IRC-Galleria

NELJÄNSUORA ON KIVA BÄNDI =)Maanantai 31.05.2010 15:13

21.05.10 @ Somero
Keikka oli aivan loistava! Ja näki paljo tuttui ja oli tosi kivaa ja hauskaa ja paljo porukkaa ja meno katossa :)

22.05.10 @ Tampere
Likkojen lenkki. Yli 11 000 naista yleisössä, toimii! Ihan loistava keikka tääkin, nii erilainen ku oli tollanen iso ulkotapahtuma :) Ja taas näki muutamaa kaveria<3

29.05.10 @ Yläne
Paras keikka millä oon ollu! Tanssilattia ihan täynnä ja keikkaaki seuras joku 8 riviä ainaskin! Ja kundit tykkää! Se kyl sit näkyy jutuissa ja esiintymisessä! 8D

Lopputulos: Se on nyt päätetty. Perjantaina tää tyttö suunnistaa kattoon Neljänsuoraa Jyväskylään, Kuikan lavalle! :)

HUOMENNA !Lauantai 15.05.2010 02:19

Huomenna hei Jassun kans nokka kohti Vantaata ! ;)
Siel Pasi<3 (tsaijaijai, ihana nähdä taas tätä herraa!) ja Benjaminii kannustaan :))
Sit sen jälkee vähä juhlistaa meitsin synttärei, jotka tosin oli jo torstaina mut anyway. Tästä tulee jotain niin mahtavaa! 8D

jeh, pari viikkoo! :))Perjantai 30.04.2010 02:07

15.5. sit Hesaan juhlii vähä synttärei, pari päivää myöhäs mut anyway.
Elii siiis kaikki ihanat siel :)

Pasi Vainionperä
Benjamin Enroth
Katri Metso
Milla Pienimäki

<3 ja tietysti Jassu, tyttöni <3

EI VOI OLLA TOTTA !!!Tiistai 27.04.2010 19:26

Iskelmäartisti 2010 kilpailun esikarsintakiertue vieraili viikolla 16 neljässä kaupungissa: Oulussa, Kuopiossa, Tampereella ja Vantaalla. Semifinaaliin tiensä raivasi 29 laulajalupausta. Toukokuun 15 päivä käytävä semifinaali järjestetään Viihdekeskus Flamingossa ja se on yleisölle avoin. Semifinaalissa esiintyvät seuraavat kilpailijat:

Arttu Puroila, Juho Schroderus, Johanna Ala-Korpi, Jenni Haapakorva, Riitta Mikkonen, Timo Turunen, Teemu Rosendahl, Susanna Viherranta, Petra Haapamäki, Heikki Ihanamäki, Jouni Apajainen, Milla Pienimäki, Holger Nelin, Siina Sakkinen, Hanna Syrjä, Anette Ekholm, Jenni Lehtinen, Kati Kimanen, Mauri Heiska, Lotta Mielty, Arttu Kettunen, Katja Kaittovuori, Noora Väliaho, Robin Berg, Gilda Lundberg, Katariina Keinänen, Anne Tanskanen, Jonna Jauhiainen ja Benjamin Enroth.

Hei c'mon oikeesti se on BENJAMIN ! Siiiiiis X-Factorista! 8DD
Apuaaaaa olin ihan inlööv siiihen sillon ja ku se laulo viel iskelmää ja nyt se on Iskelmäartistikisas ni hei apuaaaa! On kiva tietää et ku Pasin voittajavuos päättyy ni Benin alkaa ;))

KalPaLauantai 17.04.2010 16:55

Pyöräilin perjantaina koulusta rautatieasemalle ni katoin et o__o joku punanen bussi siinä nii parkkeerattu vieree. Sit kattosin, ei helvetti, siin lukee KalPa :D Sit sielt tulee jottai varmaa viis kundia vastaa ja hups, ei onneks jääny alle ku ajelin siittä 8D Jätkät oli käyny vähä ostaas evästä Eloselta ;) Ja olivat ilmeisesti matkalla Hämeenlinnasta Kuopioon 8D
Ääää ei vitsi, en edes seuraa mitään lätkää, mut oon silti viel iha hurmiois. 8D

että sellasta.Keskiviikko 07.04.2010 19:45

noohh, iha perus päivä tänää. olin koulus ja sillee, söin ja olin kotona. sit rupes panettaa :D:DDd joo älä kysy... pervo ku oon ;)) mut nii siis joo, menin mun huoneesee ja otin vaatteet pois, sit rupesin itsetyydyttää ja sain orgasmin, SIT TULI JALKAA SUONEN VETO ;o hypin mun huonees yhel jalal... sit mun mutsi tuli -.- se katto vähä aikaa ku mä hypin mun huonees yhel jalal alasti paikat märkänä. :D sit se soitti suoraa psykologille... :d oli sit kiva selittää toi sille! oli aika noloo.. xDDD mut mä silti selvisin :)) ja hei muute, jos sun ensireaktio oli niiku et "mitä vittua?!" :d nii lisää tää blogiis ja hämmästytä ihmiset :D!!

