IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

TunnustuksiaMaanantai 27.03.2006 23:07

TEHTÄVÄNANTO: paljastan viisi omituista tapaani/piirrettäni. Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä (paljastamaan viisi outoa tapaansa omaan päiväkirjaansa). Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä. Linkitän haastamani ihmiset tämän merkinnän loppuun ja käyn ilmoittamassa heidän kommenttilaatikkoihinsa haasteesta ja tästä merkinnästä.

1. Taitan paperiarkin aina keskeltä. Aina ja tasna keskeltä. Mitä tarkemmin sen onnistun tekemään, sen tyytyväisempi olen. Parasta on jos minulla on käytössäni jokin työkalu, jolla saan taitoksen prässättyä viimeisen päälle tiukaksi. Inhoan huonosti taiteltua paperia. Inhottaa saada sellaisia postista, koulusta, töistä, KELAlta jne.

2. Eriparisukkia en voi pitää. Mikäli toinen sukka on ollut eri pesuerässä ja saanut pienen vivahde eron värrinsä, en voi pitää kumpaakaan.

3. Pyrin kaikessa tekemisessäni kehittämään jonkin tekojärjestyksen sisältäen tekniikan, jotta voisin jatkossa tehdä kaiken aina samalla, hyväksi todetulla tavalla.

4. Asunnossani on melko lämmin. En jaksa tuulettaa vaan kuljen pääsääntöisesti alushousut jalassa, ellei ole vieraita.

5. Olen melko laiska järjestyksen ihminen. Tiskivuori saa päästä syntymään kunhan se on siististi pinottu. Joskus en jaksa tiskata, mutta pinoan tiskit siistiin pinoon, jottei häiritsisi mieltäni.


Olen edelleenkin sitä mieltä, että haastaminen on homoille, enkä ole vielä tullut kaapista ulos, joten en haasta ketään :P

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.