IRC-Galleria

Neljänsuora @ Helsinki 30.07.09Perjantai 31.07.2009 17:53

Nähtiin Jassun kans puol viideltä ja sit lähettiin suunnistaan Raffaelloon, ja löydettiin sinne jopa ilman suurempia eksymisiä :D Okei se paikka oli ihan kuollu, siel istu pari naista ja siel oli pari baarimikkoo :D
Mutjoo oltii aika liekeis ku tajuttiin et wow mehä kuullaan keikka tosi hyvin ja jopa nähdäänki vähä jotai :D
Ettäjoo, lähettiin sit kuluttaan aikaa jonnekki ja käveltii senaatintorille ja mentii sinne istuskelee tunniks ja sit lähettiin taas vaihteeks Raffaelloon ja si en tajunnu eka yhtää mut sit ku oltii melkein kohdal ni BUSSI! joo keikkabussi oli parkkeerattu siihe keskel katuu sillei vinosti, haha :D sit mentii vaihteeks taas sisäpihal ni nähtii Julle ja Esko ja moikattii ne (: Esko vähä jäädytti, kyyläs vaa ja si sanoin lopulta moi ni se vaa kyylää ja tajuu hetken pääst et hänki vois sanoo moi ja jatkaa vaa kyyläämist ja hymyilee 8D voi höppänää<3 nojoo si oltii siel hetki mut lähettiin pois ku ei viittiny siinä vaan kyylää ku toiset roudaa, antaa heijä tehä työnsä rauhas. nnoh, sit hengailtii taa siel ja jossai ja istuskeltii ja katteltii ihmisii, ja ainii nähtii Lasse Piirainen ihkuu hei ! joojoo se vaa katto meit kääns pää alas ja korjas arskojaan ja toivo varmaa ettei sanottais sil mtn, nojoo ei oltu kyl sanomassakaa että näi :D nii ja mitäs sit nähtii Anttiki jossai vaihees mut ihan sika kaukaa. Hittoku ny ärsyttää ku ois sillo ennen keikkaa vaa voinu mennä Antilleki juttelee, no mut sitä on nyt myöhästä itkee. Joo ja si mentii yheksän aikaa taas sisäpihal ja keikka piti alkaa klo 21 mut se alko kyl vast 21:30. muttajoo kivaku tuli kaikki parhaat biisit oikeesti, ku ei hirveesti tullu mtn hitaita tyylii valssei yms. No se kesti sit just sen 45min ni sit huomattii et ne vaa lähtee siit jonnekki ja ku se poke oli siinä ni ei oikee voinu huutaa eikä ne kyl olis kuulukaa :D mutjoo sekosin vähä ku Jasse lähti siit toiseen suuntaa huusin vaa et JASSE ku tajusin sen toivot. kukaa ei kuullu x) joo ja sit Jussi tuli siihe juttelee joidenki kans ja si ku Anttiki tuli siihen ni sekosin lisää :D olin vaa Jassulle "Antti Antti hei Antti on tos" jjoo x) sit se jäi siihen Jussin ja niiden luo, mut se näytti oleva vähä ulkopuolinen siin jutus ni sit huomas meijät ja tuli meil jutteleen, oij ihanaa ku se halas meit oma-alotteisesti (: *valtaansa tuoksusi minut saa* ja juteltiin siin sit vähä aikaa "ai teki ootte tääl takana kuuntelemas" jotenki siit näki et se oli nii ilone (: ja sit kuva otettii ja sit se lähti, se sano et se vinkkaa muil jos se muistaa et jos ne tulis taakse mut ei se kuitenka mtn muistanu eikä se tauko ees ollu pitkä ni ei ne muut si tullu. mutjoo Jussinki kans kuva kuiteski <: joo ja si kuunneltii viel hetki toista settii ja lähettiin sitte.
Ihmiset ei toki päivän aikana kattonu meitä kertaakaan :D Mutta joo oli kivaa khyl! Ja tossa päivässä ei oikeestaan olis ollut edes mtn kertomista mut silti tästä tuli näin pitkä o__o No mut kiva jos jotain kiinnosti ja jakso lukee.

KIITOS Jassu ja pojjaat ;)<3

4S Perjantai 31.07.2009 05:02

Jauuu Helsingis oli aika mukavaa :))

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 02:01

Yksikin pieni kohteliaisuus saattaa saada olosi tuntumaan upealta. Anna siis minulle kohteliaisuus, ihan mistä tahansa, vaikka siitä, että kengännauhani ovat söpöt. Sitten laita tämä omaan päiväkirjaasi. Ja kun saat kommentteja, laita tämä merkintä muistiin , ja kun olet allapäin mene vain katsomaan tätä merkintää ja se muistuttaa, kuinka upea oletkaan!

