IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 30.03.2009 18:29

Kuka lähtee mun kans Vappuna kattoo PMMP:tä Helsinkiin??

ANNA ABREU @ FORSSA 29032009Maanantai 30.03.2009 02:07

En jaksa kunnon raporttii laittaa mut täs ny jotain.

Joo ensinnäki menin sinne yhekstoista ja aattelin et siel jo ainaki joku 20 tyyppii ni ei, olinki eka. En oo koskaa ollu missää keikal eka, haha :D Joo no siin sit porukkaa tuli ja si joskus yheltä Annu ja Janina tuli ja si niitte kavereit ja si mä olin tutustunu siin Juliaa ja Heidii ja sil porukal si oltiinki loppuun asti, paitsi olin mein kans siinä kyl varmaa paljo muitaki mut en mä nyt muista et ketä :D
Sit siin jouduttii tekee jonotuslista kaks kertaa uusiks ku se vähä kusi, mut eiköhän se sit lopulta ihan oikeudenmukanen kaikki kohtaan ollu, toivottavasti. Joo ja si syötiinki ja 16:40 päästii jo sisäl, onneks, sinne nimittäin jääty kivasti. Joo ja si kauhee ryntäys ja eturiviin päästii :)) Keikka alko sit joskus about 17:30.
Niin ja ite keikka, voi huhhuh! Jos mulla on ennen ollu aika ristiriitanen suhatutuminen Annaan niin nyt se kyllä käänty ihan pelkästään positiiviseks! Nyt ja jatkossa voin vaan pelkästään nostaa hattua sille tytölle, ihan mahtava laulaja ja voi jumalauta se esiintyminen! Ja se poikien koreografia Vinegarissa oli kyl nii mahtava 8D Pelkästää sen takia ois voinu maksaa sen 18€. Ja Tero, ei vittu mikä jätkä, ihana! ;)<3 Tosi mahtava keikka oli! Noo sit hengattii sen jälkee siel sisäl ja si mentiin taakse mut Anna kyl meni suoraa vaan bussiin. Ja sitte Annu ja Jasmin ja ne lähti ja si mä kävelin viel Julian ja Heidin kans Cittarille ja lähin siitä sitte kotii :)

KIITOS Pojat ja ANNA! Ja kiitos Annu, Janina, Isa, Julia ja Heidi +kaikki muut joiden kans olin! <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 29.03.2009 01:01

Huomen si Abreun keikal :) Outoo ajatella et menee ihan vaan kattoon sitä, haha :D Mut eiköhä siit kivaa tuu! Tulkaa si moikkailee ja hengailee meikän kans :D

?Tiistai 24.03.2009 23:41

Jos näkisit minut poliisiautossa pidätettynä, minkä rikoksen luulisit minun tehneen? Vastaa kommenttikohtaan ja laita sitten viesti eteenpäin ja katso mitä rikoksia sinä saisit.