:)Maanantai 05.04.2010 23:44

Laita minulle "♥ " jos välität minusta edes VÄHÄN ! Lisää tämä omaan staukseesi, ja saat nähdä, ketkä välittävät sinusta edes 1% ! =)

Pasi Vainionperä @ Aura 03.04.2010Maanantai 05.04.2010 04:52

Jassu tuli meille neljän aikaan ja haettiin se asemalta. Ensiks vähä jäädyttiin, tuli kivoi hiljasii hetkii, mut ei sitä kauaa kestäny! :D Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa<3 Sit siinä pikkuhiljaa alettiin valmistautuun, suoristettiin Jassun hiukset :D hihi. Ja sit seittemän jälkeen lähettiin ajaan kohti Auraa ja oltiin Nuoriksel kaheksalta. Aluks oli tosi vähän porukkaa, niiku aina ja Elämän tarkoitus siellä jo soittelikin. Katteltii eka et jaa, onpa oudon näköne bändi Pasil. No mut sit mentii ylös ja alettii kattelee ni et ihan pirusti alkaa tulee ihmisä, ja loppuillasta lössiä oli kyl ihan kiitettävästi! Siinä ku ooteltiin ja kuunneltii ET:tä ja Charliesia ni alko jännitys kasvaa ihan pirusti.

Sit joskus kymmenen aikaan oli Pasin eka setti ja mentiin alas ja lavan eteen. Ja heti ekaks: Pasi kattoo meit ja hymyilee! Sit muutenki koko keikan ajan vaa kyyläilee ja naureskelee, kiitti! Ja samoin Saku (rummut)! Koko ajan vaa kattoo ja jää jäädyttään sillei kivasti. Mut Pasi oli niiin positiivinen yllätys!! Oikeesti, molemmat setit olin niin huh huh! Spiikeis vaa selittää jtn randomia ja repeilee iteki koko aja :D Tuli tottakai Rakkaudessa suuria ja Ole totta ja sit kolme uutta biisii levyltä :) Kuulosti ihan HELVETIN hyvältä! Ja sit ihan loistavia covereita oli valittu settiin oikeesti! Mm. Kaksi puuta, Äidin pikkupoika, En ole pyhimys, Kaksin rannalla yksinäiset, Musta aurinko nousee, Ake, Make Pera ja mä yms. Oli niin loistavat setit! Ja Pasin tanssi Äidin pikkupojas oli oikeesti näkemisen arvonen ;D Ainii, ja se oli laittanu oikee keltasen paidan kuulemma pääsiäisen kunniaks ;D Aaaaaaww oli komee!
Nii, ja encorena ku oli toiseen kertaan sit viel Rakkaudessa suuria ni vedettiin Jassun kans sellaset ihanat fiilistely-tuuletus-koreografiat siin koko biisin ajan ni Pasi kattoo meit heti biisin alus ja repee x) Kiitos!

Sitte nimmarijako, mentiin Pasin luo ni:
'Marika' -M
'Okei. Nimimuisti ei oo niin hyvä ku kasvomuisti' -P
'Mitä? Muistaks sä meijät? -M&J
'Joo tottakai, te olitte sillo matkamessuilla!' -P
Aaaw nii sulonen, hei c'mon oikeesti miten voi muistaa ku ollaann ähty se KERRAN aiemmin ja siitäki oli 2,5kk aikaa! Huh huh. <3
Sit juteltiin siinä tosi pitkään, varmaa yli 10min. Kivaku Pasi selittää iha törkeesti kaikkee, sit ollaan Jassun kans sinne välii vaa "nii, joo aivan, joo juujuu" ku ei saa kunnol suunvuoroo :D Ja toinen oli viel vähä kipeenä, ääni ihan menny :/ Silti puhuu mein kans siinä ikuisuuden :D Tollasia ihmisiä on oikeesti harvassa<3 Ja muutenki selitti siin sellasii juttui, et ei kaikki niiku todellakaa sellasii juttui faneil ala selittää. Nii ja btw, herran ilme oli näkemisen arvonen ku tuli hiljanen hetki ja oltii et "jäätyminen" ni tää vaa sanoo "jäätyy" ja vetää ihanan ilmeen x) Ja oli iha jees repeeminen herralla ku pyysin sen vesipulloo x) "No kai sä sen saat" :D haha.
Nii, ja kivaku Pasi on niiku meit päätä pidempi ja sit ku jutellaan ni se on oikeesti ihan sillei 5cm pääs meistä ni kiva kattoo sitä sillei, ja sitko se kattoo koko ajan silmiin<3 Apua, kauheeta hehkuttamista nytte! Noh, ei voi mtn. Joo ja otettiin siin sit kuvat ja halit viel.

