IRC-Galleria

SunnuntainaTiistai 29.05.2007 20:24

"Tulipahan se kesäki sit pelastettua." No niinpä. Saatto irrota vähän hymyäkin ;)

Tää ipana onki kesän makein namutäti! Ihan ku kirjottelisin näitä juttuja vähä jälkijunassa mutta muisti palailee pätkittäin :)

PysäytystäMaanantai 28.05.2007 19:21

Noni. Tulihan se eka kontakti virkavaltaan pyörälläki...nyt vasta...(koputtaa puuta) Hyviä huomioita: "Tää on täystehonen?"- Joo. "Nii oot ajanu ison kortin suoraan?" -Joo. "Takarengas pitäis vaihtaa pian." -Jaa. Että näin. Jostainhan sitä on sanottava kun kerran kaivellaa papereita ja puhalletaan. Sopivasti sattu nopeuskin kohilleen :) Tapaus siis viikko sitten lauantaina, kohti yläkaupungin yötä olin matkalla varmaan seiskan jälkeen ku käänty pärrä perään ja aikani ku vahtasin peilejä ni vilahtiha se punanen valo. Iha ok konstaapeli ;)

AjojaTiistai 15.05.2007 00:37

On se kumma ku johonki vehkeeseen pääsee kyytiin ni heti nousee se joka keväinen kuume. Pakko oli hakea pyörä tallista, paisto aurinko niin ihanasti...ja lopulta Suomen kesälle sopivalla tavalla sato tietenkin vettä ;) Ekan päivän ajosaldo siis vaivaiset 20km, mutta kyllä siinäkin pääsi taas oikeaan vireeseen. Mitä mä oikein kuvittelin? Että muka myisin pyörän ja ostaisin vasta syksyllä uuden. Höpöhöpö, pimeän talven houreita, onneks niistä paranee ;)

2 GeetäLauantai 12.05.2007 00:54

Kävin keskiviikkona porukoilla. Iskä sit mainitsi että olis ilmailupäivä Hallissa pyhänä. Tarkistin lehestä ni se olikin torstaina. Paikalla olis kuulema arvonta jossa vois voittaa lennätyksen sotilaskoneella. Lyötiin vielä leikillään vetoa että kumpi sen arvonnan voittaa ja laskettiin kummalla on enemmän lentokokemuksia ennestään...hävisin 4-5.

Käytiin sitten Ilmailupäivillä vähän ihmettelemässä hornetteja ja muita sotavehkeitä...Jouduin hoitamaan sen arvonnan kotiin ja käymään vähä lentämässä Redigo-yhteyskoneella ;) Harmi homma että sitä lentäjää alko laiskottaa ni jouduin ite ohjaamaan koko värkkiä ;p

Melko hieno kokemus käydä 300 metrissä kokeilemassa miltä tuntuu ohjata pienkonetta ja miltä tuntuu ku kroppa painaa kaks kertaa sen mitä normaalisti...Oliha sitä pakko kokeilla miten kallelleen sen vehkeen saa käännettyä ;>

Lentotilanne siis 5-5 :)

HirvaskariaSunnuntai 06.05.2007 22:33

Lauantaina oli Hirvaskarin lattarikurssi viihtarilla. Johan oli ketkuttelua. Hyvä opettaja kyllä, pirteä kuin mikä :) Porukkaa oli melkein enemmän ku tansseissa, hyvä vaan. Suomalaisen miehen lantioonki vähän liikettä ku Sanna näyttää esimerkkiä ;)

Siitäpä sitten kuuden tunnin treenien jälkee jäi kipinä kantapäihin että oli lähdettävä Kukonhiekkaan vielä humpalle Anne Mattilaa ja Finlanderseja ihmettelemään. Ettei vaan olis saanu tarpeeks aiheesta ni olihan se vielä sunnuntaina pyörähdettävä katsomaan kilpatanssikisoja Muurameen :) Minäkö muka saanut tanssikärpäsen pureman?

PääsiäistäMaanantai 09.04.2007 18:49

Olipahan vähä erilaine pääsiäine tänä vuonna :D Käytiin Minnan kanssa tansseissa perjantaina ja lauantaina...Baariin ei meinattu joutaa ollenkaan ku vasta sunnuntaina mentii jammaa lattareita GM:ään :D Ainaki oli hauskaa!

Lavatanssikursseista...Tiistai 27.03.2007 00:47

Ha.ha.

Ollu puhetta muutamaanki otteeseen näistä lavatanssikursseista. Monella löytyisi kyllä kiinnostusta mutta harrastuksen aloittaminen kaatuu yleensä lauseeseen:

"Mä en osaa tanssia."

Hieno juttu. Alkeiskurssillahan kaikki on synnynnäisesti jo lahjakkaita, eikä siellä suinkaan mitään opetella vaan dissataan kaikkia niitä joilla on kaks vasenta jalkaa eikä ollenkaa rytmitajua. Oikeesti. Vai eikö sittenkään?

Rohkeesti vaan kurssille pyörimään. Eihän sitä voi ikinä oppia jos ei koskaan viiti opetella. Nii. Ilman pariaki voi lähtee, niitä ku vaihdellaa illan aikana kuitenki :)

TansseistaKeskiviikko 14.03.2007 22:28

Mikä se on niin hankalaa noissa lavatansseissa?

Mies: En osaa askeleita
Totuus: Iha sama mitä siellä kävelee, naine tulee perässä. Fiilis o kuitenki tärkein.

Nainen: En osaa askeleita
Totuus: Iha sama, ei osaa miehetkää, pitää vaan mennä perässä.

Mies: Astun kuitenkin toisen varpaille.
Totuus: Se on naisen vika, mitäs jäi alle.

Nainen: Toinen astuu kuitenkin varpaille.
Totuus: Iha oma vika, mitäs jäit alle!

Nii. Että mikä sen mukavampaa! Mies saa tehdä mitä huvittaa ja nainen vaan antautuu vietäväks :) ....aihe siis edelleen lavatanssissa ;>

Akkadagenia vaa!Torstai 08.03.2007 23:32

Kävin sitte työreissulla vkoloppuna. Työpäivän jälkee teki mieli omppusiideriä (toim.huom. normaalisti menee III öl). Kaveri lupas tulla hakemaan ja viedä johonkin, että tietää kuulema hyvän paikan. Oli sitte auto rapun eessä oottamassa. Ajettii Kotkan suuntaan, olin sillee o_O että eikö Hkistä löydy hyvää siduu...Päätepysäkki: Haikon Kartano. Tulipaha käytyä. Magee mesta! Ehottomasti oli käymisen ja siiderin arvonen paikka ;)

JuhliaMaanantai 26.02.2007 18:42

Tulipa sitte vietettyä vähä valmistujaisia ja synttäreitä ja semmosta ;) Hauskat kemut oli. Kiitos kaikille ihanille rakkaille jotka kävivät paikalla! Ja niillekki kiitos jotka muistivat muuten vaan :)

Nyt oon sit valmistunu! Jos joku ei vaikka sitä tienny! Hyvä minä! ;)