IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3
Viimeinen päivä niinsanottua lomaa ja si ois paluu kouluun, paluu arkeen. Ja paluu Imatralle :(
On ollu helppoa nyt sen kannalta koska on ollu työharjottelu ja päässy olee kokoaika melkeen täällä rakkaitten poikien luona <3 Oon vaikee välillä ja ongelmia hieman tullu mut kohta se iskee ettei niillä pikkuasioilla ole mitään merkitystä, ei mitään aihetta kinastella, koska nähään niin harvoin tästä neljä-viisi viikkoa eteenpäin..
Mutta se onnistuu kyllä jos niin päätämme.<3 Ja pian on kesä ja pääsen muuttamaan <3

Ja jooh, päätin laittaa asiani kuntoon..kaikki laskut , irtisanon kämpän, teen nyt kaikkeni et olis elämä kunnossa ja pääsis kaikesta ylimääräsestä draamasta eroon ! :)

Kohta Tessun kanssa pidemmälle lenkille. Nyt aamukahvi ja piirtelyä kullan Mötley kokoelmaan ;)

VITTUÄÄÄRRRH!!!!!!!!!!!!!!!Perjantai 27.02.2009 19:59

Nojoo ei auta.. ei helpota..

[Ei aihetta]Maanantai 23.02.2009 13:54

Aina on ollu liian helppoa olla surullinen.. Niin kauan kun muistan on viikot ollu koulua tai duunia, viikonloput hullua bailausta jossain missä sillä hetkellä sattuu kiinnostaa olla. Ei ollu väliä mikä kaupunki, kenen kanssa, kohan viinaa oli ja meininkiä etin jos se sattui olemaan poissa..sitä sai aina mitä halusi ja se oli helppoa.. Eilen tajusin että miulla on kerrankin jotain aitoa..jotain enemmän..
Vaikeaa vaan ymmärtää sitä vielä itse että joku rakastaa oikeasti..ja on tossa vierellä vielä perjantain baari-illankin jälkeen.<3 Rakastan ! Kiitos.
Imatralla kaikki sekaisin.. oon tosi surullinen ko asiat kusi näin pahasti :"( En voi anteeksikaan pyytää koska en oo mitään väärää tehny.. Rakkaat ystävät silti jää.. hope so.. koska välitän enkä koskaan hylkäis sattuis mitä vaan..Ehk oon ollu liian kiltti, ehkä jotain muuta.. mut anyway..kaikki tekee virheitä ja oppii niistä. Minä yleensä aina sillä vaikeimmalla tavalla mutta kuitenkin..

:"(Keskiviikko 18.02.2009 01:22

Voiku ihmiset joille aina olen ollu kiltti ja auttanu, ni vois joskus olla sitä takaisin..

Tää kaik vois olla jo ohi.. on ihan liian ikävä enkä pääse rakkaan luo kaiken tän paskan takia ja se on väärin !! :(
Ikävä on ihan hirmuinen, äsken tajusin kuinka paljon välitänkään..rakastan.
Niin paljon että sattuu..

[Ei aihetta]Tiistai 17.02.2009 16:41

Ihan sillee vähän menee hermo ko pitää maalaa iha hulluna enkä haluis viettää täällä yhtään päivää enää :"( ARGHT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Missä sydän, siellä voima..Maanantai 16.02.2009 23:52

[Ei aihetta]Maanantai 16.02.2009 23:50

Ärrrrrh !!!!
Naurattaa ko oon nii vaikee :D Mutjoo, oon thaiteilia ;) Sori honey !
Seinä valmis, tytöt enää jälellä..Olo on läski ja vihaan tätä oloa :"( Pitäs olla kokoajan Kuopiossa ni ei tulis ahmittua.. Ja muutenkin, haluisin jo niin kovin muuttaa.. Vitun koulu ja ihmiset täällä, syökää paskaa ja maksakaa laskunne :D Nojoo sori sori.. Ei muuta.. Essi heti kotiin ko ei täydellisii naisii voi nyt kattoo ilma sinuu ;D <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 15.02.2009 18:23

Ikävä on kamalan suuri.. Rakastan miun poikii ! <3