Joo sitte jäätii kuuntelee viel Charliesin vika setti, jotenki nii laimeeta. Ja tyypit vähä kuivia siinä nimmarijaossaki. Noh, ei kaikki voi olla ihania.
Mut sit viel mentii kuuntelee ET:n vika setti, aw tuli kyl kivoi biisei, Ramona<3 Ja Sakulta ja Miikalta taas kivat kyyläykset (Y) Sit ko kuvasin Ramonan ni ku siirryn siihe lava etee ni Saku vaa kattoo ja hihittelee siel :D Hei pliis.
Sitten yhtiksiin! Huhuh mitä siitäki tuli, onneks ei ollu hirveesti yleisöö.
'Voitteks te tulla kuviin?' -M
'Nooo, jos saadaan kaikkien suostumus' - J-P
*roudailee ja jtn keskustelee*
'Jos me pyydetään oikein nätisti' -M
'Oltiiks me niin hyviä? Vaikka me ei edes vedetty foksia kevennykseks! Hei pojat, me oltiin hyviä' - J-P
'Kuviiiin joo tottakaiiiii!' -Saku (hyökkää heti siihe lavan eteen ku kuuli et kuvii :D haha, reps)
'Me hypätään täältä päälle!' -Pojjaat (joo kiva hei ku neljä jätkää pomppaa lavalta siihe noka etee yhtäaikaa, oli pakko ottaa muutama askel taakse :D)
Sitte joku äijä otti sen yhtikse, no eka poseerataan siin varmaa 2min iha täpöllä ja pojat huutelee kaikkee mukavaa, ei sovi päivänvaloon :'D Noh, sit katotaa se "kuva", nii eipä tää äijä mtn ollu ottanukaa, eiko uusiks :D Sit Saku vaa jtn muistaakseni Miikal "hei tuu takas, otetaan nyt nää kuvat, se oli vasta harjotuskierros" x) Otettii sit uusiks ja sit se onnistu, kivaku jätkät veti iha itteens kii ja sit tää kuvaaja viel "voisitteks te tiivistää vähä" ni kivasti liiskaannuttii siihe :P :D Sit otetaa joo sitä toista kuvaa ni jätkät kaikki vaa alkaa karjuu sillei eläimellisesti, pidä siin sitte pokka x)
Sit muut jatko roudaamist ni Saku vaa halus tulla viel kattoo et tuliks hyvät kuvat, nam<3
Sitte siitä lähettiinki Marjon ja Jarin kyydil ajelee kotia kohti :)
Ja Pasi datis oli heti keika jälkee menny vaa facebookii! ;D

KIITOS Jasmin seurasta<3
IIIIISO KIITOS, Jukka-Pekka, Miika, Saku, Jussi ja PASI! <3

Hehkutus.Sunnuntai 04.04.2010 16:13


Huhheijaa, ei oikee tiedä mitä sanois. Eilinen ilta Aurassa oli jotain niin upeeta! Ei tollasta oo ennen nähty, eikä kuultu. Eikä varmaan tuu vähään aikaan näkemään! Pasi oli ihan liekeis, sen tanssi<3 Kaikki biisit oli ihan huippuja, ja muutama uus levyltäki tuli, ihania! Tipupaita<3 Sit se jäi viel juttelee vaik kui pitkäks aikaa vaik pikkune oli vähä kipeenä :/ Ihanaihanaihana!
Ja sitte Elämän tarkoitukseen...mitähän siitä sanois? Hulluja miehiä! "Me hypätään täältä päälle". Öö okei? 8D Kiitti tästä :D Jaaa mitähä viel, no kirjotan illal jonku kunnon raportin ;D
KANNATTA LUKEE! :D haha.

JEE !Torstai 01.04.2010 01:50

Joo elii Jassun kans sit lauantaina Auriksel kattoo Pasi Vainionperää ! :)