IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

HaasteLauantai 04.02.2006 05:38

Tehtävä

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä(paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1.Mietin aina iltasin ku pyöriskelen sängys, et mitä sanon kaikil julkkiksil jos nään ne.Siis tarkotan mun idoleit, lähinnä noit 80's rokkareit.Oon esim miettiny et mitä sanon Mötley Cruen jätkil jos bongaan ne jostain, oon miettiny jotain läppiiki valmiiks mitä voi heittää siin tilantees.

2.Musiikin suhteen oon hyvin outo.En ikinä koskaan voi jättää biisii kesken soolon.Vaiks ois kuin kiire niin se on aina pakko kuunnella loppuun.Ja jos ois vaiks kuin tajuttoman hyvä biisi, niin en voi kuunnella sitä ku maksimissaan 2 kertaa päiväs vaiks tekis kuin pal mieli, ettei mee maku.Kuuntelen mielestäni siin mieles hyvää musiikkii etten voi vaan kyllästyy siihen.Esim Iron Maidenilt kuuntelen väh 5 levyä päiväsj a sama Mötley Cruelt, ne on runkattu satoi kertoi läpi mut silti iskee ku sovinistin nyrkki ämmän naamaan.

3.Ajelen munakarvat et mulkku näyttäis isommalt. (Tosin en sano etteikö se näyttäis jo valmiiks ;D)

4.Mul on paljon paheita.Alamäki alko ku mun koira kuoli ku mä olin pieni.Mun elämän täytti huumeet, viina ja irtosuhteet.Päivät täyttys dokaamisest, ja kokaiinivuorist.Mut sit ku täytin 11v niin elämä muuttus parempaan suuntaan.Olin tosa melkeen 4kk kuivil, vedin ainoastaan akkuhappoo sillon tällön.Tänään sortusin ottamaan pitkäst aikaa piikkii.Ja aika usein en ees tajuu et oon vetäny huumeit koska se on niin arkipäivää mul, sama ku hampaitten pesu.Aika usein huomaan josain yleisis käymälöis et mul on kauheet viivat kokkelii nenän alla viel.

5.mul on ehkä maailman oudoimmat unirytmit.Aika usein saatan herätä vast siin 19 mais illal.Ja kouluun tulee usein mentyy niin et on valvonu ihan koko yön.

6.oon opetellu jostain 5 luokast asti korttitemppui ja osaan huijata aika hyvin.Aina ku pelataan kavereitten kans ku on joku panos, niin jaan pakan alta itelleni parhaat kortit.Yks meijän luokkalainen tyyppi joutus jopa lopettamaan koulun et pääs töihin ja pystys maksamaan mul pelivelat.Täs vaihees pitäis varmaan omatunto kolkuttaa, mut oon myyny senki et sain lisää kokkelii.

7.Nii ja mä varastelen paljon mun kavereilt, ja niitten vanhemmilt.Yleensä otan vaan kaikkii pienii juttui, esim korui, ja sillon tällön ihan rahaa.

8.Mul on oikeesti poikuus viel tallel, mä ootan sitä oikeet.Et jos on vapaaehtosii niin mut voi lisätä meseen: panu.salonen@edu.paimio.fi

9.Porukka pitää mua aika mulkkuna, koska oon niin komee ja vien kaikkien naiset aina.Mut haluun muistuttaa teil mulkuil et oon jo käyny hoitelemas teijän mutsit, et siinäs vittuilette ja pidätte kusopäänä, ei teijän äitimuori ainakaan valittanu.

10.Sillon tällön ku oon yksin himas niin pukeudun meijän mutsin vaatteisiin.Näytän niis niin kauniilt aina et tekis heti mieli mennä metsästämään munaa kaupungil, ehkä sit joku päivä.

11.Ja mä oon niin vitun outo et 5 kohtaa ei riittäny mihinkään.

Mä en oikeen jaksais haastaa ketään, tai no haastetaan toi mun pössyttelijäkaveri, eli Johnny-

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.