IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

[Ei aihetta]Tiistai 30.06.2009 22:25

Punainen on päivän sana.;) Ja subway . Ja Migun synttärit. Ja Aaron kopperoauto. Ja bänditreenit pyörävarastossa :D

Olen papu ! :DSunnuntai 28.06.2009 21:20

[Ei aihetta]Perjantai 26.06.2009 20:30

Vuosisadan rusketus ja rakkauden kesä <3

Ihana kesä<3<3<3Torstai 25.06.2009 21:02

Ja ihana uusi alku <3 !! Kaikki on niin hyvin.. ja kulta on ollu nii söpö ja ostanu miule kaikkee kivaa..ja si se väittää et se voi ostaa miu rakkauden.. :D No eij, vitsi vitsi ! Mut anyway, kaikkee kivaa..uus tuccaki ! Kesälook ! ;) Koko päivä oltu rannalla, ny musat messiin ja takasi !
Kaisa kehrää ! <3

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 19:34

Haluaisin vielä kiittää kaikkia ihania ystäviä.. niitä tosiystäviä jotka oli tukena kun eniten tarvitsin. <3 Ilman teitä en ois koskaan tehnyt oikeita ratkaisuja enkä jaksanut niiden läpi. Kiitos suuri ! <3

Ja siskoni, Essi , oot paras ihana pikkanen. Luva ya !
Ja Elmo, tajusin sillon kun siun kanssa juttelin, mitä oon menettämässä.. ei sellaista tule vastaan milloin vaan, tällänen on niin hyvää tuuria nykyään. Kiitos että rohkaisit luottamaan rakkauteen <3 Ilman sinua, ei olis mitään <3..Ja kun siule se tulee eteen, annan kaiken tukeni !

[Ei aihetta]Tiistai 23.06.2009 17:53

Tulin takaisin kotiin.. Aaro ja Migu haki päihtyneen Kaisan eilen Imatralta.. Nyt puhtaalta pöydältä eteenpäin ja uskon että kaikki muuttuu. Ja saamme kummatki parempaa. Päivä kerrallaan. <3
Missä sydän, siellä voima.

Häät on silti peruttu. Nyt ei ole enää kiire mihinkään.

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.06.2009 22:16

Se on ohi nyt lopullisesti.. Olin jo menossa takaisin, mutta tarttesin muutaman päivän aikaa ihan vaan itselleni.. se ei onnistunut, koska toinen halusi jo minut takaisin äkkiä, nopeemmin mihin kykenen. Ja ymmärrän täysin hänen päätöksen, ja toivon että aika parantaa ja uusi elämä tuo tullessaan kaiken sen mitä ansaitsee <3 Koska ansaitset parasta <3..
Älä muista pahalla, en koskaan unohda...

[Ei aihetta]Sunnuntai 21.06.2009 16:25

Äiti antoi yöllä unilääkkeen.. taistelin niin unta vastaan, koska yöt yksin on perseestä..
unissani toivoin etten koskaan herää..
mut tässä ollaan. ja pitäs uutta suuntaa elämäänsä miettiä ja etsiä.. jaa-a..paskaankaa vois kiinnostaa.. kokoajan sisällä huudan että haluan takaisin, niin sydänkin sanoisi.. mutta järjellä pitää ajatella ja kyllä joskus tulevaisuudessa saan tietää että tämä oli oikea ratkaisu molemmille..
Toivottavasti sinä siellä kaukana pärjäät.. huoli on..

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 22:31

Oon niin pahoillani.. mikään maailmassa ei korvaa sinua.. rakastan <3.. en koskaan unohda sinua.
sait miut muuttumaan, mutta en pystynyt muuttumaan tarpeeksi että sinulla olisi hyvä olla..
jännää että voi tuntea tälläisellä hetkellä eniten rakkautta toista kohtaan kuin aiemmin.....
Kiitos koko sydämeni pohjasta että opetit minulle kaiken sen, mitä en ennen tiennyt olevan edes olemassa..voikun ei olis käynyt näin....

[Ei aihetta]Lauantai 20.06.2009 22:27

Erottiin äsken.. kihlasormukset poissa, tulevaisuuden haaveet poissa.. kaikki romuna.. en oo koskaan itkenyt näin paljon..vaikka päätös olikin minun. ei riidoissa erottu, mutta kauipuu on nyt jo niin kauhea että toivon että voisin perua koko eron..
näin kävi, en ois uskonut.. kaikki oli hyvin mutta kun ei riitä, niin ei riitä.. en osannut olla tarpeeksi mitä toinen ansaitsee..
tulenkohan koskaan enää olemaan ehjä.. ?..