IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

Omia lomia ja kaikkee kivaa <3Torstai 22.10.2009 20:44

Huomenna tuparit ! je ! :))
Si viikko koulua ja si alkaa kolmen viikon lomailu ja si vähä enemmänki ko on toi koulunkäynti nii rankkaa :D
Pääsee Treelle ja Hesaan pitkäksi aikaa <3 jjeeii !! <3
Mut nyt pitää ryövätä huomisia bileitä varten porukoiden tavarat ja (viina) kaapit :D mau !
Eräät puhelut on askaruttanut mieltäni....hmmmmm..mikä on niiden takana? vai onko mitään?

D!Perjantai 16.10.2009 02:15

Iso D! :D Mut oli kivaakivaa eilen <3 Baari-ilta poikien ja Oonan kans jäi aika lyhkäseen ko viimosella bussilla suunnistin kohti Vantaata. Mut oli kivaa siel ja sai juteltua asioita. On vähän haikee olo ko huomenna pitää lähtee..:( mut..pian takaisin. <3<3
Rakkaus tätä kaupunkia kohtaan, uusia jänniä juttuja, ihania ihmisiä..ihanaa elää taas..paremmilla fiiliksillä kuin koskaan ennen..
Ja oon todella onnekas miun mummista ja äitistä. Ne on maailman parhaita kun auttaa miut pois veloista..ite oon ne hommannu ja asiani kussu mut onneks kun tulee pohja vastaan, voin pyytää apua..kiitos maailman rakkaimmalle äidille ja sen äidille.luv ya !!<3
Tulee kivaa..duuni ois ihan loistava! huh, jänskättää..:)
Jaheii,huomenna bailataan ja ylihuomenna viimeset bileet stadissa syyslomalla. jeah!<3<3

kurrnau !!<3<3Lauantai 10.10.2009 21:36

Oli ihanaa eilen !! :)) <3 päätin että hyppäänki kasin junaan ko piti lähteekki vasta la. , mut onneks lähin eilen <3..joskus 9 aikaan tuli viesti et nähtäskö?..tottakai hihi ja käskettiin hyppäämään tiksissä pois ja tulemaan vantaan hotelli tulisuudelmaan, nimi on listassa ja uniklubi soittaa :) noh, en ollu juonu joten sain onneks mikan hengaamaan kanssani hetken. mentiin jollekki sen frendille juomaan muutamat ja sieltä si hotellille. Oli ihana ilta. Paras sänky ikinä auttoi uneen ja nukuttiinki kolmeen :D sain pienen kohtauksen aamulla mut onneks se meni nopee ohi ja ihana ymmärsi :) Oli tosi kivaa <3<3 nyt ollaan muutama otettu ja siskokset lähtee tänään yhessä dantesiin ja minne tie ikinä viekään yön pikkutunneilla ;) <3 ooh,ihana hesa, ihana elämä <3 mmau, kaisa kehrää.

Tänään viikoksi Helsinkiin <3Perjantai 09.10.2009 13:34

Taidan juurtua sinne taas :D <3 Mutku siel on niin kivaa <3 jei !
alkaa olee parempi fiilis ihan kaikesta..<3 Jotenki pois pääseminen ja uudet jutut piristää ja pitää mielen iloisena vaikkei se sitä oiskaan. tarttee vaan paljon tekemistä, uusia tuttuja, ihania ystäviä, hellyyttä, baareja ;D VISKIKOLAA!! ;D ni kaik paska unohtuu. ihana olo jotenin..
Mutta laskupino ahdistaa vähän kyllä. Onneksi en joudu niistä yksin selviimään. kiitos siitä.
Ainiin, kävin tossa sairaalassa yks aamu ko olin niin pahasti kipeenä :( sain lääkkeet ja alan paranemaan. Sain lähetteen korvapolille ko oikeessa korvassa on pahasti vikaa .. en voi kuunnella sillä ees musaa yyyh.. mut jos se lääkityksellä helpottas :)
Nyt suihkuun ja si pakkailee. Mmau. LIFE IS BEAUTIFUL <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 04.10.2009 19:01

Bileet! Viddu neljättä päivää mut se on vaan kivaa :) Hellsinki rokkaa. Lov ya all!! <3 ollaa sinkkuja si tyylillä perkele!

[Ei aihetta]Torstai 24.09.2009 21:49

I miss my honey.. everyday..

En ymmärrä, en voi hokea kuin yhtä sanaa..Miksi..????..

[Ei aihetta]Torstai 24.09.2009 21:36

:"( .. suhde ohi, rakkaus on vielä.. koskee..

[Ei aihetta]Keskiviikko 12.08.2009 17:07

Niin vahva olet ollut minun vierellä..vaikka helppoo ei oo ollut sullakaan.
Jos vain annat voin kantaa sua näillä siivillä, niin monet arvet ne nähneet on..

Rakastan minun kultaani niin paljon <3 Entinen elämä ei ollut todellista, tämä on <3.. Joskus ikävöin kaikkea sitä mitä oli, mutta se oli nuoruuden huumaa, se on nyt jäänyt. Minulla on jotain mistä pitää pitää kii, ja sain toisen tilaisuuden ja en aio sitä koskaan pilata. En juokse enää karkuun, sinä teit minusta paremman. Vaikkei kaikki meitä hyväksyisi, pitää ratkaisujamme väärinä, tässä ollaan silti, sinä ja minä, ei ketään muuta.

<3

Huomennaaa Parturi kampaamo Migu ;DDSunnuntai 09.08.2009 22:51