21.3.2009Sunnuntai 22.03.2009 02:33

Lähin taas Forssasta bussilla 10:10 ja kuuntelin Koopin levyn siinä matkalla kunnolla, on muuten ihan pirun hyvä! Nii ja olin taas kaheltatoista Hesas ja si Tirbe ilmottaaki et joo hän tuleeki vanhempien kyydil, siin vaihees kyl vitutti, ku en tienny yhtää et misä mun taas sil bussil pitää jäädä pois ja etin oikeeta laituriaki varmaa puol tuntii :D Nii no pyörein sit Kampis hetken ja si Sokoksel ja si ku löysin oikeen laiturin ni se bussikuskiki oli kaikenlisäks joku venäläinen hoooono soomi ja jouduin kysyy kaiken uudestaa xD mut se si ilmotti kuiteski ku piti jäädä pois. Olin sitte joskus kahden aikaan Jumbossa, ja sitte ku lähin viemää mun takkii alas säilytykseen ni rupesin kuuntelee et ihanko Antin ääni olis ja käännyin ni Kristiina ja Anttihan se siinä :D Antti vaa selitti jotai, onneks ne ei huomannu mua ku käännyin kattoo niitä xD Sitte Tirbe tuliki ja käytii syömäs ja sit saatii tietää et tääki keikka alkaa vasta 15:30 ja käytii Stadiumis ja si venattii hetki ja si keikka alkoki :D Olipas outoo olla Kristiinan keikalla toisessa rivissä :D Porukkaa oli tosi kivasti! :) Nää biisit muistaakseni tuli (ei järkäs):
Nyt mä meen
Don't stop the music
Try
Liian kaukana
Silmät sydämeeni
Unohtaisinpa
Pilvet valmiina
Tuulilasin nurkkaan
Ja keikka oli taas tosi kiva, Antti ja Kristiina taas niin elementissään <: Oli aika hyvä ku siin oli sellane joku polttariporukka vissiin nii sit se jätkä vaa heittäyty siihe maaha makaa mun etee ja mä ja Tirbe revetää ja Antti repee ja kattoo meihi päin xD Joo no sit mentii pyytää Kristiinalta nimmarit ja yhtärit ja halit, ja sitte samat Antilta (: Pyysin taas vaihteeks käteen nimmarit <: Ja Antti ku kirjotti sen nimen nii piirsi i:n pisteeks sydämen ja si vaa oli et voiii sulonen ja aloin nauraa ni Anttiki vaa nauraa xD Joo no sit Tirben piti lähtee, harmi et nii aikasin :< Mä jäin sit viel hetkeks ja pyysin Kristiinaa poseeraa ni se oli vaa et "öö joo, poseeraan :D hei, Antti tuu poseeraan!" :DD Sit tuli toi ihana kuva (: Ja sit mäki siitä lähin, venasin hetken aikaa bussii menin Hesaa menin Kamppii lähin Forssaa ja si olin kaheksalta Forssas (:
Kiva päivä oli! :)

KIITOS Tirbe, Antti ja KRISTIINA! <3

[Ei aihetta]Sunnuntai 22.03.2009 01:32

HOLJAT 2009

Torstai
Pete Parkkonen, Taikapeili

Perjantai
PMMP

Lauantai
Yö, Pentti Hietanen

öö anteeks mitä vittua?!!?
PMMP FORSSAN SALLITULLE! <3

pk-seutu vs. maaseutuSunnuntai 22.03.2009 00:51

tänää ku menin bussilla siel ja näin niitä asuntoi ja taloi ni en enää yhtää ihmettele miks lapsiperheet haluu asuu maalla! kyl mäki haluisin kasvattaa mun lapset maaseudul jos toinen vaihtoehto on asua niissä kämpissä.

KIITTI SATU! <3Lauantai 21.03.2009 01:34

Oiii kuolinko hiukan ku näin noi videoterkut, Koop on pikkasen ihana! <3

Eikä ne mitää ollu musta sanonu, pyytäny vaa terkut et tyyppi keksi ton iha ite :)<3

[Ei aihetta]Torstai 19.03.2009 00:06

Puolustuksen puheenvuoro 5/6

No ää kuolinko ehkä! Ton jakson mä tuun kattoo viel niiiiiiin monta kertaa areenalta.
Marc Gassot ;))

