IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Ja itse asiaan.Sunnuntai 14.10.2007 19:45

Se uusin BB-inhokkin on kukapas muukaan kun se Martina Aitolehti tai mikä lie olikaan. Vrasin raivostuttava ämmä. Ensinnäkin se on liikaa itseään materialisoiva: "mullon tissit ja mullon perse". Toisekseen kun se materialisointi ampuu niin ylitse, että kyseinen henkilö kykenee kuvittelemaan olevansa selvästi tavallista laadukkaampaa materiaalia. Eli siis niin, että on parempi olla laadukas seksiobjekti kuin mulla avuilla arvostuksensa antanut henkilö.

Toisekseen hän on aivan liian itsekeskeinen. Itseään voi tuputtaa joka paikkaan enemmän kuin on tarvetta. Kaiken lisäksi kun hän vaikuttaa jokseenkin yksinkertaiselta. Ei edes kyennyt ymmärtämään että Iran ja Iraki ovat kaksi eri valtiota eri tapahtumineen, vaikka sitä hänelle yritettiinkin täsmentää.

Sitten se muija ihan selvästi luulee että maailman kaikkeuden ja varsinkin BB-talon kaikki miehet on sen perään kieli pitkällä, kuola suupielistä valuen. Ja paskat! Inhottavan ärsyttävä ämmä. Ei pure muhun. Se muija vaikuttaa aivan liian halvalta mun makuun. Onhan noita vastaavia ennenkin lähietäisyydellä pyörinyt ja vähintään sanaharkaksi se on mennyt. Tuntui oikein siltä että kaverit ja tututkin alkavat olla halvan lihan pikkusormella. Yäk yäk yäk! Minun tajuntaa ei tissit hämärrä. tässä tapauksessa saattaa jopa terästää. Martina on turha ja turhamainen, eikä ansaitse ainakaan minun arvostusta missään lajissa.

Se kehtaa vielä mennä heti sanomaan muille kuinka BB-talossa asutaan ja eletään. Ihan kuin se tietäisi parin päivän perusteella mitään. Tyhmät tulokkaat ovat aina opettamassa konkareita, vaikka kokemus ratkaisee enemmän.

Toivottavasti se muija tippuu pian pois. En jaksa enää katsoa sen tissejä kun sitä näytetään joka jaksossa: Martina suihkussa. Yliarvostettua. No puoli Suomea varmaan saakin siitä hyvät kiksit kun näkyy tissit. Halpaa ja halpaa. Seksi on halpaa.

Jos sillä edes olisi aivot tai muita avuja, niin tilanne voisi olla toinen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.