IRC-Galleria

SyyslomailuaPerjantai 26.10.2007 14:18

Läksin Tampereelle perjantaina koulun jälkeen...oli muuten pirun hikinen vika atk-tunti...meitä oli kokonaiset 6 henkee paikalla :D. Mutta niin siis joo kotiin pääsin Tuomaksen kyydillä...kiitos siitä, koska bussilla olis menny kauemmin ja autossa on muutenkin mukavempaa. Pääsin kotiin ni äiti oli ihan yllättyny ku tulinkin jo niin "aikasin" kun se odotti mua paljon myöhemmin kotiin. Mutta kiva et sentään oli kotona, kun tulin.

Perjantai meni jotenkin päin häröillen ja sitten launtaina mä menin TamU:n peliin!! Oli kiva nähä kavereita Jonna ja Satu lähinnä. Näinhän mä pikaseen rakkaan extyötoverinikin Liiiidelistä :D. Oli kiva nähä! Peli ei valitettavasti päättyny voittoon :( höh...koska olis TamU varmistanu suomenmestaruutensa, mutta ei sen nii väliä ku haka sössi oman pelinsä sitten sunnuntaina ni varmistuhan se mestaruus sillainki. SIISTIII!! Olin sitten vielä Jonnan ja Satun kanssa istumassa vähä aikaa keskustassa, kunnes niille iski niin kaamee nälkä, et niitten oli pakko lähtee :D. Mä sitten pyöräilin kotiin Viinikkaan ja kulutin iltaa.

Sunnuntaina ei ollu oikeen mitään tekemistä, mut onneks Riikka ja Jouni tuli sitten äitin synttärikahveille ja sain jotain piristystä. Mun piti leipoo sellanen hieno persikkapiirakka, mutta taisin mokata jotain, kun sen täyte ei ihan hyytynykään sillain ku piti :DD. Tuli siitä kuitenki ihan hyvää vaikka täyte oli hieman nestemäisessä muodossa. Jounille se maitto onneks hyvin :). Äiti sai sitten lahjansaki ja ihan innostu siitä ja sen loppuilta meniki sitten kuunnelleen Hectoria :D Musamakunsa kullakin katsokaas. Mä taas istuin yksin kotona ja kulutin aikaa. Onneks telkkari tarjos paljon hyvää viihdykettä mulle, etten tylsyyteen kuollu.

Maanantai taas saapui aivan liian aikaisin kai...eli siis lomaa oli jäljellä enää viikko :D. Pitäs lukee anatomiaa ja tehä pari muutakin koulujuttua, mutta ei oikeen huvittanu. Lähdin joskus 2 aikaan varmaan kuluttaan aikaani kaupungille, kun mun piti nähä Sanni siellä sitten myöhemmin. Hyvin se aika siellä vierähtikin ja mentiin syömään Sannin kaa meidän lempi pizzeriaan...en ollu käyny siä tosi pitkään aikaan! Oli tosi hyvää kyllä. Voittaa jopa Suvin tekemän pitsan (anteeks Suvi). Sitten taisin taas kuluttaa aikaani telkkarin ääressä loppuillan.

Tiistaina mun piti mennä Riikan kaa kaupunkiin, mutta ei vielä menty, kun siirrettiin se torstaille. Menin sitten häiriköimään Riikkaa sinne. Voi jestas sen maha on kasvanu!! Millä oli tosi kivaa, kun muisteltiin kaikkee kivaa, mitä olin pienenä tehny :D Riikka muisti ne paljo paremmin, ku mä, mut sain ainaki hyvät naurut mun toilailuista. Sitten menin tosi pikaseen käymään kotona ja lähin samantien kaupunkiin Miran ja Iinan kaa, kun mentiin YyPeelle syömään ja viettään iltaa. Mentiin Pirkkalan Lidlin kautta!! Ai että ku tuli kotoinen olo siellä :D ja kun siellä oli vielä Iiro töissä ni mikäs sen mukavampaa :D Ja hui...siä oli joku uus kassatäti...pitää ottaa selvää kuka se on xD. Oli kiva käydä siellä, vaikken tuttuja nähnykään juurikaan. Olis ollu kiva nähä. Melkein oisin halunnu jäädä sinne töihin..en sen työn takia vaan niiden muutaman ihanan ihmisen takia, joiden ansiosta siellä oli kiva tehä töitä. Ostettiin kaikkee terveellistä sieltä ja suunnattiin sitten Pirkkalaan yypeelle. juteltiin ja syötiin ja katottiin telkkaria. Iinan kaa juteltiin kans ja todettiin, et meillä on yhteisiä tuttuja, joita ei todellakaan uskottu, et toinen tuntis, mutta kuten oon jo täällä lahdessa todennu tosi moneen kertaan niin maailma on äärettömän pieni.

Keskiviikko ja vika kokonainen päivä Tampereella ennen Lahteen lähtöö. Ei huvittanu pätkääkään lähtee takasin tai mennä kouluun...olisin halunnu vaan jäädä kavereiden luo! Mutta keskviikko oli ihan kiva. Sanni tuli meille ja sillain. Kiertelin Viinikkaa ympäri aamupäivällä, kun ei muutakaan tekemistä ollu. Vähä haikein mielin kävin illalla nukkuun, kun tiesi, et seuraavana päivänä oli lähtö :(.

Torstaina menin sitten ennen lähtöö Riikan kaa kaupungille ja kierreltiin siellä ja istuttiin kahvilassa. Oli tosi kivaa ja oli sitten vielä vaikeempaa lähtee. Bussi matka meni ihan jotenki horroksessa ja sit vasta ku bussi kaarto Lahden linja-autoasemalla ja näin suvin seisovan siellä tajusin olevani kotona. Mentiin leffaan sitten Suvin kaa...ja oli kivaa...sitten mentiin heseen syömään, kun olin niin kauan himoinnu pekonihampurilaista, et suvi päätti palkita mut! Istuttiin siellä joku ikuisuus ja juteltiin vaan. Sit meidän piti mennä laulaan karaokee mutta höh...se paikka ei ollu vielä auki, joten pyöräiltiin sitten kotiin. Kateltiin johonki varmaan puoli kolmeen apis dvd:tä ja sitten vielä istuskeltiin ja höpötettiin. Mentiin lopulta kolmen aikaan nukkuun ja nukuttiin aina siihen asti, kunnes idiootti lehdenjakaja soitti meidän summeria ja herätti meidät!!!! prkl!!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.