IRC-Galleria

20.2.2009 & 21.2.2009Sunnuntai 22.02.2009 03:44

Lähettii kotoota joskus varttia vaille seittemän ja mentiin Loimaalle, siellä sitten Mira jo oottelikin. :>
Hypättiin junaan ja lähettiin suunta kohti Turun Satamaa. :> Eipä siellä jouduttu kauaa odottamaan kun päästiin jo laivaan. Sit alettiin ettii hyttii joka oli kannella 6, no lähettiin eka väärään suuntaan ni ketä tuleekaan vastaan ja moikka niin ilosesti, Antti! :) (muisti mut vielä :D ) Sitte löydettii hytti ja aloin selaamaan sitä risteilyohjelmaa ja huomasin et Kristiina esiintyy vielä lauantainakin klo 18. :D Olin iha innoissani et kui hyvin se reissu lähtikään käyntiin, ensin nään Antin ja sit viel tää :D No siinä oli sitten pari tuntia aikaa keikan alkuun joka alko siis klo 23 Fun Clubissa. Pyörittiin siel jossain ja katteltiin vähä paikkoja ja sit mentii joskus kymmeneltä keikkapaikalle ja katottiin sitä "ihanaa" taikuria :D No sit keikka jo alkokin ja rynnättii sinne tanssilattialle. Voi vitsit, keikka oli mitä parhain! Vaikka yleisössä nyt olikin sellasia känniääliöitä jotka vaa riehu siel, eikä muuten porukka ollu oikee mukana. No loppuvaihees se tanssilattia oli onneks puolillaa sentää ihmisiä ja kaikki taputti. Levyltä tuli miltei kaikki biisit ja sit tietysti Don't stop the music joka oli muuten koko bändin vetämänä ihan HELVETIN MAHTAVA!!! Keikka kesti tunnin ja venailtiin sit hetki siinä sivuoven luona josko Kristiina tulis mut ei se tullu, joten päätettiin lähtee venaileen niiden hyttien luokse. Tiijettiin siis et missäpäin niiden hytit oli koska Antti oli tullu meitä vastaan sillon heti alus :D Nii ja tosiaan oltiin Krissen ja poikien kans samalla kannella ja hytit oli melko lähekkäin! (: Toisella puolella aulaa vaan, mut siis lähellä kuitenkin.
Nii ja sit venailtiin siinä ja Antti siinä meni pari kertaa ohi ja sano et Kristiina tulis kohta. No sit Kristiinaki meni siit pari kertaa ohi mut sil näytti olevan vähä kiire ni ei sit mitää sanottu, venattii vaa. Sit se oli lähteny jonnekki ni Pete tulee sieltä hytistä ja siitä selvästi huomas et pikkusen kännis oli :D
Oli vaan jotenkin jännä kun se on muuten vähä sellanen ujo ja nyt se vaan selitti kaikkee. :D Siinä käytävällä tosiaan pyöri meijän lisäks sellasia kivoja känniääliöitä -_- Noniin sit Pete jotain siinä sano et Kristiina meni syömään mut et kyl se kohta tulee ja jotain tällästä:
-Voitte oottaa siinä jos ootte ihan rauhassa -P
-Juu. - Mie ja Mira
-Ette tappele? -P
-Ei -M&M
-Ette puhu rumia? -P
-Ei -M&M
Juu että sellasta :DD Ja selitti se niil känniläisilki kaikkee missä se opiskelee ja sellasta :'D Nii sit ne onneks lähti siitä ja Kristiina tuli sieltä <: Siinä kaikkee juteltiin ja oli niin ihanaa ku Kristiinaki muisti ja sano et "oli kiva nähä pitkästä aikaa" , oii niin kyl oliki<3 Ja tosiaan kaikkee siinä juteltiin ja sovittii et nähää seuraavana päivänä keikalla ja sit se oli viel et "olkaa kiltisti" : DD Ja sit oltii lähös ja sanoin et "me jätetään teijät nyt rauhaan" ni Kristiina vaa nauro ja sano jotai et "ette te häiritte". Nii ja otettii me siinä yhtiksetki ja halattiin.
Juu ja sitte lähettii Miran kans sinne laivalle vaa kävelee ja käytii Discos ja Fun Clubis ja syömäs ja kaikkial ja tavattii muutama kiva jätkä x) Yks pyys ruottiks tulta, yks vaa oli muute hörhö ja yks siel yökerhos tuli selittää et ei jaksa olla enää yksi ja et meijän pitää sanoo et suksi vittuun jos ei haluta et se on siinä ja kaikkee plääh :D En nyt viitti selittää tarkempia.
Sit neljän jälkee mentii nukkuu ja piti herätä 07.00 mut ei jaksettu ni noustiin sit 08.20. :D Ja oltii sllo viel Tukholmas, oli kiva sitä satamaa kattella <: Juu ja si lähettii aamiaisel ja eka tuntu et päiväst tulis toooooosi pitkä mut sitte ku kaikki paikat aukes ja Fun Clubis alko olee ohjelmaa ni päivä meni ihan hiton nopeesti. Ja käytii me Sky Bar:ssaki ja oli muute hieno paikka (: Ja jossai vaihees Anttiki tuli vastaa ja moikkas taas :D
Juu no sit taas oltii siel keikkapaikal ja mentii tanssilattial ku kello oli vähä vaille kuus ja Kristiina alotti sen puolen tunnin keikan (: Siinäki oli aika vähä porukkaa mut kivaa oli silti! : ) Sen keikan jälkeen Kristiina sitten tulikin sinne sivuoville mut siin oli sellane ryysis nii mentii Antille juttelee ku seki oli siinä <: Kaikkee puhuttii keikoist ja et oli kivaa ja Antti oli kuulemma vähä väsyny mut muuten meni hyvin :D Ja kaikkee muutaki siinä sitte, nii ja otettii yhtärit ja halit. Se on nii symppis, ihana tyyppi! <3 Ja sit mentii Kristiinan luo ja otettii nimmarit ja yhtärit ja halasin kaks kertaa <: Ja siinäki kiittelin mahtavasta reissusta ja mitä kaikkee me taas puhuttiin, ja Kristiina sano taas et oli kiva nähä pitkästä aikaa :)<3 Nii ja kovasti Kristiina ja Anttiki kiitteli et oltii tultu paikalle. Sitte lähettiin siitä, taas kuljettiin siellä se puolisentoistatuntia vai mitä siinä sitten oli kunnes saavuttiin takas Turkuun : ) Sitte rauhassa siitä käppäiltiin junalle ja tultii koko porukka takas Loimaalle ja si Mira lähti poikien kans kotii ja meki lähettii kotii siitä : )
Ei voi muuta sanoo kun että HELVETIN MAHTAVA REISSU! <3

KIITOS! Mira, A-P, Lassi, Pete, Antti ja suurin kiitos KRISTIINALLE! <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.