IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

Helldone <3Keskiviikko 31.12.2008 16:37

Ei oo tän paska vuoden päätösbileet mitkää maailman mahtavimmat miun osalta. Ihan heikkona heilun Tavastialla ja ny aamuyöstäki laattailin iha kiitettävästi .. ja vaan sen takia ko uskaltauduin syömään jotain kiinteetä. En tee sitä virhettä enää :D.. Mut joo, 69 oli ihana mahtava aww <3<3<3 Ja TÄNÄÄN HIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3 Sinne menen vaikka oksentasin kokoaika ja jätän hyvästit tälle vuodelle.. ei oikeestaan tuu ikävä mitään..kaik on niin paljon parempaa ko alottaa taas puhtaalta pöydältä. :"D Jje, hope so teillä kaikilla muruilla on kiva juhla tänään !! <3

Helsingissä <3Maanantai 29.12.2008 08:34

Matka alkoi hyvin.. :D Oksensin jo ennen Lappeenrantaa..
AUTOSSA LAATTAAMINEN VITUTTAA !!
Nojoo..sama jatkui täs siskolla sitten.. enää en oo johki tuntiin oksentanu..ja oon juonu jopa vettä ja mehua.. aiettä tää on kyl jotai nii paskaa :D yyh.. Ja tänään pitäs shoppailla ja mennä illalla kattoo Staminaa.. huhheij saapi nähä.. kaikki voimat kyllä niin huomiseen kuusyseihin ja si ke. HIMIIN <3 Ne on tärkeimpiä <3.. Jjea, voisin juoda lisää vettä ja koittaa nukkua..

[Ei aihetta]Lauantai 27.12.2008 20:49

On kyllä olo et tullu juhlittua. Ihania olette kaikki murut <3 *tykkään*
Huomenna stadiin jjee !! <3 Ja se ois taas 3 päivää Tavastialla bailamos !! ;)

[Ei aihetta]Perjantai 26.12.2008 15:13

Oli Woodoossa kivaa <3 Tänään uusiks. :) En oikeen voi juoda mut ei se mitään. On oikein ihana huomata kuinka helppoa ja mukavaa on kun ei juo paljoa, on melkeen selvinpäin. Miten oonkaan joskus jaksanu heilua ihan pelti kii tuolla.. Huh.. Mut elämä on ja näillä mennään :) Pitkästä aikaa suht kiva olla.. Kaik asiat on vielä kesken ja siitä suru vielä tulee, tiedän sen, mutta nyt on hyvä olla. <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 14:55

Ihanaiset joulut kaikille ! <3 Tänään Woodoo ja ihanat <3 *tykkään*

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.12.2008 02:56

Miss you.. <3.. Ikävöin niin.. ja sitä aikaa ko kaik oli hyvin vielä.. :"( Jos vaan jotenkin voisin sanoa siulle että tykkään kovin paljon..voisin halata ja luvata että kaikki on vielä hyvin.. ei ehkä nyt, mutta ennenpitkään.. Ja toivoisin että puhuisit..jos on paha olla, ettet sulkeutuisi ja olis vaan pitämättä yhteyttä ja ettet unohtaisi ja sivuuttaisi kaikkea.. Kumpa ymmärtäisit että vika ei ole minun, eikä sinun. Niin vaan tapahtui.. Ja kaikkea paskaa kokeneena me kummatkin ollaan vielä vahvoja..
Toivon siulle pelkkää hyvää, koska rakastan ja välitän. Oot aina mielessä.. koskaan en unohda vaikka tiet ei enää kai kohtaakkaan.
<3

[Ei aihetta]Tiistai 23.12.2008 13:31

Ajattelin että tässä tilanteessa en jaksa juhlia.. Mut kyllä se Hesan reissu tulee tarpeeseen. Pääsee pois täältä.. helpompi unohtaa kun ei jää tänne miettimään.. Voisin jäädä sinne kokonaan. Vihaan tätä paikkaa nyt ja himaan paluu ei onnistu sitten millään.. :( Mut, Helsinki ja Helldone parantaa toivottavasti hieman <3 Ainakin sen hetken verran <3
Huomenna kaik ihanat koolla ja Woodoo <3 Mau !!

</3Perjantai 19.12.2008 13:48

Tässä on neljän viikon sisään tullu turhan usein käytyä lääkärissä. Äskenkin sieltä tulin..ja olo on erittäin surullinen...Tällä hetkellä mikään ei kiinnosta..asustelen meikäläisillä koska kotona en pysty olemaan..En oo poistunu täältäkään koko viikkoon..koulussa koittanu muutaman tunnin olla..mutta siinä se..ja Ilona vei miut eilen kahville. <3..olo on mitätön..itkettää kokoajan..ja asiaa ei helpota se, että en kuule eräästä yhtään mitään..mutta tiedän että se on ohi pian, pian tunteet hiipuu ja voin unohtaa..ei tartte enää satuttaa itseään enää yhtään enempää..tämä sydän ei voi enemmän rikki enää mennä..Pikkunen on kohta poissa..enkä anna sitä koskaan itelleni anteeksi..
Tää loppuvuosi on ollu yhtä rakastumista ja ollu kaikkea kivaa., mutta nyt kaikki muuttui. Ens vuonna aion keskittyä itseeni.. En aio antaa kenenkään kohdella pahasti, en aio luottaa liian helposti, en enää turhaan aio yrittää olla kenellekkään mitään ja auttaa mahdotonta..
Enkä koskaan enää luovu minulle tärkeästä asiasta kenenkään mieliksi..enään en nouse aamulla ylös ja ala itkemään samantien miettien mitä tein taas väärin ja mitä voisin tehdä että tämä kaikki loppuisi ja kaikki olis taas hyvin..
Enää en vaan yksinkertaisesti jaksa.
Kiitos kaikille ihanille ihmisille rakkaille jotka tukee minua ja on aina vierellä kävi mitä vaan <3
Without you I`m nothing !! <3

[Ei aihetta]Maanantai 15.12.2008 14:46

Imatralla jälleen. Voin kertoa nyt tässä kiireessä vaan että Tampereella oli ihanaa mahtavaa parasta !! <3 Oli niin täydellinen v.loppu et huh !! <3 Kiitos kaikille ihanille ..etenkin Iirolle ja pyörätuoli viski Jennille ;DD !! Ja Sarina mussuiselle <3 Pian uusiks ja toinen hotelli.. ;) hihii<3 Nyt lääkäriin.. Ja BACKYARD BABIES OLI MAHTAVA !!!!<3<3

[Ei aihetta]Torstai 11.12.2008 17:24

Huomenna <3 Ja ylihuomenna <3 *rakkauspakkaus*