IRC-Galleria

kkkääkMaanantai 30.01.2006 00:56

huomenna alkaapi sitten se työkkärin koulutus iiks. alkaa jo ärsyttää että edes pääsin sinne, mieluummin menisin johonki kivempaan paikkaan josta vaikkapa tiedän, missä se tarkalleen sijaitsee ja kauanko tästä kestää sinne kävellä. ja oon aika vakuuttunu että ne kaikki muut kurssilaiset on jotain vammapäitä, joiden kanssa en tosiaan halua viettää montaa tuntia päivässä. söldfkjsdflksd. pitäisi ehkä vähentää hermoilua.

kävin tänään äänestämässä jotain varttia ennen ku se aika loppu. äänestäminen on kivaa kun se on niin yksinkertaista vaikka se kuulostaakin monimutkaiselta. vois olla jotain vaaleja useamminkin. ja onneks tarja sentään voitti, vähä meinas jännittää kun se sauli kiri koko ajan. ja hyi että se äijä on ällöttävä "mies se on hävinnytkin, suutelen kättänne", ois kyl ton kuolaepisodin voinu jättää väliin.

siivoominen on vielä kesken mut oon sentään edistyny ja jatkan varmaan huomenna sitte, tuskin tässä yöllä enää viitin. ollaan kateltu pojan kans losteja koko päivä jotakuinkin, ei tehty ees mitään ruokaa, vaikka kerrankin ois mistä tehä.

äiti ja sisko tulee ens viikolla käymään ja ois kyl jotain pakko saada siivottua vaikka kiinnostus on reippaasti alle nollan.

vituttaa jo valmiiks kun mietin sitä miten aamulla vituttaa kun pitää ihan hemmetin aikasin herätä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.