IRC-Galleria

Blogi

« Uudemmat -

kurl..ttuuria...Keskiviikko 29.06.2011 03:27

Kesäteatteria, lavatansseja, lähipubia, mökkeilyä, saunomista...Kesä kauneimmillaan ja toiminnot suomalaisimmillaan :) Vielä ku pukkaa ralleja 1kk päästä ni johan on saldot kohillaan ja voi alkaa pikkujouluja odottelemaan :)

Joulu on taas, joulu on taasPerjantai 24.12.2010 02:57

Eka joulu omassa kodissa omalla porukalla! Tästä se perinteiden rakentaminen alkaa! :) Hyvää Joulua!

kesä...Sunnuntai 24.05.2009 04:34

Nam. Nyt se on ajokausikin sitten avattu. Aurinkoa, sopiva lämmin tuuli ja pärrä alle...Ja pesulle :D Puhasta tuli, kyllä nyt kelpaa taas päryyttää. Huimat 30km oli ekan ajopäivän saldo :D

myy.....mistäMaanantai 02.03.2009 15:02

Kyllä sitä nyt kirjotellaa myyjistä, että millanen pitäs olla ja miten pitäs toimia. Herttainen hymy ja moitteeton käytös...oisko jotain asiakkaille tarkotettua ohjeistusta kanssa? Tullut törmättyä jos jonkinlaiseen:

Kaivajat:
Aikuinen (mies) työntää antaumuksella (etu) sormensa nenäänsä, kaivelee, katselee saalistaan ja joko a) työntää löydöksensä suuhunsa tai b) pyörittelee aikansa (huomaamattomasti) sormissaan ja ampuu käsistään kun sopiva pallo on muodostunut. Yrittää hoitaa hommansa huomaamatta ja jos kohtaa katseen, kääntää selän ja jatkaa puuhaansa. Kun suoritus on lopussa, tarttuu yleensä johonkin myytävään kohteeseen samaisella sormella....

Tietäjät:
Tietävät kaikesta omasta mielestään varmasti enemmän kuin muut eivätkä kuuntele ketään eivätkä mitään. Tukkivat turpansa vasta kun huomaavat olevansa auttamattomasti väärässä ja poistuvat paikalta.

Kyselijät:
Kysyvät kaikesta kaiken kuuntelematta vastausta. Yleensä ovat esittäneet jo uuden kysymyksen ennenkuin ovat saaneet vastausta edelliseenkään. Toistavat myös jo kysyttyjä/vastattuja asioita useammankin kerran. Toisaalta, hyväksyvät minkä tahansa vastauksen ;>

Puhujat:
Puhuvat mistä hyvänsä, kenelle hyvänsä, miten pitkään hyvänsä ihan puhumisen ilosta.

Panikoijat:
Menevät jumiin jo pelkästä tervehdyksestä. Usein kuultu hokema "mä en osta mitään, mitään en osta, en". Kuvittelevat että myyjä pakkomyy vaikka vain sanoo "päivää".

Näitä kun kohtaisi useammin:

Kohteliaat:
Tervehtivät, kertovat tarpeensa (ovatko ostoksilla, katselemassa, etsimässä vinkkejä) ja keskustelevat normaalisti.

suomalaista sapuskaaMaanantai 12.01.2009 20:17

Tuli tuossa näistä lihakriiseistä mieleen että mitähän sais perus ravintolassa ruuaks jos tilais annoksen, jossa sais olla VAIN Suomessa tuotettuja aineksia?

pakettiaMaanantai 12.01.2009 20:14

Tuli mieleen tässä yhtäkkiä lahjapaketti, jonka joskus peruskoulun yläasteella löysin muistaakseni takin hihasta, vai oliko kengässä...Punaiset stringit :D Tänäkään päivänä ei mulla ole hajuakaan kuka ne oli sinne laittanut. Nättiin pakettiin. Oli vielä hintalappukin (ilman hintaa tosin) paikallaan, etteivät käytetyt sentään tainneet olla. Toisaalta, koska aiheesta ei jälkeenpäin mitään kuulunut, ajattelin että saattoihan se olla väärä takkikin...siis että paketti oli jollekin toiselle tarkoitettu. Oli miten oli, jännä nähä jos vuosien päästä joku tunnustaa ;)

sikamaine juttuMaanantai 08.12.2008 23:01

Nii justii. Tuotanto vaa suuriin tuotantolaitoksii ja sitte massapolttoja kun tulee ilmi joku ympäristömyrkky joka aiheuttaa syöpää. How nice. Isommat laitokset, isommat vahingot. Millo loppuu EU-pelleily?

Ja missä se 20 000kg sitä irlantilaista lihaa Suomessa oli? Jengi ku sinisilmin väittää ostavansa suomalaista lihaa ni hukkaanko se ulkomaalainen menee? Onko hinta ainut kriteeri?

lehmistä ja rajoistaTiistai 18.11.2008 23:00

Joha pomppas. Että kohta ei sitten kannattas enää lehmiäkää kasvattaa Suomessa. Moro. On se niin heleppoo ja ihanaa ku o rajat auki että saadaan tavarat ja työvoima liikkumaan. MINNE?!

Eipä ole mulle vastanneet, yksikään, mitä sellaisia hyviä muutoksia EU toi tullessaan, joita emme olisi muuten saaneet. Aika hataria muminoita tullut "No onhan tuo valuutta..." Tästä jos sen laman pukkaa ni mitenkäs sitten valuutalla pelataan?

HahaTorstai 30.10.2008 01:37

Nii joo...ketkäs voittikaan vaalit? ;>

Nyt ne on huolissaan jostain maahanmuuttajapolitiikasta...No voi että. Lähinnä voisivat olla huolissaan sirkuspelleilystä EU:ssa...Toisaalta tuontityövoiman taakse on niin helppo mennä piiloon omia hassuja harrastuksia brysselissä, että pakkohan jotakin on nostaa tapetille ettei kukaan huomaa mistä oikeasti puhutaan...Pah.

terve vaan sullekkiTorstai 30.10.2008 01:30

Nykyisin kaikki on toisin:
-Hyvää päivää
-Emmä osta mitään

Joskus meni vielä näinkin:
-Hyvää päivää
-Päivää päivää

..ajat muuttuu...kai siihen on pakko tottuu...
« Uudemmat -