IRC-Galleria

15.11.Sunnuntai 16.11.2008 03:09

Joo elikkästä olin tällä keikalla sitten ilman kaveria, mutta eipä se juuri siellä haitannut.
Heräsin 06:00 sit mut heitettiin Loimaalle ja ah niin ihana viiden tunnin junamatka edessä, no ihmeen äkkiä se loppujen lopuks meni, ja sit hupsis olinki jo 12:43 Kuopiossa. Keikka alko siis yhdeltä joten otin taksin ku en tienny et miten sinne kävellään ni se oliki sellane mukava nainen joka kerto et Kuopios on tänää Joulun avaus ja ilotulitus klo 16:15. Juu no ei siin kauaa menny ni olin sit jo Carlsonilla. Siel sit hetken aikaa haahuilin ja löysin sen mis Kristiina esiinty, eka olin vähä pettyny et miks vaan Krisse +kitaristi mut ei se si kuiteska haitannu lopulta. Ja se lava oli jotai 2m x 2m et jee :D niin no vein sit takin sinne säilytykseen ja palasin takas ja olin niinku "eturivis" nii et mun edes ei siis ollu ketää. Sit keikka alkoki ja eka Kristiina kerto vähä siitä Kummitoiminnasta, et miten se on päätyny kummiks ja näin ja sit oli keikka. Kolme biisiä:
-Pilvet valmiina
-Don't stop the music
-Silmät sydämeeni
Nii, Antti vaa katto mua ja ilmeisesti tunnisti ku hymyili sillee vähä, sit vaan rupesin nauraan ja seki :D haha. Niin no sit keikka loppuki ei tosiaan ollu pitkä mut toinen veto oli sit kolmelta. Kristiinalle tuli taas pitkä nimmarijono ni päätin mennä eka moikkaan Anttia. Pyysin nimmarinki ja se laitto ja oli vaa "pysyyks se nyt siinä." sit se odotti et se kuivuu siihen, hihii söpö! Se sit ilmeisesti tunnisti ku sano vaa jotain et "sä tulit sit tännekki" hihii :D jotain siinä puhuttiin. Se kerto et niil on Kuopio rundi ja et eilen Henkka oli melkeen täynnä et oli kiva vetää jaja jotai. Kysyin siltä si et saanks mä sen plekun tokan keikan jälkeen ja se lupas (: Sit otin viel yhtärin ja pyysin sitä posettaan, tuli niin söpö kuva<3 Sit menin siitä Kristiinan luo ja pääsinki melkee samantien sit jo siihen. Pyysin nimmarin valokuvaan, sit Krisse vaa jotai "Mistä tää on? Tää on sieltä.." ja sit sanoin et se on Raisiosta. Sit jotain puhuttii ja se kerto et koulus tulos koeviikko (äänensävystä päätellen sitä ei oikee kiinnostais D: nojoo ei muaka) ja keikkailua. Sitte öö nii otin senki kans yhtiksen ja jotai tälläst puhuttii

'Nähää sit kolmelta.' -M
'Joo nähdään! -K
'Mä yritän kuluttaa tääl aikaani jotenki' -M
'Joo käy syömäs ja' -K
-Joo'-M

Nii sit häivyin siitä ja kiertelin siel kaupungil ja kävin syömäski. Sit aloin pikkuhiljaa hipsiin taas takas Carlsonille ku kello oli jotain 14:15. Hilluin siel ja sit aloin jäämää siihe keikkapaikan luo ni olin "tokas rivis". Sit sama, Krisse puheli ja sit keikka jos oli nää biisit:
-Silmät sydämeeni
-Nyt mä meen
-Tuulilasin nurkkaan
Oli hyvä ko se lava oli siis sikapieni ni sit kuulin ku Krisse sano Antille et "täs ei kyl oikeen pysty liikkuun" nojoo ei varmaa pystynykkä, hyvä et ne kaksistaa edes mahtu siihe! Sit kuitenki Krisse sano et "seuraavas biisi mennään jonnekki". Sit seki keikka loppus ja kaikki piiritti taas Kristiinan ni menin viel moikkaan Anttia ja pyysin sen plekun. Hahaa sit oli hyvä ku jotkut tytöt oli mun takaan sillee "heii se sai sen plekun!" neki ois halunnu sen mut sry, nopeet syö hitaat. Nojoo sit palasin Krissen luo ja otin nimmarin again laukkuun (joo toistain itteeni näis aina) ja Kristiina taas et "mihis me nyt laitetaan". Sit jotkut meni Krissen kans yhtiksiin ja mäki hipsin taas sinne, sit puhuttii jtn tälläst:

-Voidaaks me ottaa viel sellanen yhtis et sä otat sen? -M
-Mut jos pojat ottaa sen? -K
-Eiku siit tulis sellanen kiva jos sä ottasit sen. -M
-Okei. Mä en kyl osaa käyttää tälläsii. Ottaaks se salamalla? -K
-Joo. -M
-Sit siinä näkyy joko sä tai mä. *nauraa* -K
-*nauraa* -M
-Ottikse sen? -K
-Joo, katotaan millanen siitä tuli. -M

Ja näyttiin molemmat siinä! Sit jottai viel puhuttiin ja sit mä läksin siitä ja siel oli jo ihan pimee :/ Mutjoo sit katoin siin torilla jotain pellejä ku ne esiinty ja tiernapojat, laulo muuten tosi hyvin! Ne oli jotain kasiluokkalaisia. Joo ja sit oli se ilotulitus, oli muuten pirun hieno! Nii ja sit viel pyörin siel hetken ja menin taksil takas asemalle. Sit meinasin jäädä junasta ku luulin et tulee toinen juna x) Onneks tajusin! Olisin muuten jääny Kuopioo! Nonii äkkii se matka loppuje lopuks taas meni ja sit olinki jo Loimaalla ja si kyydillä kotiin ja söin ja tähä. :P
Tosi mahtava päivä oli! <3

KIITOS Antti ja Kristiina! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.