteesta, Vesa ottaa jo lepoa saman asian takia, suunnitellaan äitin kanssa kävelylenkkiä "kylille" (Iniön kylän virallinen keskusta taitaa kyllä sijaita tässä satamassa, mutta jonkinnäköinen tie johonkin päin kiemurteli). Nyt ollaan muuten jo taas mantereen gsm-verkossa ja Turunmaan saariston merikartalla Ahvenanmaan sijasta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.