IRC-Galleria

Armand

Armand

uusi vuosi on tuloillaan.

Selaa blogimerkintöjä

NexuizSunnuntai 09.06.2013 22:06

Peli: Nexuiz

Alusta: PC

Muut alustat: Mac.

Julkaistu: 2009

Hiphurraa!!! Luurit korville ES-purkki auki ja olet valmis ADD-räiskyttelyn ihmemaailmaan. Ai niin jos ne ES-jonnet eivät muuten tipu niin kokeile jotakin vahvempaa piristettä, mutta omalla vastuulla. Nimittäin tässä pelissä ei ainakaan tällaiselle vanhalle ukolle ollut mitään saumaa päästä millekkään tilastolle. Parhaimmillaan en edes kerinny aloittaa niin olin jo kuollut. Eli oli aika suosiolla lopettaa muutaman piinaavan illan jälkeen. Parin kirosanatulvan jälkeen vaimoni sanoi että jos en lopeta tuota typeryyttä hän paiskaa koneeni metsään. Joten päätin perheonnemme ja omien hermoraukkojeni parhaaksi lopettaa tämän leikin.

No mitä pelistä sitten jäi käteen hermoromahduksen ja kiihtyneen vaimon lisäksi. Tarkemmin ajateltuna alkuvideon pintä tarinan kerrontaa lukuunottamatta kokemus ei ollut mitenkään erityinen. Tällaisia samanlaisia avaruusräiskyttelyjä on jo jokunen tullut vastaan ja en totta tosiaan ole tämän tyylilajin pelien ystävä edelleenkään. Jotenkin vain en osaa innostua noista kuolemanmatseista ja perkeleen lipunryöstöistä.

Ymmärrän toki ihmisiä jotka eivät voisi elää ilmaan countteria tai muita nettiräiskyttelyitä. Minä puolestani jätän genren heille ja keskityn taas omiin juttuihini. En voi arvostella tätä peliä numeroilla, varmaan antaisin kolmosen...

Arvosana:
3 jos antaisin numeron, arvostelkoon ammattitaitoisemmat nettiräiskyttelijät tämän pelin (asteikolla 1-10)

Arvosteluni perustuu omaan mielipiteeseen ja yli kahdenkymmenen vuoden pelikokemukseen.

Armand

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.