[Ei aihetta]Keskiviikko 29.07.2009 01:48

oiii jesjes oli aika mahtavaa nähdä toi kuva Neljänsuoran sivuilla :D
se oikeesti käyttää sitä!
nii ja kaikil viel tiedoks et MÄ ostin ton paidan Jullelle ;D leija.

4STiistai 28.07.2009 16:12

10.09. - Turku, Viking Isabella
11.09. - Turku, Viking Isabella
12.09. - Turku, Viking Isabella

hei pliis :)

vieraskirja :)Tiistai 28.07.2009 04:53

Mene kuva-albumiini ja etsi sieltä suosikkikuvasi.
Linkitä se tähän ja lisää tämä omaan päiväkirjaasi.
Tän koko biisin sanat on muutenkin niin koskettavat et sekosin vähä Särkässä, ja Antti viel katto silmiin ku laulo tän kohdan.

~Hän muistaa, kuinka koulussa naurettiin,
kun hän oli toisenlainen, kuin kaikki muut.
Ja unissaan hän palaa pulpettiin,
ja tinasotilasarmeija tukkii toisten suut. ~

"Hän muistaam kuinka koulussa naurettiin,
kun hän oli toisenlainen, kuin kaikki muut. "
->niinpä niin, jotenkin niin tuttua.

