IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

Shade: Warth of AngelsMaanantai 27.02.2012 00:54

Peli: Shade: Warth of Angels.

Alusta: PC.

Laitevaatimus: Hirttoköysi.

Testikone: Ampui itsensä

Tämä peli kuukuu ehdottomasti paskapelien top 10 listan kärkipäähän. Harvoin olen nähnyt minkään aikakauden pelissä yhtä turhauttavaa ja kummallista rakennetta. Ensinnäkin juoni on poimittu jostakin B-luokan kahdeksankymmentäluvun kauhurainasta. Ylikovan sankarimme veli on nimittäin hölmöillyt itsensä vanhan yliluonnollisen voiman vangiksi. Joten sankarin on ryhdyttävä pelastuspuuhiin. Yhden miehen armeijalla on apunaan potaskaa puhuva enkeli ja alteregona demoni vanhainkodista. Tämä kyseinen mörri nimittäin on jopa käyttökelvottomampi tapaus kuin sankarimme tähtäimetön ase. Etanan vauhdilla köpöttelevää eläkeläisdemonia ei viitsi käyttää muissa kuin pakollisissa kohtauksissa.

Peli kaiketi kuuluu sarjaan kauhutoimintaseikkailut, mutta pelkillä kalmon mörinöillä ja luunrankosotureiden kolinoilla ei vielä saada kauhun tunnelmaa aikaiseksi. Musiikit sentään yrittävät luoda tunnelmaa, mutta ne ovatkin kuin jostakin toisesta teoksesta repaistuja. Ainakin siltä ne tuntuvat. Peli ei myöskään ole pöhkömmän näköinen, vaan ajoittain ihan hienojakin näkymiä pääsee ihmettelemään.

Äijän ohjastaminen onkin sitten toinen juttu. Kankeaa kaveria on väliin lähes mahdotonta hypyttää maailman kuuluisimman haudanryöstäjän kentissä ja vaikeusastetta kiristetään älyttömän kestävillä vihulaisilta. Kuoleman korjatessa pitää palata edelliseen tallennuspisteeseen saakka ja sehän alkaa jossakin vaiheessa useampi hieman kyllästyttämään, minulla se alkoi jostakin syystä huvittamaan. Muutenkin peliä voi suositella kohtuullisen kieroutuneen huumorintajun omaaville masokisteille.

Aivan kauhea peli, pysykää kaukana jopa tästä arvostelusta!!!

Hyvää:
No ehkä musiikit.
Enpä oikein tiedä.

Huonoa:
Peli itsessään on huono!!!.

Yleisarvosana:
0,5 (asteikolla 1-10)

Yhteenveto:
Totaalisen epäonnistunut itsemurhaa hautovan masokistin painajainen.

Kirjoittamani arvostelu perustuu omaan mielipiteeseeni, ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.