IRC-Galleria

willywonka

willywonka

Life is beautiful <3

[Ei aihetta]Perjantai 30.01.2009 18:46

Hittoko meinaa aika riittää näkee kaikkia muruja.. :( Mut nyt kauhee kiire, yritän keretä kaikkialla käymään . <3 Viikon päästä olen kauemmin mestoilla !
Jooh, että näin.. Surettaa ja vituttaa et oma rahatilanne on nyt tämä ko pitää muitten virheistä maksaa..Nomutta tulipahan huomattua nyt sitten millanen ihminen oikeesti oli.. Nyt on minulla jotain parempaa jonka oon ansainnu edes näin kerran elämässä. Huomenna jos jostain rahaa kerään tarpeeksi ni pääsen pois taas.. <3.. Hope so onnistuu.. ikävä on hirmuinen..
Huomenna hetkeksi pois ja si takasin.. <3 Mau oon onnellinen <3 Kiitos honey !

Ihana tuli Imatralle. Kaisa tykkää !! <3Perjantai 23.01.2009 12:26

Kiitos Krista, Risto ja Hanna ko veivät miut sairaalaan <3 Meinasin kuiviin vuotaa ko lähti sormenpää :D Hitto ei veitsiä lähelle enää krapulassa :"D Joo ja si mentii sen jälkee ko olin käyny Honkaharjus paikkauttaa käteni ni Ilonan kans tankkaa.. ja eiköhä siihe bensaa kaatunu ja sairaalaan uudestaan :D Vähän nolotti soittaa sinne et "heiii, olin siel tunti si ja tuun takasi ko kirvelee aikas paljon toi bensa" :D Huhheij.. no eihä siin, lupasin olla nyt kiltisti ja sillee :D <3 Jee ei muuta tällä kertaa :D

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 00:17

Ja enää 2 viikkoa ni oon taas jossain ihan muualla.. erään kivouden kanssa. <3 Tyk <3

Mau mikä viikonloppu <3Maanantai 19.01.2009 00:13

Pe. olimme Hannan ja poikien kanssa Woodoo ja Onnela :) Oli kivaa ja matkaan tarttui random tyyppi joka vähin äänin aamulla miu luonta heräs ja lähti :DD Ja Pude onnellisesti nukku lattialla :D Jje ! Siinä si herättiin ja sain idean lähtee kuskiks Pudelle Joensuuhun :D no si vaa hei ukon mondeo alle ja ajamaan.. kaupan kautta kaltsua ja ko päästii perille ni sain ottaa muutaman hassun ;) Olin iha huppelis jo 5 kaljan jälkeen ja lähimme Kerubiin.. sieltä Jokelaan.. :) Oli hassua <3 Yö oli kylmä ko meil ei ollu peittoa lattialla nukkuessa :"D Mut oli kivaa ja tosi hyvä fiilis <3 Rahat on vaan täysin loppu mut ei voi minkää.. :D

Lähemme si Puden kanssa Joensuuhun :DLauantai 17.01.2009 16:30

Hyvät ideat taas :D Kaisa kuskina vaan silloin kun on hätätilanne..ahih ! :D Nomut jes, pari tuntii ni saan tasottavia ;) Huomenna takasi !
Jahei, tykkään tosi paljon..kyseinen henkilö tietää <3 Oot ihana mahtava !! Pian......<3 pURR !

[Ei aihetta]Maanantai 12.01.2009 13:47

Se olis si perjantaihin asti Sienimäellä asumista ja kuvanveistokurssia :) Kuvanveisto ei kiinnosta mut autan Hannaa hädässä ko siitä tuli nyt sotaleski :D Et soitelkaa jos on asiaa..Hanna perrrkele ei omista nettiä !!!!..Luv ya anyway ! ;) <3 Jjeah, nyt näyttelyn avajaisiin :)