IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 27.09.2007 21:08

Hah voi vitsi mikä eilinen päivä ja mikä tää päivä...eilen oli superkivaa ja tänään koulussa tosi kivaa. Eilen olin muutaman koulukaverin kaa eka varmaan 3 tuntia Arnoldsissa kahvilla :D siitä suunnattiin parin koulukaverin korismatsiin...ne on siis ihan huippuja jo siinä lajissa, joten kyllä sitä kelpas kattella ja pelin jälkeen suloset pikkutytöt pyyteli niiltä nimmareita :DDD. Sitten siitä kaverin kautta karaokebaariin viihtymään. Koulusta pääsin siis 11.30 ;). Kuunneltiin aivan superihanasti vedettyä Egotripin Matkustaja biisiä ja muita ihanuuksia meidän poikien esittämänä :D Siitä sitten osa jatko tietty Onnelaan mutta minä kun en papereita ollu ottanu aamulla kouluun lähtiessä mukaan niin en menny sinne. Olinpahan pirtee seuraavan aamun pesistunneilla ;).
Pitkä koulupäivä kun alko kello 8.00 aamulla ja kotiin tulin yöllä 1.00...no mitäs sen väliä kun viihdyin ja oli tosi kivaa..tätä lisää!!

Tänään siis oli rento päivä koulussa...pesistä atk:ta ja jotain lasten leikkejä. Ennen leikkejä osa innostu pelaan pyörätuolissa korista...oli hauska kattoo niitten sähellystä siellä...muutenkin leikkitunnit oli tosi levottomat ja se meni vaan riehumiseks ja nauruks koko homma...huomas et oli vika tunti meneillään ;). Unohdin melkein et leikittiin ilmapalloillaki leikkitunneilla :D. SItten Katja tuli meillä ja värjäs mun hiukset ja vähä näistä tuli tummat ;) siistii!!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.