IRC-Galleria

Heimoiii!!Tiistai 02.10.2007 23:31

Pitänee kai tännekin jotain vaihteeks vääntää...Oon nukkunu toosi huonosti kahtena viimesenä yönä, en kyl tiiä, mistä se johtuu. Molemmat koulupäivät menny jotenki ihan unessa. Tänään kun poljin kouluun teilasin yhen tytön pyöräillessäni ja heti sen perään auto teki kaameet jarrutukset, etten jäänyt sen alle...hiemanko unessa liikkunu taas. Juu ja eilen poliisit valitti mulle kun ajoin pyörällä väärää suuntaan ykssuuntasta katua...sitten vaan nauroin ja selitin, että oon tyhmä opiskelija, joka on just muuttanu, eikä tiedä vieläkään, miten pääsee kotoo kouluun :D
Eilinen oli siis sellanen...

Tänään...hmm...joo meillä on oli anatomiasta välitentti luista ja nivelistä, se ei menny ihan putkeen tosin ei menny lukeminenkaan ettei sen puoleen :D Sain siitä 3- asteikolla 1-5. Mutta ei se mitään. Mutta se kyllä oli mitään, että saatiin luumonistenipun jälkeen uus monistenippu, missä onkin sitten lihakset ja se on ihan yli paksu ja vaikee ja kamala ja inhottava!!! Kaikkein hauskinta tässä on se, että se lihasmonistenippu pitää täyttää pareittain ja paria kohti on 1 vastausmonistenippu ja vaan toinen voi ottaa sen mukaansa. Mun kyl piti mennä Ellille täyttään sitä mun nippua koulun jälkeen, mutta en tietenkään vahingossakaan muistanu ottaa niitä lappuja mukaan ja nyt oon ihan kusessa kun pitäs täyttää sitä varmaan 5 sivua eteenpäin enkä tiiä miten täytän. Vietin 3 tunnin hypärin kotona, vaikkain lähin Ellin kaa vähä aikasemmin sitten tunneille, kun meil oli liikuntaa taas siellä jossain korvessa, mihin mentäessä joutuu polkeen sellasen 440m pitkän tunnelin läpi joka on ylämäkee ja korkeusero on 22m. Vituttaa se mäki joak kerta yhtä paljon.

Koulun jälkeen tai niiden liikuntatuntien jälkeen, kun oltiin leikitty 2 tuntia eskari-ikäsille tarkotettuja leikkejä, menin Suvin kaa ostaan mulle housuja, kun tarvittin hienommat housut, mutta ette ehkä ustko tätä, nimittäin ostinkin HAMEEN. Joo-o ihan oikeesti!! Enää on pieni ongelma se, ettei mulla oo hajuakaan, mitkä kengät mä laitan. Kaipa sekin sitten selviää joskus.

Loppuajasta kaupungilla olin aivan nääntyny ja kuollut energian puutoksen vuoksi ja meiansin hyytyä totaalisesti, mutta kotona sitten tehtiin tai siis Suvi teki meille ihanaa tonnikalasalaattia!! Hei jee leikkasin mä kurkun siihen xD. Sitten tota kateltiinki telkkaria ja mä olin aivan yliväsynyt ja oon edelleenkin.

Pelattiin Suvin kanssa myös pesäpalloa täällä meidän kotona...me voitettiin, kun löin kunnarin ;). Suvin tunppu toimi pallona ja lihasmonistenippu mailana...oli kivaa...kotiutin kaikki ja löin 10 kunnaria ja keksin 5 uutta lyönti tekniikkaa...pesäpallonihmelapsi kun olen :D tai sitten en.

Nyt odotan vaan että mun lihasmoniste täyttyis itestään ja et pyykitki peseytys itestään ja et tiskit tiskautus itestään ja et kaikki hoitus itestään koska oon tolkuttoman väsyny ja ärtyny ja kuollut!!

Don't you tell me how I should be

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.