IRC-Galleria

[Ei aihetta]Tiistai 20.11.2007 00:27

Viikonloppu tuli ja meni...äiti kävi ja lähti...mä tylsistyin ja nukuin. Siinä oli se viikonloppu joo. Mutta sitten tuli maanantai ja koulu. Koulu alko kepeesti vesijumpan seurauksella altaasta ja ihan kuivalta maaltakin. Sitten oli vähä sisäringettee soveltavassa ja vielä lopuks istumalenttistä.

Sitten päästäänkin päivän kohokohtaan eli meidän ryhmän glögi-iltaan :D. Kuudelta sololsen eteen ja sitten kauppaan ja sitten Lasselle. Tehtiin pipareita, tai siis toiset teki sillä aikaa kun mä ja muutama muu katto Timon peliä Urheilukanavalta. Sitten ne toiset teki myös joulutorttuja. Sinänsä ihan kivaa, mutta en syö pipareita, enkä torttuja saati sitten juo glögiä, mutta ei sen niin väliä. Mulla oli omat mehut mukana ja sillain. Katelltiin se Timon peli tosiaan loppuun ja sitte alettiin laulaan karaokee :D. RYhmälaulua jeejee!! No ei sitä laulettu ehkä ku vajaa tunti ku Ike ja muutama muu alko pelaan pokeria. No osa alko sitten katteleen Täydellisiä naisia ja minä, Veille, Joel ja toinen Anna alettiin pelaan Uunoo ja Mustaapekkaa :))). Pelailtiin siinä sitten aikamme ja kumman nopeeta kello meni eteenpäin. Lopulta sitten poljin kotiin. Oli tosi kiva ilta, kun oli kerrankin jotain tekemistä. Innolla ootan meidän ryhmän pikkujouluja ;)).

Joukkueen pikkujoulut olis ens vkoloppuna...pitänee sinne mennä niin näkee pelikavereita. Ei kyllä ollu tarkotus Tampereelle tulla vasta kun parin viikon päästä, mutta kun iskä lupas maksaa mun matkat ni mikäs siinä sitten tullessa.

Hah nyt alan ettiin mun koulupapereita, kun en on aina hukassa :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.