IRC-Galleria

tottumistaTiistai 18.03.2008 23:47

Noni. Nytse alkaa olla jo aika totuttu tapa, ettei tuu ees katottua tyhjää ruutua, eikä harmiteltua ettei sieltä näy mitään. Ilman teeveetäkin voi siis elää. Taas yksi hankinta vähemmän, jota ei ole pakko saada. Ja jota ei mielellään edes vastaanota. Digiboksi nimittäin :) Kesä tulee! Jee! Sit pääsee taas ajeleen!

6. päiväPerjantai 07.03.2008 00:34

Jack Bauer. Edes se ihana mies ei näy mun telkkarista. Ajatella. Vain töissä oli häntä ikävä, en kotona enää muistanut koko asiaa, ennenkuin nyt. Menipä vaan tämäkin päivä ilman töllötintä. Kevyesti jopa. Ehkäpä kasvan taas kiinni koneeseen ;> Kumpi se sitten on parempi?

5. päiväKeskiviikko 05.03.2008 23:44

Töistä tullessa oli karmee nälkä. Vauhdilla siis sapuskaa naamaan ja siitä ketjureaktiona karmee väsy. Pikkasen unta palloon jonka jälkeen siirtymä porukoille. Ilta kuluikin venäjän läksyjä rustaillessa, joten ei kerenny ees kaivata telkkaria. Kumma homma. Odotan niitä rajuja vierotusoireita.

töllötönTiistai 04.03.2008 23:53

4. päivä. Piti heittää kaverit lentokentälle. "Ei lähetä ennenku salkkarit o menny."-Mennää kentälle kattomaa ne. "Salettii joku kattoo siel kuitenki jotai mäkihyppyy!" Lähettii kentälle...Arvatkaa mitä tuli telkkarista? Aivan. Mäkihyppyä. Päivän ahaa-elämys: Oon näköjää tallentanu stereoihi 12 radiokanavaa. Mielenkiintosta, ovat kohallaan kaikki vaikkei ole hajuakaan mitä kanavia ovat. Varmaan kerkiää tässä päivinä tulevina tutustumaan :D

töllötönMaanantai 03.03.2008 20:58

Tulipa sitten sekin aika kun tuo tv pimeni.

Lauantai 1.3. Eka päivä ilman kuvaa. Vähitellen aamukasin jälkeen kanavat pimeni toistensa jälkeen. Ensin lähti ääni, sitten meni kuva. Teki mieli lähettää subin sättiin joku viesti, että heipat vaa teillekkin...jätin lähettämättä. Ei tullut näkemiin toivotuksia, tai tekstinauhaa että lähetykset loppuvat. Lopulta eivät lähettäneet edes lumisadetta, pelkkää mustaa vaan. Ei harmita yhtään. Töistä tullessa koin ensimmäisen ahaa-elämyksen, kun tajusin että voin syödä ruokapyödän ääressä. Ei ole järkeä istua sohvalla ja tuijottaa pimeää ruutua.

Sunnuntai 2.3. Toinen päivä. Pienessä lentsussa ja edellisillasta väsyneenä rojahdin sohvalle. Tuijottelin kattoon ja välillä tyhjään ruutuun. Oli pakko kokeilla näkyykö sieltä mitään...Yhdeltä kanavalta tuli muurahaismarssia, loput näyttivät tummaa vihreää. Kävi mielessä että selviänköhän ilman boksia edes kesään.

Maanantai 3.3. Kolmas päivä. Puol tuntia ja alkais salkkarit. Pino mainoksia odottaa selaamista ja jääkaapissa kana paistamista. Sain silitettyä pyykkejä kun heräsin. Eipä tarvinnut katsella aamuohjelmiakaan. Jos selviän kesään asti, niin en tarvitse boksia, tulee ajokelit ja muutenkin...ei edes viitsis istua sisällä.

HymyKeskiviikko 20.02.2008 00:48

Hiipihän se hymykin sieltä ;) Tuli salaa nurkan takaa...Huomiset nimpparit ja perjantaiset synttäritpä ei hiivi. Ne kun tulee joka vuos samaan aikaan...kerkii hyvin valmistautuu :)

Ootte kyl rakkaat ysset iha megaihanii! <3

LomaMaanantai 07.01.2008 02:09

Tekipäs se lumiloma hyvää :) Täälä ei juurikaa ollu lunta, mutta pohjosestapa löyty. Sopivasti -20 pakkasta että tarkeni just ja just kelkkailla...näpit ja varpaat vähä jäässä. Kroppa kieltämättä ku taistelun jäliltä :D Pientä pintanaarmua, mustelmaa ja löyty jopa tuntemattomia lihaksia... Mutta oli se sen arvosta!

