IRC-Galleria

[Ei aihetta]Perjantai 21.09.2007 00:24

Oon todennu Lahdessa asuessani, että 3 asiaa on täällä aivan varmoja!

1. Ihmiset on täysin sekoja. Meidät on kerran nimetty hulluksi lehmälaumaksi, joka ei osaa liikkua keskustassa, vaan valtaa kadut ku mitkäki lehmät. Kerran mies jäi puimaan nyrkkiä ja huuteleen ärräpäitä perään, kun pyöräilin sen ohi. Ja kerran mies halusi tietää jaksaako se juosta mäen ylös ja totes meidän kommenttejen jälkeen, että jaksaa.

2. Täällä liikennevalot on aivan jotain järjetöntä. Jalankulkijoille vaihtuu kyllä vihreet, kun on eka seissy 3 minuuttia tienreunassa, mutta sitten joutuu jäämään keskelle odottaan, että toiset valot vaihtuu, jotta pääset kokonaan tien yli. Eli tienyli ei pääse ennen kun on odottanu yhteensä 6 minuuttia kaksien valojen vaihtumista ja tämä kun sattuu oleen joka ainoissa valoissa tapana.

3. Täällä perkele sataa AINA paitsi sillon, kun ite oot sisätiloissa. Tänäänki ku poljin kouluun alko sataan minuutti sen jälkeen, kun olin lähteny. No pesistunnilla ei satanu koko aikaa, mutta sitten kun siirryttiin tunnille n. 2km päähän sijaitsevalle liikuntasalille sato vetää. No siellä sitten liikkuessamme parisen tuntia sisätiloissa ei tietenkään satanu, mutta ootas vaan kun päästiin polkeen takas 3km päähän sijaitsevalle koulurakennukselle tihutti vettä vähäsen. Matkalla on sellanen 500m pitkä tunneli, joten säästyttiin sen verran kastumiselta, mutta sitten kun tunneltista tultiin ulos sato kaatamalla vettä. No mutta toki se sade lakkas, kun istuttiin tunnilla puolitoistatuntia. Mutta eikös vain kun kotiin polkeen lähti ni sitä vettä tuli enemmän ku laki sallii. Mun vaatteista tuli valehtelematta vääntämällä vettä ja hiukset oli 2 tuntia kotiin saapumisen jälkeenkin märät. että silläviisiin.

Ihan vaan tällanen välihuomautus Lahden ihanuuksista. Ei enää melkein paskemmin ois voinu päivä säiden ja urheilun kannalta mennä. Oli koulussa kyllä tosi kivaa, kun me vaan leikittiin siellä koko ajan :D Ja Suvin kaa jatkoin kotonaki leikkimistä ;) ja mä voitin sen juoksukilpailussa:D matot meni taas vaihteeks rullalle ku sännättiiin keittiöön!

Kiitos ja näkemisiin!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.