IRC-Galleria

PMMP @ Hämeenlinna 22.04.2009Torstai 23.04.2009 22:21

Lähin Forssasta bussilla ja olin puol kahelta Verkathetaalla, jesjes siel ei ollu ketää. Si en kehdannu mennä vaan sinne sisälle yksinäni ni hengasin siinä pihalla si. Noo lopulta menin kuiteski kysyy et mistä mennää sisää, se ei oikee tienny ja hetken pääst et voiks siin sisäl jonottaa. Se oli si vaa et joo, ja si siihen tuli joku äijä joka ties siit keikast enempi ja oli sillee et 'jaha, sä oot si vissii eka' joo, ei ei vittu -_- Si se soitti sinne ja mul oli naurus pitelemist ku se jotai selitti et 'mitä tehää ku tänne alkaa tulla jo ekoi PMMP fanei' juu kiittimo ! Hahaa si se kuiteski oli sillee et 'sä pääset kyl ekana sisään, mä pidän siitä vaikka henkilökohtasesti huolen, me päästetään sut vaikka sivuovesta'. xD Juu, no olipahan ainaki eturivin paikka varattuna. No si onneks vihdoin Jonna tuli neljältä ja siel vaa hengattii ja jotai tälläst, kyylättii sitä näyttelijää ku hillu siel x) No si kello oli puol seittemä ja päästi sisää, eturivi<3 Seiskalta alko keikka joka oli kyl ihan helvetin hyvä! Puoltoista tuntii !! Kaikkei biisei tuli, en nyt jaksa luetella mutjoo, kiva ku Mira ja Paula kävi ain siin suoraa meijä edes, heti alus Paula vaa tulee heiluttaa siihe meijä etee persettä, joo moro xD Kuvista tuli aika paskoja ku siel oli nii paljo sitä savuu mut eipä se ny haittaa. Pitää vaa viel todeta et joo vitun hyvä keikka !
Si mentii siihe aulaa haettii kamat ja si Mira ja Paula tulee sielt, no niil oli tosi kiire, Paulan kans kerittii saamaan yhtikset, Miran kans ei :<
No si meki lähettiin siitä pihalle ja jutelti viel jotai ja si mä lähin bussiasemal ja Jonna häipi rauttiksel.
Olin bussis nii väsyny ja nälkänen et olisin vaa voinu kuolla : D No ei ny sentäs. Mut si joskus yhentoista aikaa kotoon.

KIITOS Jonna, Heikki, Juho, Mikko ja PAULA & MIRA ! ♥

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.