Neljänsuora @ Punkalaidun 25.07.09Maanantai 27.07.2009 04:29

Joo eli sovittiin, että Anu ja Anne ottaa mut kyytiin tosta 10-tien varrelta 19:45 ja kello alko sit lähenee jo 19:55 ni laitoin viestin et mis ootte ja selkis siinä sitte et ne oli about 4km väärällä pysäkillä, et juurikin näin, haha. Noh ne lähti sit tuleen eikä siinä kauaa mennykään ku ne sit oli jo oikeella pysäkillä ja lähdettiin sitten ajeleen kohti Särkkää. Oltiin Särkässä n. 20:55 mut eka setti oli jo menny :< Sinänsä ehkä vähä harmitti, mut toiaalta ekassa onkin enimmäkseen hitaita biisejä, ja mieluummin missasin ekan kun vikan setin!! Joo no kolme settii kerittiin sit kuiteskin kuulemaan, ja mahtavaa oli, jälleen kerran! Julle tosin oli vähän levottomissa fiiliksissä, veteli Pornolauluun ehkä "vähän" omia sanoja ;D Oikeestaan sanotti sen koko biisin uusiks et näin :D Mitäs siinä, tanssittiin ja taputettiin, kuvattiinkin välillä ja meno oli aikast hyvä ettenkö sanois! ;) Ryypiskelijöitä oli ihan muutama siel, et välil kyl ärsytti ko ne muijat äneks siihen lavan eteen ja töniskeli siinä, mut onneks ne enimmän osan ajasta oli siel baaritiskin puolel :D Ja keikan lopuks ko Jasse katto kameraan, niin lutunen (; Aloin ton katseen jälkeen tykkään Jassesta paljo enemmän, tai mulla ei oikeestaan oo ollut mtn ihkuihkuihkutunnetta siihen, mut nyt tuli kyl (: Ja en tie, jotenki Jussistaki oon alkanu tykkään paljo enemmän ku aluks, seki on niin mukava ja sellanen lutunen :) Joo ja kattoha Anttiki siinä muutaman kerran kameraan ja silmiin, jälleen kerran ;) Kiva, ei hitto ku tuli Tinakenkätyttö niin mä sekosin. Huusin ja lauloin ihan täysiä, sydän hakkas, jalat tärisi ja oli kyl niin lähellä ettei tullu muutama kyynel, sit viel Antti kattoo muutaman kerran silmiin aika pitkäänki ni joo ah nam<3 En vaan tajua kui ne jätkät voi olla niin ihania, saada niin sekasin, voih vittu mitä ihkutusta taas vaihteeks joo anteeks x) Nii ja sit ko viel muisti et ku olin siel Tiinan mökillä nii kui kivaa oli ja ku katottii telkkarii ni Kaija veti siel Tinakentäyttöö, muistotki heräs ni fiilikset oli aika katossa. Sit Hilmas ja Onnis ni kesken biisin Julle vaa lähtee vetään jonnekki, Jussi ja Anttiki katto toisiaan et mihkä se nyt lähti o___o Sieltähän se sitten tulikin takas, kraka kädes. "Kunnes Hilman vei multa Onni, Laukkanen kylän RAVATTISONNI" että joo Antista tuli sitte ravattisonni ;)
Joo ja mitäs nimmarijaos, ei oikee mitään, Antti vaan kelas aika pitkään mietteissään mun nimee
"mikä on eka kirjain?" -A
"M" -M
"Minna?"-A
"Eeei" -M
"No sano nyt sitte" -A (tai jotai tonnepäin)
"Marika"
Joo ja se kirjotti sen sitte ja siin oli kivasti ihmisii etten ees oikeestaa nähny siin sit muita ko Antin, nii paitsi yhdes vaihees menin Eskolle kertoo jotain kivaa ja se sit "mitä? onko käyny näin? onko tarpeeks iso?" ja piirs mulleki sydämen ja hymiönki viel, se muisti mun nimen hihi veti sen vaan hatusta. Olin vähä et wtf ku se vaa otti kortin ja alko kirjottaan mun nimee :D Ihana<3
Joo ja sitte keikan jälkeen otettiin viel yhtikset ja ekaa kertaa Neljänsuoran keikalla halasin kaikkia :D Etjoo, aloin siis tykkään Jussista ja Jassesta aika kovasti :D Eskoo toki halasin jo nimmarijaos mutnii. Osa pojista oli vähä et huhhuh tyylii ku raahattiin ne kaikki sinne Pusukujalle x) Jussin ilme oli kuulemma näkemisen arvonen ku Anu meni kysyyn siltä et "Tuuksä Pusukujalle?" se oli ollu ihan säikähtäneen näkönen voiiiii :) ää IHANA! Joo Anu oli sit ollu vaa et "Siis kuviin, ei pussaileen" hhahah xD Ja Jasse! Anteeks mut tyyppi oli tainnu laittaa koko hajuvesiosaston niskaansa, sen verran mukava tuoksu jätkästä lähti, aaaws<3 Joo ja siinä vaihdettiin sitten muutama sanakin poikien kanssa. Joka puolella tyyliin mainostettiin, et Häränpaistajaiset ja sitä myytiin keikkabussii vastapäätä ni Esko sitte fiksuna "Ai myydääks täällä Härkää?" ehen toki meinannu alkaa nauraa xD
Niijoo ja si siel Pusukujal ku venailtiin nii Anun tippu rannekoru siihen järven viereen ja kivaku siel oli iha pimeetä ettei tyylii eteensä nähny, oli muuten tosi kiva kuvata yhtiski ku ei nähny yhtään mitään, ni si se ei löytäny sitä ja pyys muaki ettiin ni näytti varmaa toi järkevältä ku molemmat siel perse pystys järvenrantaa tutkimas xD Muttajoo sitte ku oltiin kuvat saatu ni lähettiin ajeleen takas kotii.

Oli kyl niin mahtava ilta, mahtava keikka, mahtavat pojat, mahtava seura!
KIITOS Anne, Anu, Jasse, Jussi, Esko, Julle ja Antti! <3

[Ei aihetta]Maanantai 27.07.2009 03:34

yleensä tänne tulee vaan angstattua, nyt voin kertoo ihmiset, että kaikki menee tällä hetkellä niin loistavasti, olen onnellinen :) tää kesä on ollu jotain mahtavaa, keikkoi on riittäny, ja vaikka Kristiinaki on tehny levyä oon silti päässy näkeen sen edes kerran :)<3 ja niin, toi yks bändi, ehkä sen ansiosta tää kesä on ollu, ja tulee tietysti vielä olemaankin, ihan helvetin mahtava :) Neljänsuora. sen ansiosta oon saanu ainaki kaks uutta, tosi hyvää kaveria :) ehkä voin sanoo ne nimetki sitten samantien, Katja ja Anu. Anun kanssa onkin jo muutama yhteinen keikka, ja muisto takana, ja monen monta vielä edessä :) Katjan kanssa niitä ei vielä oo, mutta uskon, että niitä tulee vielä niiiiiiiiiin monta, vapaasti lainatakseni "sä kerkeet näkeen mua vielä kyllästymiseen asti". ja kaikki vanhat kaverit, teitäki on ollu niin mahtavaa nähdä ja hengailla :) KIITOS!