IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 22.11.2007 19:36

Mulla oli vähä tylsä koulupäivä, kun vikalla tunnilla oli atk:ta 15.00-16.30!!! Sitten siinä, kun ooteltiin luokkaanpääsyä siinä käytävässä ni Suvi tulee siihen ja jutusteltiin siinä tovi. Hah joo ja Suvi lupas yllättää mut, kun tuun kotiin! No odotin innolla kotiinpääsyä ja viimein sateen ja tuulen seasta löysin kotioven ja siitä sisään. Mun nenään tunkeutui tuoksu siitä, että jotain oli leivottu ;) Suvi oli kumman ystävällinen ja kyseli kauheesti, mitä haluun syödä ja sillaina ja lopulta se kielsi mua kattomasta jääkaappiin! No sitten kun olin syöny siinä leipää vähä ni Suvi kysy, et haluunks jälkiruuan nyt, No tottakai mä halusin. Sit piti laittaa silmät kii ja odottaa. Viimein sain avata ne ja mun nenän edessä komeili mun synttärikakku!! Synttäreihin kyllä on viikko vielä, mutta aivan mahtava yllätys se oli ja se tuli kyllä yllätyksenä.

Tossa on kuva siitä kakusta ;) Suvi nimes sen epämääräseks kasaks, mutta se on hienompi kun mun leipomista kakuista ykskään. Ja se maistu aivan ihanalta!! ja siinä oli SUKLAATA!! Noi suklaanpalat oli aikas hyviä...voi olla että käyn Suvin huomaamatta syömässä ne palaset siitä kakusta

Taustalla mun kokispullo :D sopii kuvaan aivan tajuttoman hyvin ;)

Suvin pyynnöstä selostus kakunteon vaikeudesta

Aikaa oli rajallisesti, taloudesta ei löydy sähkövatkainta ja pelko siitä, että pelmahdan paikalle hetkenä minä hyvänsä vaikutti kakun ulkomuotoon hyvin ratkaisevasti (muttei makuun). Lisäks kakkuvuokaa ei ollut saatavilla, joten se oli kääretostturullista "koottu kasa"

Muoks muoks 21.22

Mä oon koko illan melkein säätäny vaan MySpacessa...en oo ennen suuremmin jaksanu heilua siellä, mutta nyt taas muistu mieleen, et sielläkin oon rekisteröityneenä :D.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.