IRC-Galleria

-outo-lintu-

-outo-lintu-

Läjässä kestää vaikka liitokset ratkeilis

Paniikki alkaa iskeä..Maanantai 07.08.2006 13:21

Koulu alkaa keskiviikkona.
En millään jaksais alkaa sitä uusiin ihmisiin tutustumisen rumpaa jälleen alusta.
Joka vuotinen ikaliksen kantapääni joka iskee joka kerta yhtä kovasti.
Ei itsessään se tutustuminen ole se hankaluus, sehän käy kuitenkin suhteellisen helposti, vaan se että yleensäkkin pitää tutustua ihmisiin. Kuitenkin se on pakollista kun koko vuosi menee samoissa tiloissa ja pienessä 'yhteisössä' jossa jokaisen tekemä virhe vaikuttaa kaikkiin suorasti tai epäsuorasti.
Ja joka vuosi huomaan että uudet oppilaat ovat aina entisestään välinpitämättömämpiä muista, siitä että heidän koulussa pelleilynsä rasittaa kaikkia.
Epäilen osan siitäkin tunnelmasta johtuvan vanhempien oppilaiden asenteista ja suhtautumisesta, ja niistä kertomuksista joita mm. tupakkapaikalla kerrotaan kun iänikuiset kysymykset linjan käyntiin liittyvissä asioissa esitetään.
Ne samat kysymykset kysytään joka vuosi ja joka vuosi niihin saadaan samat vastaukset, asenteet vain muuttuvat vastaajasta riippuen.

Toivoisin vain että jossain vaiheessa joku kiinnittäisi huomiota siihen kuinka vastaa niille nuorille jotka haistattavat vitut kaikille ja joka asialle eivätkä väiltä tippaakaan siitä että opettajat ovat ihmisiä ja siitä että luokassa on niitäkin joita ala kiinnostaa oikeasti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.