IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 31.10.2007 18:50

Navetalle polkeminen aamulla tihkusateessa. tykkään :D Oottelen kauhulla sitä kun alkaa lunta sataa sun muuta loskaa ja paskaa..hyih! Miten käy tucan sillä matkalla?Voin kertoa; huonosti!!
Ihanaa,viikonloppu selvinpäin. :) Perjantaina teatteriin Hannan ja Antin kanssa ja vois heilua ympäriinsä kun on sitten autokin alla.
Nauratti koulussa:
Vaihdan Rokki-Pösön ja laitan Uutis Vuokseen ilmoituksen: "Halutaan ostaa tuhnu nuhapumppu, joka ähtee kuin hauki kaislikosta!! Nännimankka mukana olisi iso plussa!!" :"D On hassua olla koulussa jossa on oikeasti tosi kivaa aina :D<3 piupau.

sattuuSunnuntai 28.10.2007 19:18

Keuhkoihin...yskittää..en saa olla yksin nyh..en saa juoda siideriä woodoossa kohta kun on Roihun keikka..persiistä! ENKÄ SAA JUODA AAMUKAHVIA! ENKÄ SYÖDÄ!(se tekee kyl iha hyvää) mut toi juomapuoli..ääääärrrr

<3Maanantai 22.10.2007 12:55

Oli maailman ihanin keikka musella<3<3 niin onnellinen :") Ja oli huippureissu ihan kokonaisuudessaan. Eilen kotiuduin Tampereelta, kaamee kapula :D Pitäs koulussa kestää,pää hajoaa. :D Kiitos kaikille ihanille taas<3 Pian uudestaan!

6 PÄIVÄÄ JA NOIN 10 TUNTIA!!<3<3Torstai 11.10.2007 13:07

[Ei aihetta]Torstai 11.10.2007 12:09

Pyydän anteeksi sitä että pyydän anteeksi ja juon myrkkymehua tinatuopista.

[Ei aihetta]Keskiviikko 03.10.2007 15:56

Eilen oli kamalaa. Sain viestin mikä muuttaa kaiken. Kaiken käsitykseni siitä mitä on kun on aina voinu turvautua tiettyyn ihmiseen, on aina voinu olla oma itsensä kaikkine vikoineen. Ja nyt kaikki on yhdessä sekunnissa romahtanu! Ei näin voi käydä..Ja sekin vain sen takii että luulin olevani onnellinen, sain iteltäni vihdoin luvan pitää hauskaa ja olla niinku huvittaa. Miks kaikki miun teot vaikuttaa toisiin noin vahvasti?..Voitteko kertoa mitä teen aina väärin, kun itse luulen että kaikki olisi vihdoin hyvin?..Kun vaan tietäis miksi....
Tärisen vieläkin, itkusilla silmillä koitan kovasti olla koulussa..En kestäs ajatusta yksin himassa olemisesta. Siellä kaikki ajatukset taas tavottaa ja oon niin väsyny miettimään näitä juttuja kun ikinä niihin vastausta löydä..

Jos luet tätä, tiedät kyllä että puhun susta...
Muista aina kuitenkin että olet tärkein<3 ..Ja anteeksi, vaikka ei ole mitään anteeksipyydettävää..

[Ei aihetta]Tiistai 02.10.2007 15:45

Kipeenä on kamalaa..:"(
Ei jaksas aina olla niin,että ei ole päivääkään millon ei johonki koskisi.
Kauhee valittaja, I know..
Olenpa vaikka hiljaa.
Mikä muuten on suprematismi?!

<3Maanantai 01.10.2007 15:48

Oli hauskinta Helsingissä<3..Vaikka taaskaan kun on minusta kyse, niin ongelmilta ja tilanteilta ei vältytty...muttah,kaikki järjestyi..kai..Hope so eräs tajuaa kuinka tärkee on minule<3..
Oltiin siskon uudellä kämpällä, naapurissa oli myös bileet :D Juotiin viiniä ja sitten suunnattiin johki Kallion kapakkaan. Sieltä lähettiin ja Sini jatkoi himaan, ja me Uniklubin keikalle Nosturiin..oli iha hyvä keikka mitä muistan :D Juomapuoli oli kuitenkin näköjään tärkeämpää ;D Sieltä matka jatkui Systemiin..Siellä oli jotain mustasukkasuus draamaa ja näin ja lopulta aamulla heräsin Vantaalta :D Että sillai viikonloppu..oli hauskaa! Pian takasin! Ja loma<3 wihii<3
Museen enään 16 päivää!! Ei voi uskoa :")

[Ei aihetta]Maanantai 24.09.2007 15:49

Rakas siskoni soitti että osti miulle lipun Uniklubin keikalle ens lauantaille :D..jea!!..Piti olla muuttoapuna siellä mutta meneehän se noinkin! ;)<3 Kivaa kivaa!! Maksoin juuri risteilyn ekan erän..Tulee niiiin huippureissu :) Nyt on hirmusti kaikkia menoja sun muuta ja rahat loppu :S Noh,tuo rakkahin siskoni sponssaa si sen Tampere reissun ;D Khiuh! Nyt piirtämään!!

[Ei aihetta]Torstai 20.09.2007 15:50

Olis jo syysloma tahtoo hesaan ja treelle ja näkee kaikkia ihania<3 aww :)) Ei millää jaksas piirrellä lumppupaperille ku on niin innoissaan :"DD
Tulin taas siihen tulokseen että oikeessa koulussa ollaan ;D

Ainiin,ja noi on "kadottanut" mein pääsykoe työt :"( Surettaa ja suututtaa! Sanoin jo maikalle ruman sanan.. :D