IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Että mitä?Tiistai 05.12.2006 12:43

Olen joutunut havaitsemaan MTV:ltä mielestäni jonkin sortin ristiriitaa. Pussycat Dolss'ien musiikkivideolla I Don't Need a Man, on jotakin mystistä. Ensinnäkin kun tytöt siinä niin kovasti laulavat kertosäettä, I don't need a man ja siitä huolimatta keimailevat mitä seksikkäimmissä ja viettelevimmissä vaatteissa. Minulla on siis tähänkin kaikesta huolimatta muutama teoria:

a) Aikaisempiin musiikkivideoihin ja kappaleisiin pohjautuen voisin kuvitella, että laulun sanoma olisikin jotakin siihen suuntaan, että: I don't need a man but I need lots of men. Eli tytöille ei mitenkään kelpaa tai riitä yksi mies, vaan niitä tarvitaan useita. Ja sen lisäksi kukaan tietty mies ei ole sellainen, jota tytöt varsinaisesti jäisivät kaipaamaan.

b) Yksinkertaisesti tytöt ovatkin lesboja. Tai ainakin tahtovat seksuaalivähemmistöjen viestiä. Kertovat kuinka eivät kaipaa miestä (vaan naista) ja siksi keimailevat vähissä pukeissa kihnuttaen omaa trimmattua vartaloaan viettelevän tanssin tahtiin.

c) Tai sitten musiikkivideo yksinkertaisesti tuottaa ristiriidan kyseisen kappaleen kanssa, koska levy-yhtiön isot pomot ovat käskeneet ja Pussycat Dolss't ovat niin tahtoneet, että joka ikisellä musiikkiviedolla on pakko keimailla mahdollisimman seksikkäästi, oli laulun aihe mikä tahansa. Sitähän se taas varmaan on, seksin myymistä musiikin sijaan. Ja ostajiahan löytyy. Ainakin siihen asti kunnes Pussycat Dolls rupsahtaa vanhaksi pieruksi, jonka jälkeen ei ole olemassa kuin marginaaliryhmä, jolle se seksuaalisuus myy. Ja koska musiikkikaan ei ole juuri mistään kotoisin, jää koko PCD unholaan hyvinkin pian, koska joutuvat väistymään nuoremman lihan edeltä.

Seksihän myy niin kauan kuin se on todellakin seksikästä. Jokaisella on oma seksikäs aikakautensa, ja sen loputtua ei käteen jää mitään. Kunpa taas elettäisiin musiikkibisneksessäkin sitä kunnon asenteiden ja uran uurtamisen aikakautta, jolloin jokaista huipulle menijää, voisi todella arvostaa. Siitä että huipulle pääsijä on uniikki yksilö ja siitä että on suuresti tehnyt työtä sen eteen, että on ylipäätään tullut huomatuksi ja saanut levytyssopimuksen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.