Tuossa kuvassa koitan reippaasti edetä kauppaan. Täysin selvistä päin. Takana taitaa olla semmonen 100km "tasasta" kyytiä ;)

UntaTorstai 13.12.2007 04:32

Joskus vois vaikka nukkua. Jos et tiijä miks uni ei tuu ni lueppa vaikka pari viimestä kirjotusta. Jos ei fyysisesti mee rikki ni kyllä psyyke muistuttaa että ollaan hengissä. Enpä ookkaa aikasemmi valvonu KOKO yötä.

Mitä tapahtui (miltä tuntui)Lauantai 01.12.2007 00:30

Maanantai-iltana sitä mietti kovasti että millähän Helsinkiin lähtisi. Tiedossa oli liukasta keliä, muttei vaan jotenki jaksanu kiinnostaa ottaa sitä riskiä että junassa osuis joku huutava pikkukersa samaan vaunuun tai sosiaalinen jurripöllö viereiseen penkkiin. (Mielessä ei käyny että junassa voi vaihtaa vaunua, jos joku ei miellytä.)

Tiistaiaamuna tavaroita kasatessa pakkasin mukaan vaihtovaatekerran. (Ihmettelin miksi, kun olin menossa vain päivän koulutukseen mutta perustelin asian itelleni että "jos vaikka haluan vaihtaa"...haloo...eihä vaatteita nyt keskellä päivää noin vaa vaiheta...???)

Matkalla päätin pyörähtää vielä kaverin työpaikalla aamukahvilla, vaikka tiesin että saattaisin siitä hyvästä hieman myöhästyä. (Yleensä piän huolen että oon varmasti ajoissa) Siinä ennen poislähtöä vielä juteltiin ferrarista että hyvinhän se on palvellut, enkä viitsisi siitä luopua, mutta jos ajais sen "loppuun" ja lahjoittaisi jääratakäyttöön.

Perille pääsin hyvin, koulutus meni putkeen ja sitten kotimatkalle. Vielä toivottelivat "ajahan varovasti".

Kaverin kans sovittiin että nähdään Mäntsälän Shellillä kun mun oli joka tapauksessa tankattava. Siinä kun olin poislähdössä niin vitsailin että pitäisköhän ostaa itelle sellanen pienoismalli ferrari, jos vaikka tarviisin...ei tullu ostettua. Kaveri vielä ehotti että oisin lähteny sen luo yöks, mutta halusin ajaa kotiin kun seuraavana päivänä olis töihinmeno...

Kerkesin ajaa parikymmentä kilometriä kun kävi mielessä että soittaskohan sille kaverille että tuunki sinne yöks, etten ajakkaa kotii, mut sit aattelin että "äh, kotia vaan". Tiellä oli pilkkopimeetä. Helsingissä oli ollu ihan sulat tiet, joten sitä ajatteli että onhan ne vieläkin...Alko tihuttaa vettä (jotenki aivot reagoi että koska sataa vettä, täytyy olla sula keli vaikka tiesikin että pikkupakkasella tihutihusade vaan jäätyy tienpintaan). Aukeilla tuuli otti auton kylkeen, tuntu että pikku fiiatti lähtee ihan justii luistelemaan...sitten se lähtikin.

Jostakin pienestä liikkeestä se lähti, perä irtosi oikealle luisuun, korjasin tietenkin kääntämällä ratin äärivasemmalle (vaikka tiedän että todennäkösesti liike jatkuu sinne minne eturenkaat ois menossa, ja perä vois vielä korjaantua). Tietenkin seurauksena perä heitti vasuriin...siitä vielä epätoivonen korjausliike, jolloin auto olikin sivuttain menossa eteenpäin kunnes keula haukkasi penkkaa ohituskaistan puolella.

Siitä eteenpäin asiat tapahtui kuin elokuvissa. Oon miettiny miks kaikki näytetään aina hidastettuna, mutta siltä se kyydissä tuntuu, vaikkei tapahtumat itsessään kestäkkään kuin sekunteja. Keula haukkas penkkaa, auto pyörähti jotenkin kylelleen, sitten pyörittiin ja lopulta luisuttiin katolla muutamia metrejä kunnes vaihti pysähtyi. Muistan vain ajatelleeni "Mä en aio kuolla."

