IRC-Galleria

töllötönMaanantai 03.03.2008 20:58

Tulipa sitten sekin aika kun tuo tv pimeni.

Lauantai 1.3. Eka päivä ilman kuvaa. Vähitellen aamukasin jälkeen kanavat pimeni toistensa jälkeen. Ensin lähti ääni, sitten meni kuva. Teki mieli lähettää subin sättiin joku viesti, että heipat vaa teillekkin...jätin lähettämättä. Ei tullut näkemiin toivotuksia, tai tekstinauhaa että lähetykset loppuvat. Lopulta eivät lähettäneet edes lumisadetta, pelkkää mustaa vaan. Ei harmita yhtään. Töistä tullessa koin ensimmäisen ahaa-elämyksen, kun tajusin että voin syödä ruokapyödän ääressä. Ei ole järkeä istua sohvalla ja tuijottaa pimeää ruutua.

Sunnuntai 2.3. Toinen päivä. Pienessä lentsussa ja edellisillasta väsyneenä rojahdin sohvalle. Tuijottelin kattoon ja välillä tyhjään ruutuun. Oli pakko kokeilla näkyykö sieltä mitään...Yhdeltä kanavalta tuli muurahaismarssia, loput näyttivät tummaa vihreää. Kävi mielessä että selviänköhän ilman boksia edes kesään.

Maanantai 3.3. Kolmas päivä. Puol tuntia ja alkais salkkarit. Pino mainoksia odottaa selaamista ja jääkaapissa kana paistamista. Sain silitettyä pyykkejä kun heräsin. Eipä tarvinnut katsella aamuohjelmiakaan. Jos selviän kesään asti, niin en tarvitse boksia, tulee ajokelit ja muutenkin...ei edes viitsis istua sisällä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.