IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 27.11.2007 04:29

mä vihaan, että mä tykkään hänestä niin kauheasti. Se tarkoittaa, että kun hän on tytön kanssa, mä oon tosi kateellinen. aina. mutta herranjumala, miks TOI tyttö?!
Noh, tänä iltana, mentiin klubiin. Se oli siellä tylsää (niin mä oon nyt kotona). Mutta hän sanoi meille "no, odota vähän- älä mee!" o...k.... niin odotimme. ja odotimme. sitten hän sanoi, "toi tyttö on tulossa..." Uh-oh. En tykkää hänestä, kun hän nimittelee mua kun en ole paikalla, ja oikeasti, hän on kauhea. Voin sanoa sama hänen ystävästä- mun kaveri mike tykkää toinen tytöstä, ja hän "tykkää" hänestäkin...tai, ainakin kun hän halua *rolleye* hänellä on 2 pojat... mike, ja toinen poika. mike ei ole ok tästä, mut hän ei sanoo mitään hänelle, niin hän uskoo, että se on ok. Grrrrr.
Sitten kun oon mike tai jarmon kanssa, mä pitäisi kuulla, miten he ovat onneton yms yms. niin, kun kello on 3 aamulla, en halua kuulla sitä, se EI OO MUN ONGELMANI, mutta en voi sanoa mitään kun he ovat mun ystäviäni -___- prkl. Vihaan siitä, ja en voi uskoa, että aina se on samaa tilanne- always the bridesmaid, never the bride. <suru>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.