IRC-Galleria

Maanantai taas saapui liian aikaisin...Tiistai 25.09.2007 00:23

Jees viikonloppu meni aivan liian nopeeta!! Oli kiva viikonloppu ja sillain, mutta ei siitä mitään kerrottavaa oo :). Tänään oli vaan puoltoistatuntia koulua, joten oli aikaa puuhailla vaikka mitä päivällä. Tosin en puuhaillu kylläkään kovin paljo mitään, mutta ei sen niin väliä.

Koitin kuluttaa aikaa, et kello tulis 6 ja vois lähtee kohti Lahden futisstadionia ja TamU:n peliä!! Siitä olikin jo aivan liian pitkä aika, kun viimeks sinipaitoja olin päässy kattoon. Mukaani sain Suvin, Katjan, Even. Lauran, Joelin, Ilen ja Thoomaksen. Muut oli aikasemmin ollu sentää futismatsissa, mutta suvi oli ekaa kertaa. Odotin Suvilta hyviä kommentteja, mutta aika vaisua oli. Parhaimmistoa kuitenkin tässä:

Tolla on ihan kamalat pulsarit!!
Ottais maalivahdit pois ni tulis enemmän maaleja ja panostais sitten puolustukseen vaan vähä enemmän!
Toi kuoli!
Toi toinen kuoli paljo vähmmän, kun toi toinen.
Se toka maali oli hieno, mutta se eka ei.
Toi konttaa tuolla!

Sitten Suvilta tuli ihan asiantuntevaakin kommenttia, sillä se totes, että kulmat oli huonoja ja niin ne tosiaan olikin ;). Oltiin eka puoliaika ihan noitten kavereiden kanssa keskusllä katsomoo, mutta halusin ehdottomasti tokaks puoliajaks Sinikaartin katsomoon ja Suvi ystävällisesti tuli mun mukaan. Oli niin kotoisa olo :). Petresku teki molemmat TamU:n maalit ja toinen oli aivan mahtava... ;).

Jos TamU ois hävinny, en ois todellakaan jaksanu polkee kotiin, sillä edessä oli 3 aivan ihanaa ylämäkeä, mitkä kylläkin tällä kertaa hoitu erittäin sutjakkaasti, sillä adrenaliinia tuntu olevan enemmän kun tarpeeks voiton jäljiltä.

Kiva päivä takana, joten kiva mennä nukkuun sitten kun sen aika koittaa, mutta vielä ei ainakan sitä tunnu, joten jatkan fiilistelybiisie kuuntelua, mutta pitää varoo, ettei mee liian herkäks, ettei ala itkettään, koska on liian hyvä mieli itkemiselle :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.