14.3.2009Sunnuntai 15.03.2009 02:38

Lähin Forssasta bussilla 10:10 ja olin kaheltatoista Kampis. Siel sitte löysin onneks heti oikeen laiturin eikä mun tarvinnu siinä kauaa venaa et pääsin bussii ja si sillä Espoosee (: Noo, se matka suju melkeinpä ongelmitta, ihan hyvin oikeestaan kun otti huomioon et mulla ei ollu mitään hajuu siitä matkasta eikä paikasta missä pitäs jäädä pois. Sitte kävelin sinne Isoon Omenaa ja löysin sen lavan, yritin kyl viel parilta tyypiltä varmistella et esiintyyhän Kristiina varmasti siinä lavalla mut ei ne tienny koko jutusta yhtää mitää, kiertelin siel sitte yksinäni ja sit joskus ehkä puol kahden maissa Tirbe ja Simo tuli :D Joo Tirbe ja Lauha siis. Niiden kans siel sitte pyörittii ja käytii syömäs ja sit huomattii et Krisse ja Antti oli tullu, ne teki siel sellasen ihan minisoundarin ja lähti siitä sitte jonnekki. Ja me vaa jatkettii siis iha normisti, syötii ja kierreltiin siel. Sit istutii siinä kolmen aikoihin siihe pöytää venaa et kello tulis 15.30 ja Krisse alottais. Sitte siinä puheltiin kaikkee ja nii siinä meijän pöydäs istu sellane tyttö, sit se vaa yhes vaihees kysy et oonko Marika ja plääh ja se oli siis Krissu :'D Nii no sitte mentii sinne lavan etee ja sinne ihan ok:sti tuli porukkaa, ja keikka alko <: Heti alus Kristiina ja Antti molemmat katto mua sillei kivasti ja hymyili 8D Tunnistivat heti. Keikka kesti about puol tuntia, olin nii ilosesti yllättyny ku pelkäsin et jos se on joku tyylii kolmen biisin paska veto. Mut ei todellakaa! Tosi hyvä keikka oli, paljo parempi ku aikasemmat akustiset, varmaan sen takia et tuol volumet oli paljo kovemmal <: Ja kuulin Try nki ekaa kertaa, seki oli nii ihana <: Ja muuten nii ainaski nää biisit (ei järkäs)tuli:
- Try
- Don't stop the music
- Nyt mä meen
- Silmät sydämeeni
- Liian kaukana
- Unohtaisinpa
- Tuuli lasin nurkkaan
- Pilvet valmiina
Joo sitte keikan jälkee jäätii siihe nimmarijonoo ja otettii Kristiinalta vaa sellane yhtis mis oli Krisse, Krissu, mä ja Tirbe. Ja sitte jäätii siihe sivuu venaa viel et saatas nimmarit ja uudet yhtärit ja Kristiina lainas koko ajan mun tussii ku sil ei ollu omaa 8D Se vaa käytti sitä, sit palautti sit taas lainas ja palautti ja plaaplaaplaa :D Sitte mentii vaa moikkaa Anttii ja vaihdettii muutama sana ja otettii yhtikset ja pyysin sitä kattoo kameraan ni tuli sellane kiva ilme sit 8D Sit mentii Kristiinan luo ja otettii ne nimmarit, 9. nimmari laukussa ja se on ny si omistettu <: Kristiina vaa nauro ku se joutu kirjottaan sen nyt naaman päälle :D Eikä siinä sit oikee paljoo juteltu, otettii viel toiset yhtärit ja halattii <: Sitte Tirbe ja Krissu ei ollu viel halannu nii ne halus viel halata Kristiina ja sitte Lauha vaa meni Kristiinal sillee et voisko ne halata. Sitte Kristiina vaa luuli et me halutaa joku kuva mis se halaa meit kaikki taijotai? öö joo, hupsu blondi<3 sit oltii vaa sillee et ei ku me halutaa vaa halaa :D sit se oli sillee, aa halaa joo tottakai! Sitte siinä moikattiin ja lähettiin hakee mun takkii alhaalta ja Krissu siitä sitten lähtikin. Sen jälkee käytii viel vessas, tai mä en käyny ku venasin vaa Tirbee ja Lauhaa ni Kristiina oli siel ja huomas mut taas ja sit se alko höpötteleen siinä mulle. :D Käytii joku tällänen keskustelu

-Mikä se paikka taas oli mis sä asuit, ku mä en ikinä muista sitä? -K
-Ypäjä -M
-Okei. Mitäs te nyt meinaatte? -K
-Me lähetään tästä kotiin -M
-Okei, eiks sinne oo aika pitkä matka? -K
-No mä meen Kampista bussilla Forssaan ja sieltä sit mut haetaan et pari tuntia -M
-Ookeij. -K
-Läheksä tänää viel Kuopioon vai? -M
-Joo, me otetaan mun sisko mukaan tosta ku se on ollu tapaamas kavereita -K
-Okeei -M

Sit Kristiina teki lähtöö ja huikkas viel et "Turvallista kotimatkaa!" ja olin vaa et Kiitos samoin :D
Kuolin niin tohon lauseeseen "Mikä se paikka taas oli mis sä asuit, ku mä en ikinä muista sitä?".
I H A N A !

KIITOS Tirbe, Lauha, Krissu, Antti ja KRISSE! <3