Toinen mitä oon miettiny töllöö katsoessa, että kun sattuu joku onnettomuus ja jengi on auton sisällä nurinpäin, ni miksei ne laita jalkoja siihen tuulilasille kun avaavat turvavyöt. No, eipä käyny itelläkää mielessä. Etsin vaa epätoivosesti sitä nappulaa että saan vyöt auki ja mätkähin kontilleni sinne lasinsirujen sekaan. Joka puolella oli ihan pimeetä, stereot vaan soi. Hetken sitä kesti että tajusin miten päin siellä oikein ollaan. Auto näyttää yllättävän paljo erinäköseltä väärinpäin. En meinannu edes löytää ovenkahvaa että pääsisin ulos.

Pieni pakokauhunen olo oli, en ees ajatellu että millehän kohalle nousen sieltä autosta vaan pakko oli päästä pihalle. Onneks olin ojassa, enkä mitenkää puolittain motarilla...vaikka ei siellä kyllä ketään ollu. Sitten vaa kuumeisesti miettimään että miten ihmeessä ohikulkijat tajuaa mut sieltä. Autossa oli edelleen virrat päällä ja valot palo tulosuuntaan, joten menin niitten eteen huitomaan. Seuraava rekka ajo ohi. Tuntu lievästi kylmät väreet, että eikö se nää. Seuraava rekka pysähty, ja oli se ekaki pysähtyny, mutta sinne matkojen päähän...ei sillä kelillä pysähytä iha heti vauhista.

Ilman takkia liukastelin motarin yli sinne rekalle josta tuli kiltti kuski mua auttamaan. Näytti valoa fiiatin romuun että löysin lompakon ja puhelimen sieltä, soitti samalla hätäkeskukseen. Kohta sielä olikin poliisi, ambulanssi ja palokunta. Lopulta sinne tuli hinaajakin.

Auto oli tarpeeks vanha ettei menny lunariin enää ni sain kerätä vähän kamppeita mukaan. Oudoin mitä noukin pientareelta reissuun oli apumiehenpuolen lattiamatto. Sitä mä roudasin mukanani ja vasta Renkomäen ABC:llä tajusin että sen vieläki mukana. Liekö pieni shokki ollu kuitenkin ;) Sain mä sakot "olosuhteiden edellyttämään huolellisuuden ja varovaisuuden noudattamatta jättämisestä vaaran ja vahingon välttämiseksi" ja tietty hinauslaskun. Iha hyvä "särkänniemikeikka".

Nii ja pääsin suoraa pois. Eivät vieneet mihinkää tutkimuksii tai mitää, poliisit vaa heitti abc:lle mistä kaveri kävi noukkimassa pois. Tavallaan hyvä homma. Seuraavana yönä ei sitte paljo nukuttanu ku tapahtumat vaa pyöri mielessä.

Seuraava aamu nous aurinkoisena. Sitä makas sängyssä "jumissa" ja mietti vaan että ois se voinu jäädä tää päivä näkemättäkin.

Niin. Että voi se päivä mikä tahansa olla viimenen. Ja kyllä, joskus hommat vaa sattuu omalle kohalle eikä aina vaan toisille.

Ajakaa varovasti!

HengissäKeskiviikko 28.11.2007 21:23

Kävihän se niin että talvi yllätti kuitenkin. Eilen Lahti-Heinola motarilla 23:36 ferrari lähti käsistä. Sinne vaan penkkaan muutamalla kuperkeikalla, vissii katon ja kylen kautta katolleen ojaan. Onneks oli vaan oja, ettei oksia tai kiviä tms. Neiti ite on ihme kyllä ja onneksi ehjänä. Pikku tälli täräytti päähän.

Semmosta. Kyllähän se pysäyttää että oispa voinu olla viimenen päivä se eilinen. Ferrarille olikin, se ei enää palaa. Pääs hinaajalla suoraan autopurkaamolle. Vaan niinhän mä olin onnettoman päivän aamuna sanonutkin että "aion mä ajaa tuon loppuun"...en vaa tienny että se finaali ois jo 14h päästä sanotusta.

Rakkaat ystäväni. Ootte ihania!