IRC-Galleria

Angel69

Angel69

I Want The Airwawes

YeahSunnuntai 02.09.2007 22:29

Rakas päiväkirja, viime kerrasta on jo aikaa. Joten pieni päivitys elämästäni teille pienille kyrpäperseille jotka käytte salaa kuolaamas mun kuvii ja päiväkirjaa. Eli siirryin armeijaan palvelemaan noin 8vk sitten, upinniemeen tarkemmin. Alokaskausi meni hyvin, oppi paljon uutta eikä tullut hölmöiltyä, mitä nyt suu kävi välillä vähän liikaa kuulemma. Sain sieltä paljon uusia kavereita joiden kanssa koimme paljon uutta ja kivaa, mitä nyt sukukypsässä iässä olevat miehet voivat tehdä toistensa kanssa keskellä ei mitään. Kiitos pojat noista homouden rajamailla vietetyistä hetkistä <3

Kun koko komppanian kaikkien varusmiesten kyrvät oli tullut katsastettua, oli aika siirtyä jatkamaan palvelusta Turkuun, Pansioon laivasto-aliupseerikurssille. (kyllä, naiset tykkäävät laivastopuvusta ja niistä kivoista merkeistä jotka tulevat hihaan). Tätä kirjoittaessani armeija-aamuja on jäljellä 306 kappaletta, mikä on sinäänsä aika suuri määrä. Täytyy ostaa täikampa ja alkaa repimään siitä piikkejä pois sitä mukaan kun aamut vähenee. Noin muuten on mennyt siellä kaikki hyvin, saa hyvää ruokaa ja katon pään päälle, helppoa elämää.
Palvelustani helpottaa myös se että iki-ihanassa pansiossa on melkeen joka päivä iltavapaat ja keskiviikkoisin pidennetyt iltavapaat, joten ehtii käydä paimiossa juomassa kahvit välillä mamman luona, ja morjestamaan kaikkia arvon kusipäitä.

Aika täällä siviilissä tuntuu menevän kavereiden kanssa todella nopeasti, välillä jopa liiankin nopeasti. Joten ko. henkilöllä ei ole pahemmin jäänyt aikaa solmia mitään yhden illan tuttavuuksia kenenkään naaraan kanssa, pahoittelen naiset. Mutta pelko pois, kyllä Riku-sedältä silti riittää kaikille, kunhan uskaltaa pyytää.

Armeijan huonoimpia puolia on kyllä se, että jää paitsi niin monesta eri jutusta, eikä tiedä mitä maailmalla tapahtuu. 10päivän leirin jälkeen lukee jo mielellään lööppejä siitä miten frederik ei saanut pillua keikan jälkeen, tai miten matti hakkasi mervin löylykauhalla.

Parin tunnin kuluttua palaan takaisin tappohommiin, joten arvon mulkut ja tussut, koittakaa jaksaa. Jatkakaa

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.