IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 23.12.2007 18:36

Kattelin videopätkiä mansonin keikasta. :") Tahtoo uudestaan!!<3<3 Ukko tekee fisua.Jee! "Anna lapsellesi raitis joulu" :D Pah!

Sixx<3Lauantai 22.12.2007 20:32

You can't quit until you try
You can't live until you die
You can't learn to tell the truth until you learn to lie
You can't breathe until you choke
You gotta laugh when you're the joke?It's nothing like a funeral to make you feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful
Will you swear on your life that no one will cry at my funeral

I know some things that you don't?I've done things that you won't
It's nothing like a trail of blood to find your way back home
I was waiting for my hearse
What came next was so much worse
It took a funeral to make me feel alive

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful
Will you swear on your life that no one will cry at my funeral

Alive
Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful
Will you swear on your life that no one will cry at my funeral

Just open your eyes
Just open your eyes
And see that life is beautiful
Will you swear on your life that no one will cry at my funeral
<3

<3<3<3<3<3<3<3Lauantai 22.12.2007 20:30

MANSON OLI PARHAUTTA<3 MIE EN OLE KOSKAAN OLLU NII HYVÄLLÄ KEIKALLA<3 aww..muutenki reissu oli oikein loistava :) Meni dokaamiseks kolme viimestä päivää. Ylihuomenna taas xD Ehk mie kestän..Kuvia keikasta pian pian kunhan himaan pääsen ja saan koneen sitten käyttöön ja sillee :)

MANSON<3<3 (Ei voi liikaa hehkuttaa) ;)

YLIHUOMENNAAA!!!<3<3<3<3Maanantai 17.12.2007 16:34

Loma alkaa ja suuntana stadi ;)<3 Jeeah!!
Shamrain ja Manson<3

Joulua en jaksa miettiä, päätin jo jokin aika sitten että jätän suosiolla syömisen ja muutenkin sen jouluhehkutuksen kokonaan välistä. Ei vaan kiinnosta. See ya @ Woodoo :D

[Ei aihetta]Lauantai 15.12.2007 14:12

Eilen oli outoa..ja aivan ihana huomata olevansa selvinpäin ku kattelee kaikkie touhuja :D
Lähin koulusta suoraan kritiikin jälkeen asioille..Kävin tekemässä vihdoin ajokorttihakemuksen. Kävin myös ostamassa muistikortin kameraan :) Seiskan aikaan lähin liikenteeseen. Haettiin Rilli Essin kanssa ja käytiin alkossa..(en ostanu mitään itselleni)..;D Sitten mein kautta haettiin Hanna. Vietiin noi yhet juoppikset kaukopäähän pippaloimaan..Sitten ajeltiin ympäri Imatraa ja mentiin värjää Hannan tucca. :) Tuli kivat! Si näin Sinnaa..on tärkee tyttä miule<3 Hope so kaikki on nyt hyvin..:")..<3..Ajelin vielä ja käytiin vaikka missä ja si näin Jennaa..haettiin essi ja pari sen jotai kamua sieltä bileistä..Ai jumalauta pikku mielonen oli kännissä :DD Piti pysäyttää auto et se voi laatata..naama kiinni lumihangessa möyri siellä ojassa :"D Hienoa kuvamateriaalia löytyy..;DD Kun vihdoin selvittiiin himaan ni äippä oli sammunu vessanpöntölle :D Ihana näky :D Mongersi jotain "ei kannata istua majan tiskillä"..:D Ja viskikolalla oli jotain tekemistä ollut tämän kuosin kanssa ;D Ukkoki oli sammahtanu olohuoneeseen..Essi laattas vielä lisää, äipän sain herätettyä ja se rymys kai omaan sänkyynsä...ja tunnelma jatkuu vielä nytkin :D jea!! Onneks oon joksus elvinpäin...enkai mie oo tommone kännissä??:DDD Ehk pahempi :D Luv ya!<3

Olipa kerran tie kotiin..Keskiviikko 12.12.2007 14:32

Uusi kisuvauva on ihana<3..Kovin pieni on ja hento..Sen nimeksi tuli Lacu<3

Ehkä joitain naisia ei voi taltuttaa..He tahtovat juosta villinä ja vapaana..Ja tarvitsevat samankaltaisen miehen vierelleen..ehäpä..olen liikaa kattonu sinkkuelämää :D<3

Tänään saan hermoromahduksen. Rahaa ei ole. Laskuja iso kasa kylläkin. Haluan viinaa. Saatiin uutta tietoa näytöstä joka on tiistaina!! Vidduuuuuuh..Ei ehdi. Tänään kahvittelut ja illaksi hommia miljoona. Pakko lähtee nyt jo himaan. En jaksa enää alastonta *******!! Titanic tunnari soi päässä..aarght!! Mein maikka on outo. Ville Valo-maalauksessani se ehdotti että sillä olisi punaiset kalsarit..tai jos sillä ei olisi housuja ollenkaan!! Jeah right!! :DD öääämmh..jep,ehk löydän sen tieni kotiin nyt!

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 18:57

Kisuni nimivaihtoehdot ovat: Nicke, Jocke tai Tommy..<3

Rakkauspakkaus<3Sunnuntai 09.12.2007 14:59

[Ei aihetta]Sunnuntai 09.12.2007 13:36

Kivaa olla baarissa vaan ihan kolmen sidukan jälkeen :) Huomasin vasta nyt kuin paljon parempi fiilis ku ei dokaa iha hulluna ja örvellä siellä menemään :D Kivaa oli<3 Ja oli ihana jutella aamu kuuteen ihmisen kanssa joka oikeasti välittää. Minäkin välitän<3..

Tänään tulee ehk uusi kisuvauva mulle<3 Awww..musta valkoinen pikkunen..apua, olen taas sen edessä että pitäs keksii nimi...hmmmm..Ny on jo Nikki Sixx..ni olisko Tommy Lee? ;D Kurr!!

Huomenna enkun koe. apuaaaaa..en osaa :D