IRC-Galleria

Mantereella taasTiistai 25.07.2006 00:31

Noniin, nyt puhuu immeiset suomea ja maitopurkit on tutun näköisiä (paitsi vieressä lilluu tällä hetkellä puolalainen purjevene). Aamulla käytiin Iniössä kaupassa, paikan ainoa sämpyläpussi oli parasta ennen 22.7. - ja se vielä kuulosti ihan tuoreelta päivämäärältä. Mahtaa olla vaikeuksia tottua taas siihen arkeen, että pitää tietää mikä päivä on ja mitä kello suurinpiirtein lie. Norrbystä ajeltiin pari tuntia Katanpäähän tyynessä kelissä ja paisteessa.

Katanpää on vanha linnake- ja tykkisaari, joka on siirtynyt puolustusvoimilta metsähallituksen huostaan vasta 90-luvulla. Kierreltiin vanhoja rakennuksia, tykkirivistöä ja mm. vanhaa kivilouhosta, jossa vangit 1931-39 louhivat nupukiviä, joita sitten raijattiin mantereelle ja joitten päällä monen Suomen kaupungin keskustassa edelleen tallustellaan. Helteinen päivä, ihana kuuman mäntymetsän ja meren tuoksujen sekoitus, paarmoja. Notskipaikka oli huono joten kokkailtiin paatissa pyttipannut. Äiti ja Vesa uiskentelikin veneen perästä (merivesi 17-asteista), meikä grillaantui kannella. Viimeinen Browneista on nyt luettu, surullista, ihan ajatuksia herättäviä ja suositeltavia opuksia.

Katanpäästä meikä hyppäsi ruoriin ja ohjasti meidät ansiokkaasti Uudenkaupungin Pakkahuoneen vierassatamaan. Täällä äksyillään nyt, kaikilla pää pipinä auringosta ja pinnakin näkyy sen myötä kiristyvän. Kiva oli päästä saunaan ja pesulle taas. Ostin kolme litraa herneitä ja nyt on massukin kipeä =).

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.