IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Yleensä kun puhutaan seksismistä ja sovinismista ja naisten esineellistämisestä, puhutaan niistä pahaan äänen sävyyn. Sellaiset asiat esitetään yksistään pahoina ja huonoina asioina, joita ei tule koskaan missään tilanteessa sallia. Mutta kuten kaikessa, myös tässä on se kolikon kääntöpuoli. Jos mies ei ole yhtään sovinisti, yhtään seksistinen, eikä esineellistä yhtäkään naista tippaakaan. On se toki varmasti reilua lähes jokaista maailman naista kohtaan, kun on miehiä, jotka eivät kuolaa perääntai esitä naisille minkäänlaista "naisen asemaa". Ylilyönti tapahtuu viimeistään silloin, kun mies ei ymmärrä rakastaa ja ihailla omaa naistansa ja kuolata oman naisensa perään. Silloin kun mies ei osaa pitää omaa naistansa kauniina. Sovinismiakin tarvitaan hitusen siinä suhteessa, että pitää tiedostaa täysin, että nainen on nainen ja ajattelee jokseenkin eri tavalla kuin mies. Kyllä miehen vain pitää osata ajatella aina ajoittain seksistisesti omasta naisestaan ja antaa "esineellistämisen" tapahtua. Näin saadaan suhteeseen ja elämään aitoa intohimoa, jota tarvitaan.

Muutenkin kun joka paikkaan sitä seksismiä työnnetään, on sen kohtaamiselta vaikea välttyä vaikka saisikin pidettyä omat ajatukset "kurissa" TV:n ja lehtien naisten suhteen. Jossain vaiheessa himollekin on vain annettava periksi ja jos himon kohde ei löydy kotoa, niin sitten se jossain vaiheessa putkahtaa esiin muualla ja joillekin tulee ylitse pääsemätön tarve kokea erään lainen seikkailu, jossa ei koskaan käy hyvin. Onneksi ainakin omasta mielestäni meillä kotona on asiat tämänkin suhteen hyvässä tasapainossa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.