IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 30.08.2007 02:45

Vaihteeks taas eilen oli tosi tylsä päivä, eikä ollu mitään tekemistä. Jossain vaiheessa päivää eksyin kirjastoon hankkiin kirjastokortin itelleni. Lainasinpa sitten yhen kirjankin, vaikka kesken ois parikin kirjaa. Tällä kertaa mukaan tarttu Kingin joku novellikokoelma. Se päivä meni muuten aivan jossain ihme höyryssä, kun en meinaa muistaa mitään, mitä oisin tehny :D. Suvin kaa kyl taas valvottiin vähä myöhään jutellen taas kaikkee lähinnä puheenaiheena oli ruoka, mikä ei kyl ollu hyvä, koska mulla oli nälkä :D No se päivä meni sitten siinä.

Tänään sen sijaan mulle oli tekemistä. Miina oli ystävällisesti luvannu esitellä mulle Lahden keskustaa ja muuta ”tärkeetä”, kuten parhaat bilepaikat ;). No se aamu valkeni masentavan harmaana, kuten niin usessti täällä on käyny. Ei kuitenkaan satanu vielä, joten siinä mielessä oli ihan kiva lähtee polkeen keskustaa kohti. Suvi jäi vielä nukkuun lämpimään sänkyyn peiton alle (epistä mun mielestä). Totesin jo menomatkalla, että ulkona oli erittäin kylmä n. 10 astetta. Lisäks alko tihuttaan vettä kesken polkemisen ja mä olin jäässä, vaikka mulla oli takki ja pitkähihanen ja kaulahuivi. Mutta hankas multa puuttu, ehkä just siks oli jääässä.

Mulla oli loistava ajotus keskustassa, kun Miinan bussi tuli just, kun nousin pyörän selästä. Lähettiin sitten käveleen meille, että Miinakin saa pyörän. Pyörällä on sangen kätevä kulkee keskustassa täällä ;). Sato koko matkan meille ja se ei ollu kivaa. Suvi oli noussu jo kun tultiin meille.

Päädyttiin lopulta takasin Miinan kanssa keskustaan märkinä ja kylmissämme, mutta ei se meitä haitannu. Miina näytti mulle kivan puiston, missä on varmasti mukava oleilla kesäsin. Lisäks se näytti mulle aivan ihanan sataman, missä on myös varmasti mukava oleilla kesällä. Siellä satamassa oli myös Sibelius–talo, missä mä ja Suvi tullaan viettään paljon aikaa, mikäli siellä on vaan hyviä keikkoja. Sit me käytiin syömässä Miinan kaa ja edelleen se esitteli mulle Lahtee. Oon jo ihan sekasin, et missä mitäkin on, mutta Miina vakuutti, että oikeesti se ei oo ollenkaan vaikee kaupunki kulkee. Vielä polkastiin takas meille ja juotiin vähä teetä ja lämmintä mehuoa, ettei aivan jäässä oltas. Kiitos Miinan mä oon nyt aivan loistavan taitava kulkeen täällä xD tai sitten en .

Miina sitten lähti joskus 4 aikaan ja mulle iski jälleen tekemisen puute. Lopulta mä päätin oikasta sohvalle lukeen ja vietinkin siinä pitkän tovin ja kello olikin jo kuus. Ooh kello tosiaan oli jo kuus aivan mahtavaa. Päivä oli menny nopeesti ja se sopi mulle. Päädyttiin Suvin kanssa mun koneen äärelle lattialle ettiin 100 kuvaa jotka kehittäisin ihan oikeiks kuviks. Oli yllättävän vaikee löytää niin montaa kuva varsinkin, kun oon kehittäny melkein kaikki koneella olevat kuvat, tai sitten en on sellasia kuvia, joita ei ehkä oo kovin fiksua kehittää. Siinäkin vierähti yllättävän paljon aikaa.

Ennen sitä tuttua illan kohokohtaa eli Salkkareita, joka ei kuitenkaan ollut oikeesti tänään tän illan kohokohta, koska se on vasta tulossa, niin innostuin taas kohentaan jo valmiiks tätä kivikovaa sixbackiani ja jopa venyttelin, eli kohta oon notkee kun norshu. Mutta siis Salkkarit joo ne oli taas kivat ja me nähtiin TIPU taas!!! Salkkareitten jälkeen mä menin kuumaan kylpyyn (mmmmmm se oli aikas ihanaa). Sitten häröilin jotain omaani vähä aikaa, kunnes Suvi löysi jotain ihanaa. Se nimittäin löysi sivun, missä oli kasapäin videoita Verkatehtaan keikalta!! Ja siellä oli Liquidin video ja ufolaulun ja rakkauslaulun ja aaaa kaikkee ihanaa.

No mutta päivähän oli vierähtäny jo illan puolelle, joten on aika illan kohokohtaan! telkkarista tulis vähä niin kun TamU.n peli Rosenborkia vastaan. Noh mikään ei siellä perkeleen Norjassa toimi, koska siellä tuli sähkökatkos joku minuutti ennen pelin alkua. Viimein sitten alko peli ja mä sain viimein selittää Suville jalkapallon hienouksia. Tosin sain alottaa alusta, koska Suvin eka kysymys oli ”Kuinka helvetin kauan tää peli kestää?” Sit Suvi ihmetteli, kun niitä pelaajia aina sattu, mutta se vaan kyl kuuluu siihen peliin. Sitten Suvi arvostella pelaajia ulkonäköö ja voi ei se oli hauskaa kuunneltavaa. Tässä muutama poiminta

S: ”Noi on vanhoja!”
S: ”yök, äklö” (Niemi)
S: ”Toi on ihan hintti” (Kavén)
Mä:”ei se oo hintti”
S: ”Ooks varma?”
Mä: ”Joo sillä on kaksoset”
S: "No ei se sitä tarkota, ettei se vois olla homo"
Mä: "SILLÄ ON VAIMO!!!"
S: ”ai no sitten”
S: ”Miten voi olla suomalainen pelaaja ja ihan ruotsalaisen näkönen” (Järvinen)
S: ”nää ei oo hyvän näkösiä enää, kun nää on liian vanhoja. Jalkapallo vanhentaa”
S: ”Sillä oli jo parempi tukka” (Petresku)
S: ”No hyi, toi on vanha” (Wiss)
S: ”Mä en ymmärrä, miks toiki haluaa pitää pitkää tukkaa, kun ei sitä sillä oo”(Joku RBK:n pelaaja)
Sitten sattu harvinainen hetki, kun Suvi sanoo ”Toi näytti jalkapalloilijalta” (Savolainen)
Suville sai myös selittää sen, miks kello ei pysähdy, kun tulee pelikatko. Sitten Suvi valitti, että ei se ite sille voi mitään kun ei oo kattonu ikinä jalkapallo paitsi sen pelin, missä pelas Ronaldinho.
S. ”Voi ku toi on piiiieeeeeni ihan babyface” (Aho)

Mä lisään tänne kommentteja Suvilta, mikäli niitä tulee. Mutta haluan mainita, että ei Suvi oo ollenkaan huonoo seuraa, kun kattoo jalkapalloo. Tosin Suvi kielsi mua kiroomasta, mutta jalkapallo on laji, jonka katsomisen aikana ei voi olla kiroomatta :D.
Peli itessään ei tarjonnut mitenkään suurta nautintoo tai viihdykettä, mutta on jalkapallo aina jalkapalloo, siitä ei pääse mihinkään. Tappiot vaan masentaa jonkin aikaa, mutta niistäkin toipuu ajan kanssa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.